Saçlarımı da severler ama sevdikleri şey benim asılBenden başkası severmi demek istemiştim bence saçların hariç sevenin çok olur
Saçlarımı da severler ama sevdikleri şey benim asılBenden başkası severmi demek istemiştim bence saçların hariç sevenin çok olur
Dizileri analiz ediyorsun, kızlar peşinde.Ben genel tavrımla çevreme kız toplayabilen bir yapıya sahibim hava atmak değil orijinal bir karakterim ben ondan
Saçlarımı da severler ama sevdikleri şey benim asıl
Çok tatlı bir insanımdır, ses tonumu severler.Dizileri analiz ediyorsun, kızlar peşinde.
Yoo demiyorlar yolarım kız seni varoşevet ama saçların bonus olunca bu ne yahu diyorlardır
Gökhan Özen tarzınla bülbül gibi ötüyorsundur.Çok tatlı bir insanımdır, ses tonumu severler.
Çok kişi benzetir Efendi biriyimdir, eğlenceli, esprili, ortama enerji katan sempatik biriyimGökhan Özen tarzınla bülbül gibi ötüyorsundur.
Yoo demiyorlar yolarım kız seni varoş
Iyyy ezikYaaa varoşş deme seren gıcığı geliyor aklıma
Yorumlarına bile taşırıyorsun bu enerjik hallerini, paylaştığın fotoğraflarla da. Hatta muhabbet kuşun bile enerjik halini almış. Sen şarkı söylerken, sana eşlik ediyor.Çok kişi benzetir Efendi biriyimdir, eğlenceli, esprili, ortama enerji katan sempatik biriyim
Yavruları oldu kuşlarımın onlar da eşiyle coşmuşYorumlarına bile taşırıyorsun bu enerjik hallerini, paylaştığın fotoğraflarla da. Hatta muhabbet kuşun bile enerjik halini almış. Sen şarkı söylerken, sana eşlik ediyor.
Bir ara şarkı paylaş, onları da backvokal yaparken görelim.Yavruları oldu kuşlarımın onlar da eşiyle coşmuş
Sen gidiyorsun amaBir ara şarkı paylaş, onları da backvokal yaparken görelim.
Sosyal medya var, orada da paylaşırsın. Orada da görürüz.Sen gidiyorsun ama
Facebook kullanmıyorum pek artık ınstagramdan şarkı paylaşıyorum dinle ordanSosyal medya var, orada da paylaşırsın. Orada da görürüz.
Benim de zaten Facebook'a girdiğim yok. Instagram'da paylaştın, orada beğenmiştim hatta.Facebook kullanmıyorum pek artık ınstagramdan şarkı paylaşıyorum dinle ordan
Evet beğenmiştin gördüm Yakında bir şarkı daha gelecek hatta kendime yepyeni bir YOuTube kanalı açacağımBenim de zaten Facebook'a girdiğim yok. Instagram'da paylaştın, orada beğenmiştim hatta.