takas post: 1422916' Alıntı:. @Bully aga sana vericektim ama bu tur vermim besalete ayıp oluyo geçen tur verememiştimdiğer tur sana atarım zaten
-Besalet
-xBUGRAx
- - - Ekleme - - -
oha sonuca bakmadım bilsem bully agama atadım neyse zaten değişen bişey olmazmış![]()
Bully post: 1422974' Alıntı:Canın sağolsun aga ne demek zaten yeniyim forumda buralara kadar gelmek bile büyük başarı benim için![]()
Çıkanlara tebrikler
Bully'nin foruma girdiği bu kısa sürede 2.turda 12 oy almış.Böyle giderse gelecek sene favorilerden biri olacak
Bully post: 1423295' Alıntı:İnşallah kardeş bakalım. Buradan şu ana kadar bana oy atan herkese çok teşekkür ediyorum. Kısa sürede benimsenmek çok güzel. Önümüzdeki sene daha güzel olacak inşallah.![]()
Bu saatten sonra olmaz da önemli değil zaten. 1 ay gibi kısa bir sürede bu kadar oy fazla bile bana.BesaleT post: 1423306' Alıntı:
Bende ilk geldiğimde senin gibi olmuştum gerçi o zaman çeyrek finalde elenmiştim sanırım ama ondan sonraki sene yarı finale çıktım sende gelecek sene çeyrek final yarı final görebilirsin böyle gidersen.Gerçi hala görebilirsin oylamaya daha uzun bir vakit var.
![]()
Umarım bu saygınlığını hep korursun.Bully post: 1423313' Alıntı:Bu saatten sonra olmaz da önemli değil zaten. 1 ay gibi kısa bir sürede bu kadar oy fazla bile bana.Demek ki insanların takdirini kazanmışız. Bundan sonra daha çok çalışıp seneye çeyrek final görmeyi umuyorum.
![]()
çocuklarduymasın post: 1423225' Alıntı: