2016 En Favori Üye 2016 Başladı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,995
Puanı
1,061
6 yıldır forumumuzda devam eden ve her yıl büyük ilgi gören, forumun efsane etkinliği "En Favori Üye" 2016 başlıyor!

İlk gruplar 22 Eylül Perşembe akşamı başlayacak ve etkinlik yaklaşık 2 ay sürecek. Aramıza bu yıl katılan ve etkinliği bilmeyenler En Favori Üye bölümünden etkinliğin ilerleyişini öğrenebilirler.

Son olarak @sürgünüm'ün birinci, @sokak sanati'nın ikinci olduğu En Favori Üye etkinliğinde daha önce birincilik ve ikincilik kazanan üyelerimiz şöyle;

2010: @Neferet (İkinci @şirin)
2011: @Neferet (İkinci @Fks14)
2012: @xdragxx (İkinci @Fks14)
2013: @darksaal (İkinci @xBUGRAx)
2014: @Yakamoz-Asi (İkinci @darksaal)
2015: @sürgünüm (İkinci @sokak sanati)

Ve bu yıl 2016 En Favori Üye'de yer alacak 120 üyemizin listesi ise spoiler kutucuğunda;

Genelde Kasım - Aralık gibi başlıyordu sanki etkinlik, bu yıl erken başlıyor. :D

Kendi isteğimle yarışmaya katılmak istemiyorum.Daha önceki senelerde olduğu gibi.

Hadi hayırlı olsun yeni sezonumuz, ben olsaydım birlikte yürütürdük Atacanim. Artık @Bully ile ortaklaşa halledersiniz. Şimdiden elinize, emeğinize sağlık. 😉

Bu yıl başından beri hayatımı çok sallantılı geçirdiğim forumda aktif olamadım o sebeple başarılı bir grafik çizeceğimi sanmıyorum.

Tüm forumun geleneksel, merakla beklediği bir olay. Kavgasız, gürültüsüz, kardeşçe bir en favori dönemi olur umarım önümüzde ki haftalar. Herkese hayırlı uğurlu olsun.:)

Enler benim bir başka efsane etkinliğim o ayrı bir şey. :A Geçen sene de Eylül - Ekim gibi başlamıştık hatta ondan önceki sene de. :D
Enler etkinlik olayını ben de yapmıştım şimdi zamanında, "efsane etkinliğim" deme hemen. :D

Bensiz yapın artık iki etkinliği de. :A

Umarım bu sezon da hiçbir sıkıntı ve tantana olmadan tamamlarız bu faslı. Bekliyoruz. :)

sahalara dönüş için iyi fırsat bu sana @mrt-06 :A :A :A

2014 yılında yarı final başarım vardı şimdirik rekorum yarı final bakalım final yada şampiyonluk olurmu :bhr:

dizi etkinliğiyle birlikte forumun en büyük etkinliği herkesede başarılar diyelim :Z

@denizz19 a oy verecekleri şimdiden kınıyorum:D

hadi yine iyisin marul kafa anti xemrexxx grubu üyelerinden 15 oyun garanti oldu böylece:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...