Bence sen kazanırsan daha iyi olur, kazanmalısın da Bu sezonki favorim sensin, sonuna kadar hak ediyorsun.
Bu sefer yine seninle eşleşmeyelim Başlamadan kaybediyoruz .ssBence sen kazanırsan daha iyi olur, kazanmalısın da Bu sezonki favorim sensin, sonuna kadar hak ediyorsun.
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-Üye-2015-5-tur-bully-vs-maskeli-fedai.251352/Bu sefer yine seninle eşleşmeyelim Başlamadan kaybediyoruz .ss
Pis melun hemen konuyu bulmuş Tarihi fark yemişim be Muharrem İnce gibi olmuş sonumhttps://fav10.net/forum/threads/en-favori-Üye-2015-5-tur-bully-vs-maskeli-fedai.251352/
@Çiğdem- den rica edip bi şansını denersin, onların dondurma mevsimi bitmiş bu arada haberin olsun.
2014-2016 en güçlü zamanlarımdı, şimdi çıksak o kadar olacağını sanmıyorum.Pis melun hemen konuyu bulmuş Tarihi fark yemişim be Muharrem İnce gibi olmuş sonum
Bence sen kazanırsan daha iyi olur, kazanmalısın da Bu sezonki favorim sensin, sonuna kadar hak ediyorsun.
Fotosuda yakıyor parlak avcıları görmesinPis melun hemen konuyu bulmuş Tarihi fark yemişim be Muharrem İnce gibi olmuş sonum
Şimdi çıksak melunu yenerim ( Yenemedi )2014-2016 en güçlü zamanlarımdı, şimdi çıksak o kadar olacağını sanmıyorum.
Saldım Saldın
İmaj değişikliğine gittik, insan her zaman kendini yenilemeli. Beğenmene sevindim.Fotosuda yakıyor parlak avcıları görmesin
Aaa evet yakışmış sporcu görüntüsüne şimdi kavuşmuşsunİmaj değişikliğine gittik, insan her zaman kendini yenilemeli. Beğenmene sevindim.
Onları incitmeden savarım ben başımdan sıkıntı yok.
Başta öyle yapsaydım fazla dikkat çekerdim. Hele ki burada.Aaa evet yakışmış sporcu görüntüsüne şimdi kavuşmuşsun
Ben?Bence sen kazanırsan daha iyi olur, kazanmalısın da Bu sezonki favorim sensin, sonuna kadar hak ediyorsun.
Sen gönüllerin şampiyonusun zaten Çakicim, her zaman destekçinim.
Soyut değil somut bir şampiyon olmak istiyorum. Ayrıca mendillerini hazırla, @Çiğdem- 'i yarı finalde ezeceğim.Sen gönüllerin şampiyonusun zaten Çakicim, her zaman destekçinim.
Haklısın, Çiğdem'i finalde ezip şampiyon olmak daha güzel olur.@Çiğdem- final görmeli bu sene, forumu canlandıran o, büyük emekler veren o, seni adilliğe ve hakkaniyete davet ediyorum..
Sen de gidebildiğin yere kadar git tabii, bir şey diyen yok.
Laf çok ama icraat sıfır. Salla bakalım sen salla..Haklısın, Çiğdem'i finalde ezip şampiyon olmak daha güzel olur.