Ne safsın o Kaan hafif balık etli ben Deniz zayıf ve yakışıklı .ss tabi dizin sayemde tuttu şimdi başlatta tutuyor mu gör sen .ssZorlama diyorum çünkü ikinizi de ayırt edemiyorum.![]()
@Bully duydun mu adam şarkı yapacak bana. Sen ne teklif ediyorsun.Ne safsın o Kaan hafif balık etli ben Deniz zayıf ve yakışıklı .ss tabi dizin sayemde tuttu şimdi başlatta tutuyor mu gör sen .ss
@Yakamoz-Asi bana oy verirsen sana özel şarkı yazarım .ss
2.mesajından sonra bir şey teklif etmeme gerek kalmadı@Bully duydun mu adam şarkı yapacak bana. Sen ne teklif ediyorsun.
Yarın kim gerideyse ona oy kullanırım unutmazsam.![]()
Bence şimdiden kullan gece uyumadan düşüneyim sana bir şeyler@Bully duydun mu adam şarkı yapacak bana. Sen ne teklif ediyorsun.
Yarın kim gerideyse ona oy kullanırım unutmazsam.![]()
Ne safsın o Kaan hafif balık etli ben Deniz zayıf ve yakışıklı .ss tabi dizin sayemde tuttu şimdi başlatta tutuyor mu gör sen .ss
@Yakamoz-Asi bana oy verirsen sana özel şarkı yazarım .ss
Kime ihanet etmişim lenMüthiş bir ihanet örneği sergileyerek geride olan @denizz19 beye oyumu atıp onu ümitlendiriyorum![]()
Hayır la ben buliye ihanet ettimKime ihanet etmişim lenteşekkürler
![]()
Aynen virgül koymayınca ben ihanet etmiş oluyorumHayır la ben buliye ihanet ettimorada virgül olması gerekiyordu heralde
![]()
olsun şurada 2 yıllık konuşmuşluğumuz var illa ki sende ihanet etmişsindir banaAynen virgül koymayınca ben ihanet etmiş oluyorum![]()
Ben sevgilime bile ihanet etmiş adamım sana mı ihanet etmeyeceğimolsun şurada 2 yıllık konuşmuşluğumuz var illa ki sende ihanet etmişsindir bana![]()
Sende az namıssız değilsin haBen sevgilime bile ihanet etmiş adamım sana mı ihanet etmeyeceğim![]()
Böyle kalsın hem biz Kader yoldaşıyızSende az namıssız değilsin haoyumu değiştirmek için nereye müracat etmem gerekiyor
![]()
Ben sevgilime bile ihanet etmiş adamım sana mı ihanet etmeyeceğim![]()
Bu erkeklerin hepsi aynı😱😱😱😱😱😱😱 neee sevgilinimi aldattın inanmıyorum sen sevgiline ihanet ettin
Bu erkeklerin hepsi aynı![]()
Ben marullardan herşeyi beklerimbende yorumu yazarken bunu düşünüyordum erosum ya erkekler
aynımı diye ama @denizz19 ben espri yaptığını düşünüyorum aldatıcağına inanmıyorum