2011 En Favori Üye 2011 - Yarı Final - Fks14 vs Neferet

Hangisi finale çıksın ?

• Fks14

Oy: 6 33.3%
  • Neferet

Oy: 12 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaslar,

Öncellikle böyle bir mesaj yazmak istedim çünkü bunlari uzun zamandir söylemek istiyorum.

Ben bu foruma geldim çünkü hayatimdaki basarisizlarimi unutmak ve kendime yeni bir hayat kurmak istemistim. Size saçma gelecek ama FavoriForumum benim hayatima büyük bir etki yaratti. Okula gitmeden saat 06:00’da bile konular açiyordum ve yorumlar yapiyordum.

FavoriForumum benim hayatimin bir parcasi oldu ve de hep öyle kalacak. Forumdan hiçbir kere bile olsun ayrilma karari almadim. Evet, forumda bazi kisilerle tatsiz kavgalar yasandi mesela bugünde, ama bunlar bilerek olmuyor arkadaslar. Ben hepinizi seviyorum, umarim siz de beni seviyorsunuzdur. Herkes herkesi sevmek zorunda degil ama saygi duymak bizim insanlik görevimiz.

Gelelim oylamaya, bu oylamada Neferet 1.çikacak, o kesin zaten. Ama benim de ne kadar emek verdigim ve ne kadar çaba sarf ettigim lütfen unutulmasin. Ben oyumu kendime verdim, çünkü biliyorum hiçkimse bana oy atmayacaktir büyük ihtimal ama ben o 1 oyu hakettigimi düsünüyorum. Subat’in 15’in de bu foruma üye oldum ve o andan itibaren özellikle reyting sonuçlari ve tv haberleri bölümünde büyük katki sagladigimi düsünüyorum. Ve katki saglamayi devam ediyorum, baska bölümlerde de.

Beni sevmeye bilirsiniz ama bunu unutmayin lütfen, ben bu forumdaki hiç kimsenin kötülügünü istemem. Ben bu foruma deger veriyorum, siz benim 2.ailem oldunuz. OzaN benim abim, Neferet abim, Emre benim abim oldu.. Kardeslerim de oldunuz.

Neticesinde sizleri seviyorum ve 1 oy da kalacagimi biliyorum ama bunu unutmamanizi istiyorum ben de Neferet kadar o finali hakettigimi düsünüyorum. Ama buraya kadar gelmekte büyük bir basari bence.

Sevgiler ve saygilar,

Fks14.

ikiside benim için çok önemli insanlar ikisinide oy atmak isterim ama doğan panpam byük ihtimal kazanıcak ben oyumu furkan dan yana kullandım onun gibi foruma emek veren biri 1 oyda kalmamalı.[/FONT]

ikiside benim için çok önemli insanlar ikisinide oy atmak isterim ama doğan panpam byük ihtimal kazanıcak ben oyumu furkan dan yana kullandım onun gibi foruma emek veren biri 1 oyda kalmamalı.

Tesekkür ederim Emre abi. Neferet kazanacak evet, ben de onun için kendime vermek istedim oyumu, umarim kirilmamistir Neferet.

Neferet dedim. Forumun en iyilerinden ve en emektarlarından.

Evet beklenen oldu, Neferet kazanacak ama bu kadar çok farkla kazanacagini tahmin etmemistim. Bu kadar az oyu hiç ama hiç haketmiyorum.

Evet beklenen oldu, Neferet kazanacak ama bu kadar çok farkla kazanacagini tahmin etmemistim. Bu kadar az oyu hiç ama hiç haketmiyorum.

Herkesin kararına saygı göstermek zorundasın
Forum üyeleri bu kararı verdiler. Bana göre de ben finale gitmeliyim ama forum üyeleri bu seçimi yapıyor.

Seni buraya kadar da aynı forum üyeleri getirdi...

Şahsen ben yarı finale kadar getirdikleri için onlara teşekkür ediyorum. 0 oyda kalsam bile bir bildikleri vardır, derim önemli olan buraya kadar gelebilmek bir şekilde.

Ben saygi göstermiyorum mu dedim? Sadece KENDIMCE fikrim; bu kadar az oyu haketmedigimi düsünüyorum. Ve de öyle

Ben saygi göstermiyorum mu dedim? Sadece KENDIMCE fikrim; bu kadar az oyu haketmedigimi düsünüyorum. Ve de öyle

Ve de öyle, demen yanlış. Bence Neferet'e bu kadar farkla elenmen normal bir şey. Anormal değil. En iyi olmak ya da en iyi 2. olmak o kadar kolay değil, hemen.

Ve de öyle, demen yanlış. Bence Neferet'e bu kadar farkla elenmen normal bir şey. Anormal değil. En iyi olmak ya da en iyi 2. olmak o kadar kolay değil, hemen.

Hayir, ve de öyle demem yanlis degil çünkü bu benim fikrim. Geçen sene de Neferet seçildi, ama bu sene en azindan final'de olmayi hakettigimi düsünüyorum. Ama buraya kadar gelmek de büyük bir basari.

az oyu haketmediğini düşünmendeki sebep yani.

Sence hakediyormuyum? Subat'tan berri aktifim tabi Neferet belki benden daha iyi olabilir ama 3 oyu haketmiyorum çünkü benim çok emeklerim var bu forumda. Özellikle reyting sonuçlari ve tv habeleri'nden Prncss.. Neyse sen beni sevmiyorsun biliyorum, Neferet'i daha çok seviyorsun ama kendi fikirlerimi sunabilirim bu forumda bence. 😉

hayır övünmeyi sevmem kendimi olduğumdan büyük göstermekten tiksinirim ama:

finali benim kadar hak ettiğini düşünmene sebep?ben bişey mi kaçırdım?sadece soruyorum.

3 oyu az bulman da normal ama senden daha tecrübeli ve mesaj/konu sayısında da üstün Çağrı bana karşı 1 oy aldı sadece,o hiç sesini çıkarmadı.olgunluk gösterebilmek de önemli.

hayır övünmeyi sevmem kendimi olduğumdan büyük göstermekten tiksinirim ama:

finali benim kadar hak ettiğini düşünmene sebep?ben bişey mi kaçırdım?sadece soruyorum.

Bu BENIM fikrim Neferet, sen gecen sene zaten seçilmistin. Ben de en az senin kadar hakettigimi dusunuyorum ayrica sen 2008'den berri aktifsin ama bu 2011'in en üye seçimleri ve ben subat'tan berri aktifim ve bugüne kadar foruma çok katki sagladigimi düsünüyorum.

Evet, mesaj sayisi benden üstün çünkü ben daha Subat ayinda bu foruma üye oldum, bunu unuttun galiba. 😉

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...