- Reaksiyon puanı
- 50,475
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
ikiside benim için çok önemli insanlar ikisinide oy atmak isterim ama doğan panpam byük ihtimal kazanıcak ben oyumu furkan dan yana kullandım onun gibi foruma emek veren biri 1 oyda kalmamalı.
doğanı kırmak için yapmadım ikinizide oy vermek isterdim ama senin 1 oyda kalmaman için sana oy verdimTesekkür ederim Emre abi. Neferet kazanacak evet, ben de onun için kendime vermek istedim oyumu, umarim kirilmamistir Neferet.
Evet beklenen oldu, Neferet kazanacak ama bu kadar çok farkla kazanacagini tahmin etmemistim. Bu kadar az oyu hiç ama hiç haketmiyorum.
niçin?Evet beklenen oldu, Neferet kazanacak ama bu kadar çok farkla kazanacagini tahmin etmemistim. Bu kadar az oyu hiç ama hiç haketmiyorum.
Ben saygi göstermiyorum mu dedim? Sadece KENDIMCE fikrim; bu kadar az oyu haketmedigimi düsünüyorum. Ve de öyle
az oyu haketmediğini düşünmendeki sebep yani.
anlamadim ne niçin?
Ve de öyle, demen yanlış. Bence Neferet'e bu kadar farkla elenmen normal bir şey. Anormal değil. En iyi olmak ya da en iyi 2. olmak o kadar kolay değil, hemen.
az oyu haketmediğini düşünmendeki sebep yani.
hayır övünmeyi sevmem kendimi olduğumdan büyük göstermekten tiksinirim ama:
finali benim kadar hak ettiğini düşünmene sebep?ben bişey mi kaçırdım?sadece soruyorum.
hayır övünmeyi sevmem kendimi olduğumdan büyük göstermekten tiksinirim ama:
finali benim kadar hak ettiğini düşünmene sebep?ben bişey mi kaçırdım?sadece soruyorum.
3 oyu az bulman da normal ama senden daha tecrübeli ve mesaj/konu sayısında da üstün Çağrı bana karşı 1 oy aldı sadece,o hiç sesini çıkarmadı.olgunluk gösterebilmek de önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?