2014 En Favori Üye 2014 Başlıyor!

Eski co-admindi. Ayrılışı biraz karışık. :)

Herkese başarılar. :)
Admine sormuşsun ben cevap verim.Forumda yaşını büyük gösterdi sonra 2011 yılında itiraf etti işte öyle olunca bazı samimi olduğu üyeler sert tepki gösterdi Neferette gitti forumdan .

Geçen senelerin kuralları aynısa herkes katılıyor mesaj sayısı az olanlar ilk turdan başlıyor mesaj sayısı çok olanlar popüler vs filan olanlar sonraki turlarda dahil oluyor .Şampiyonlar Ligi düşün :D
bu bahsettiğiniz üye ismi soner miydi @OzaN
soner ercan erbillimi @ABAY_06 🙂🙂🙂

Valla ismini Doğan diye duydum eğer doğruysa :)
soner değil ozaman ben bu foruma gelmeden önce 4 tane forum kuran ortakalrım vardı yanı kurduğu forumalra benide yönetici yapıyordu bunlar bu bahsettiğim soner 16 17 yasında falan ben 21 22 yasındayım diye herkesi kndırmıs abisinin fotolarını koymus faceye sonra itiraf etmişti yasını büyük dediğini bu forumdan ayrılan kişide yasını büyük gösterdiği için acaba olabilirmi dedim yanı :kiki::kiki:

soner değil ozaman ben bu foruma gelmeden önce 4 tane forum kuran ortakalrım vardı yanı kurduğu forumalra benide yönetici yapıyordu bunlar bu bahsettiğim soner 16 17 yasında falan ben 21 22 yasındayım diye herkesi kndırmıs abisinin fotolarını koymus faceye sonra itiraf etmişti yasını büyük dediğini bu forumdan ayrılan kişide yasını büyük gösterdiği için acaba olabilirmi dedim yanı :kiki::kiki:
Valla yapan çok böyle ortamlarda :)

Mesajlarını ve konularını çok başarılı bulduğum üyeler var.Umarım hak eden kazanır.Herkese başarılar. :)

@darksaal birşey sorucam neden hepsini bir anda koymuyorsun 3-4 günde bir dörtlük yapıyorsun ? :)

Moderatörün son düzenlenenleri: