Ne safsın o Kaan hafif balık etli ben Deniz zayıf ve yakışıklı .ss tabi dizin sayemde tuttu şimdi başlatta tutuyor mu gör sen .ssZorlama diyorum çünkü ikinizi de ayırt edemiyorum.
@Bully duydun mu adam şarkı yapacak bana. Sen ne teklif ediyorsun.Ne safsın o Kaan hafif balık etli ben Deniz zayıf ve yakışıklı .ss tabi dizin sayemde tuttu şimdi başlatta tutuyor mu gör sen .ss
@Yakamoz-Asi bana oy verirsen sana özel şarkı yazarım .ss
2.mesajından sonra bir şey teklif etmeme gerek kalmadı@Bully duydun mu adam şarkı yapacak bana. Sen ne teklif ediyorsun.
Yarın kim gerideyse ona oy kullanırım unutmazsam.
Bence şimdiden kullan gece uyumadan düşüneyim sana bir şeyler@Bully duydun mu adam şarkı yapacak bana. Sen ne teklif ediyorsun.
Yarın kim gerideyse ona oy kullanırım unutmazsam.
Ne safsın o Kaan hafif balık etli ben Deniz zayıf ve yakışıklı .ss tabi dizin sayemde tuttu şimdi başlatta tutuyor mu gör sen .ss
@Yakamoz-Asi bana oy verirsen sana özel şarkı yazarım .ss
Kime ihanet etmişim lenMüthiş bir ihanet örneği sergileyerek geride olan @denizz19 beye oyumu atıp onu ümitlendiriyorum
Hayır la ben buliye ihanet ettimKime ihanet etmişim lenteşekkürler
Aynen virgül koymayınca ben ihanet etmiş oluyorumHayır la ben buliye ihanet ettimorada virgül olması gerekiyordu heralde
olsun şurada 2 yıllık konuşmuşluğumuz var illa ki sende ihanet etmişsindir banaAynen virgül koymayınca ben ihanet etmiş oluyorum
Ben sevgilime bile ihanet etmiş adamım sana mı ihanet etmeyeceğimolsun şurada 2 yıllık konuşmuşluğumuz var illa ki sende ihanet etmişsindir bana
Sende az namıssız değilsin haBen sevgilime bile ihanet etmiş adamım sana mı ihanet etmeyeceğim
Böyle kalsın hem biz Kader yoldaşıyızSende az namıssız değilsin haoyumu değiştirmek için nereye müracat etmem gerekiyor
Ben sevgilime bile ihanet etmiş adamım sana mı ihanet etmeyeceğim
Bu erkeklerin hepsi aynı😱😱😱😱😱😱😱 neee sevgilinimi aldattın inanmıyorum sen sevgiline ihanet ettin
Bu erkeklerin hepsi aynı
Ben marullardan herşeyi beklerimbende yorumu yazarken bunu düşünüyordum erosum ya erkekler
aynımı diye ama @denizz19 ben espri yaptığını düşünüyorum aldatıcağına inanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?