sahalara dönüş için iyi fırsat bu sana @mrt-06
2014 yılında yarı final başarım vardı şimdirik rekorum yarı final bakalım final yada şampiyonluk olurmu
dizi etkinliğiyle birlikte forumun en büyük etkinliği herkesede başarılar diyelim
hahaha çok tşşk cnm zaten sevildiğimizi biliyoruz en önemlisi o tabiEfsaneler için final ya da şampiyonluk önemli değildir.
Sen bir efsanesin bi legendsin ilerde filmini falan çekerler kendine gel sen bir Sönmezsin !
120 kişiyi gruplara ayırmak kolay mı anca 1 hafta sürer.Yarın veya yarından sonra açılsın gruplar 22si çok geç abi
Bu yıl başından beri hayatımı çok sallantılı geçirdiğim forumda aktif olamadım o sebeple başarılı bir grafik çizeceğimi sanmıyorum.
Tüm forumun geleneksel, merakla beklediği bir olay. Kavgasız, gürültüsüz, kardeşçe bir en favori dönemi olur umarım önümüzde ki haftalar. Herkese hayırlı uğurlu olsun.
Eeh beybi Sönmezlerin kızı olmak kolay değil hep göz önünde olursun bir bakan 8171717 defa yine bakar because you are very güzel ve fantastiksin insanları büyülüyosun o yüzden biz yani normal halk her zaman senin yanındayız efsanemisss legendimisssshahaha çok tşşk cnm zaten sevildiğimizi biliyoruz en önemlisi o tabi
hahaha bu övgüler bana yeter beni yarışmadan çıkar @mrt-06Eeh beybi Sönmezlerin kızı olmak kolay değil hep göz önünde olursun bir bakan 8171717 defa yine bakar because you are very güzel ve fantastiksin insanları büyülüyosun o yüzden biz yani normal halk her zaman senin yanındayız efsanemisss legendimissss
Herıld yani yarışma da ne demek sen yarışacak değil ödülü verecek kişisin Sönmez's Girlhahaha bu övgüler bana yeter beni yarışmadan çıkar @mrt-06
Sen ilk elemede eleniyosan ben hiç girmiyim yok ya ilk ben elenirim sonra senOha bende mi varmışım bu etkinlikte 😱
120 kişi içinden zor cnm o iş ilk elemeden sonra gud bay cınıms
salı veya çarşamba başlasın bari120 kişiyi gruplara ayırmak kolay mı anca 1 hafta sürer.