2013 En Favori Üye 2013 | 2. Tur | D Grubu

Hangi iki üye üçüncü tura yükselsin?

• BesaleT

Oy: 26 78.8%
  • xBUGRAx

Oy: 25 75.8%
  • Bully

Oy: 13 39.4%
  • sokak sanati

Oy: 2 6.1%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bully
ikiinci oy için besalet`le sokaksanati arasında epey gidip geldim açıkcası ama oyum Beso`ya:)

Oy Veren Herkese Çok Teşekkürler. :) @S.G.A.T. @mrt-06 @yakup09 @berkann @batuhankaralar @yatutarsa @XanTier @Billy Kane @AlemTo @xemrexxx

. @Bully aga sana vericektim ama bu tur vermim besalete ayıp oluyo geçen tur verememiştim :D diğer tur sana atarım zaten :wink:

-Besalet
-xBUGRAx

- - - Ekleme - - -

oha sonuca bakmadım bilsem bully agama atadım neyse zaten değişen bişey olmazmış :d

takas post: 1422916' Alıntı:
. @Bully aga sana vericektim ama bu tur vermim besalete ayıp oluyo geçen tur verememiştim :D diğer tur sana atarım zaten :wink:

-Besalet
-xBUGRAx

- - - Ekleme - - -

oha sonuca bakmadım bilsem bully agama atadım neyse zaten değişen bişey olmazmış :d

Canın sağolsun aga ne demek zaten yeniyim forumda buralara kadar gelmek bile büyük başarı benim için :D

Bully post: 1422974' Alıntı:
Canın sağolsun aga ne demek zaten yeniyim forumda buralara kadar gelmek bile büyük başarı benim için :D

aynen daha önünde uzun zaman var çok oylamaya girer çıkarsın ama bu kadar fark olduğunu bilsem direk sana atardım keşke sonuca bakıpta oy kullansaydım :D

Çıkanlara tebrikler:)
Bully'nin foruma girdiği bu kısa sürede 2.turda 12 oy almış.Böyle giderse gelecek sene favorilerden biri olacak

Çıkanlara tebrikler:)
Bully'nin foruma girdiği bu kısa sürede 2.turda 12 oy almış.Böyle giderse gelecek sene favorilerden biri olacak

İnşallah kardeş bakalım. Buradan şu ana kadar bana oy atan herkese çok teşekkür ediyorum. Kısa sürede benimsenmek çok güzel. Önümüzdeki sene daha güzel olacak inşallah. :)

Bully post: 1423295' Alıntı:
İnşallah kardeş bakalım. Buradan şu ana kadar bana oy atan herkese çok teşekkür ediyorum. Kısa sürede benimsenmek çok güzel. Önümüzdeki sene daha güzel olacak inşallah. :)

Bende ilk geldiğimde senin gibi olmuştum gerçi o zaman çeyrek finalde elenmiştim sanırım ama ondan sonraki sene yarı finale çıktım sende gelecek sene çeyrek final yarı final görebilirsin böyle gidersen. :) Gerçi hala görebilirsin oylamaya daha uzun bir vakit var. :)

BesaleT post: 1423306' Alıntı:

Bende ilk geldiğimde senin gibi olmuştum gerçi o zaman çeyrek finalde elenmiştim sanırım ama ondan sonraki sene yarı finale çıktım sende gelecek sene çeyrek final yarı final görebilirsin böyle gidersen. :) Gerçi hala görebilirsin oylamaya daha uzun bir vakit var. :)
Bu saatten sonra olmaz da önemli değil zaten. 1 ay gibi kısa bir sürede bu kadar oy fazla bile bana. :) Demek ki insanların takdirini kazanmışız. Bundan sonra daha çok çalışıp seneye çeyrek final görmeyi umuyorum. :)

Bully post: 1423313' Alıntı:
Bu saatten sonra olmaz da önemli değil zaten. 1 ay gibi kısa bir sürede bu kadar oy fazla bile bana. :) Demek ki insanların takdirini kazanmışız. Bundan sonra daha çok çalışıp seneye çeyrek final görmeyi umuyorum. :)
Umarım bu saygınlığını hep korursun. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...