Bence sen kazanırsan daha iyi olur, kazanmalısın da
Bu sefer yine seninle eşleşmeyelimBence sen kazanırsan daha iyi olur, kazanmalısın daBu sezonki favorim sensin, sonuna kadar hak ediyorsun.
![]()
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-Üye-2015-5-tur-bully-vs-maskeli-fedai.251352/Bu sefer yine seninle eşleşmeyelimBaşlamadan kaybediyoruz .ss
Pis melun hemen konuyu bulmuşhttps://fav10.net/forum/threads/en-favori-Üye-2015-5-tur-bully-vs-maskeli-fedai.251352/
@Çiğdem- den rica edip bi şansını denersin, onların dondurma mevsimi bitmiş bu arada haberin olsun.![]()
2014-2016 en güçlü zamanlarımdı, şimdi çıksak o kadar olacağını sanmıyorum.Pis melun hemen konuyu bulmuşTarihi fark yemişim be Muharrem İnce gibi olmuş sonum
![]()
Bence sen kazanırsan daha iyi olur, kazanmalısın daBu sezonki favorim sensin, sonuna kadar hak ediyorsun.
![]()
Fotosuda yakıyor parlak avcıları görmesinPis melun hemen konuyu bulmuşTarihi fark yemişim be Muharrem İnce gibi olmuş sonum
![]()
Şimdi çıksak melunu yenerim2014-2016 en güçlü zamanlarımdı, şimdi çıksak o kadar olacağını sanmıyorum.
SaldımSaldın
![]()
İmaj değişikliğine gittik, insan her zaman kendini yenilemeli.Fotosuda yakıyor parlak avcıları görmesin![]()
![]()
![]()
Aaa evet yakışmış sporcu görüntüsüne şimdi kavuşmuşsunİmaj değişikliğine gittik, insan her zaman kendini yenilemeli.Beğenmene sevindim.
Onları incitmeden savarım ben başımdan sıkıntı yok.![]()
Başta öyle yapsaydım fazla dikkat çekerdim.Aaa evet yakışmış sporcu görüntüsüne şimdi kavuşmuşsun![]()
Ben?Bence sen kazanırsan daha iyi olur, kazanmalısın daBu sezonki favorim sensin, sonuna kadar hak ediyorsun.
![]()
Sen gönüllerin şampiyonusun zaten Çakicim, her zaman destekçinim.
Soyut değil somut bir şampiyon olmak istiyorum. Ayrıca mendillerini hazırla, @Çiğdem- 'i yarı finalde ezeceğim.Sen gönüllerin şampiyonusun zaten Çakicim, her zaman destekçinim.![]()
Haklısın, Çiğdem'i finalde ezip şampiyon olmak daha güzel olur.@Çiğdem- final görmeli bu sene, forumu canlandıran o, büyük emekler veren o, seni adilliğe ve hakkaniyete davet ediyorum..
Sen de gidebildiğin yere kadar git tabii, bir şey diyen yok.![]()
Laf çok ama icraat sıfır. Salla bakalım sen salla..Haklısın, Çiğdem'i finalde ezip şampiyon olmak daha güzel olur.