2016 En Favori Üye 2016 Başladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,995
Puanı
1,061
6 yıldır forumumuzda devam eden ve her yıl büyük ilgi gören, forumun efsane etkinliği "En Favori Üye" 2016 başlıyor!

İlk gruplar 22 Eylül Perşembe akşamı başlayacak ve etkinlik yaklaşık 2 ay sürecek. Aramıza bu yıl katılan ve etkinliği bilmeyenler En Favori Üye bölümünden etkinliğin ilerleyişini öğrenebilirler.

Son olarak @sürgünüm'ün birinci, @sokak sanati'nın ikinci olduğu En Favori Üye etkinliğinde daha önce birincilik ve ikincilik kazanan üyelerimiz şöyle;

2010: @Neferet (İkinci @şirin)
2011: @Neferet (İkinci @Fks14)
2012: @xdragxx (İkinci @Fks14)
2013: @darksaal (İkinci @xBUGRAx)
2014: @Yakamoz-Asi (İkinci @darksaal)
2015: @sürgünüm (İkinci @sokak sanati)

Ve bu yıl 2016 En Favori Üye'de yer alacak 120 üyemizin listesi ise spoiler kutucuğunda;

Genelde Kasım - Aralık gibi başlıyordu sanki etkinlik, bu yıl erken başlıyor.

Kendi isteğimle yarışmaya katılmak istemiyorum.Daha önceki senelerde olduğu gibi.

Hadi hayırlı olsun yeni sezonumuz, ben olsaydım birlikte yürütürdük Atacanim. Artık @Bully ile ortaklaşa halledersiniz. Şimdiden elinize, emeğinize sağlık. 😉

Bu yıl başından beri hayatımı çok sallantılı geçirdiğim forumda aktif olamadım o sebeple başarılı bir grafik çizeceğimi sanmıyorum.

Tüm forumun geleneksel, merakla beklediği bir olay. Kavgasız, gürültüsüz, kardeşçe bir en favori dönemi olur umarım önümüzde ki haftalar. Herkese hayırlı uğurlu olsun.

Enler benim bir başka efsane etkinliğim o ayrı bir şey.
Geçen sene de Eylül - Ekim gibi başlamıştık hatta ondan önceki sene de.
Enler etkinlik olayını ben de yapmıştım şimdi zamanında, "efsane etkinliğim" deme hemen.

Bensiz yapın artık iki etkinliği de.

Umarım bu sezon da hiçbir sıkıntı ve tantana olmadan tamamlarız bu faslı. Bekliyoruz.

sahalara dönüş için iyi fırsat bu sana @mrt-06

2014 yılında yarı final başarım vardı şimdirik rekorum yarı final bakalım final yada şampiyonluk olurmu

dizi etkinliğiyle birlikte forumun en büyük etkinliği herkesede başarılar diyelim

@denizz19 a oy verecekleri şimdiden kınıyorum

hadi yine iyisin marul kafa anti xemrexxx grubu üyelerinden 15 oyun garanti oldu böylece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...