2014 En Favori Üye 2014 Başlıyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,284
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
FavoriForumum'un gelenekleşen etkinliklerinden En Favori Üye'nin bu yıl beşincisi düzenlenecek.

2010 ve 2011'de @Neferet'in, 2012'de @xdragxx'in ve son olarak 2013'te ise @darksaal'ın kazandığı etkinliğin 2014 yılındaki yarışmasında belirlenen kriterlere göre bu yıla damgasını vurmuş onlarca kişi yarışacak.

Genel olarak diğer en favori etkinlikleri ve geçmiş sezonlarla paralel şekilde ilerleyecek etkinlikle ilgili kurallar, etkinliğin başlamasıyla birlikte açıklanacak.

Ayrıca bu yıl önceki yıllardan farklı olarak etkinliğin yürütülmesini @darksaal üstlenecek.

Önceki yılların kazananlarını hatırlayalım:

YılEn Favori ÜyeFinalist
2013darksaalxBUGRAx
2012xdragxxFks14
2011NeferetLeqeND KiLLeR
2010Neferetşirin

aa bu etkinliği bilmiyordum halıyle aranıza 2014 yılında katıldım 9 aydır burdayım 2014 yılına renk kattığımı düşünerek 2014 favori üye etkinliğinde iddalı olduğumu söylemek istiyorum:bhr::bhr::bhr:

herkes oy kullananilir degilmi?
ne zaman basliyor oylama? Ben bugun yola cikiyorumda

Bekliyoruz.Etkiliğe herkes katılıyor mu?
Bu yıl kurallar değişmeyecekse evet tüm FF üyeleri katılabiliyor etkinliğe. :)

herkes oy kullananilir degilmi?
ne zaman basliyor oylama? Ben bugun yola cikiyorumda
Evet foruma üye olan herkes oy kullanabiliyor. Bugün başlayacağını zannetmiyorum ama zaten oylamalar çok uzun sürüyor 1 aydan fazla. En Favori Dizi gibi. :)

Benim aklımda şöyle bir plan var. 2014'ün her aylık favori üyeye bakıp ona göre oy kullanacagim bu sefer. Finalde de zaten kim ağır basarsa o kazanır. Zevkli bir oylama oluyor :)

Neferet baya popüler bir üyeydi galiba @OzaN niye ayrıldı forumdan (b)
Admine sormuşsun ben cevap verim.Forumda yaşını büyük gösterdi sonra 2011 yılında itiraf etti işte öyle olunca bazı samimi olduğu üyeler sert tepki gösterdi Neferette gitti forumdan .

Bekliyoruz.Etkiliğe herkes katılıyor mu?
Geçen senelerin kuralları aynısa herkes katılıyor mesaj sayısı az olanlar ilk turdan başlıyor mesaj sayısı çok olanlar popüler vs filan olanlar sonraki turlarda dahil oluyor .Şampiyonlar Ligi düşün :D

Admine sormuşsun ben cevap verim.Forumda yaşını büyük gösterdi sonra 2011 yılında itiraf etti işte öyle olunca bazı samimi olduğu üyeler sert tepki gösterdi Neferette gitti forumdan .

Geçen senelerin kuralları aynısa herkes katılıyor mesaj sayısı az olanlar ilk turdan başlıyor mesaj sayısı çok olanlar popüler vs filan olanlar sonraki turlarda dahil oluyor .Şampiyonlar Ligi düşün :D
Ben ilk mesajdan başlayacağım desene. :D

Gecen sene foruma katıldığımda En Favori Dizi etkinliği yeni başlamıştı vay be daha dün gibi hatırlıyorum :D

Herkese basarılar dilerim hak eden kazansın inşallah :)