Merhaba arkadaslar,
Öncellikle böyle bir mesaj yazmak istedim çünkü bunlari uzun zamandir söylemek istiyorum.
Ben bu foruma geldim çünkü hayatimdaki basarisizlarimi unutmak ve kendime yeni bir hayat kurmak istemistim. Size saçma gelecek ama FavoriForumum benim hayatima büyük bir etki yaratti. Okula gitmeden saat 06:00’da bile konular açiyordum ve yorumlar yapiyordum.
FavoriForumum benim hayatimin bir parcasi oldu ve de hep öyle kalacak. Forumdan hiçbir kere bile olsun ayrilma karari almadim. Evet, forumda bazi kisilerle tatsiz kavgalar yasandi mesela bugünde, ama bunlar bilerek olmuyor arkadaslar. Ben hepinizi seviyorum, umarim siz de beni seviyorsunuzdur. Herkes herkesi sevmek zorunda degil ama saygi duymak bizim insanlik görevimiz.
Gelelim oylamaya, bu oylamada Neferet 1.çikacak, o kesin zaten. Ama benim de ne kadar emek verdigim ve ne kadar çaba sarf ettigim lütfen unutulmasin. Ben oyumu kendime verdim, çünkü biliyorum hiçkimse bana oy atmayacaktir büyük ihtimal ama ben o 1 oyu hakettigimi düsünüyorum. Subat’in 15’in de bu foruma üye oldum ve o andan itibaren özellikle reyting sonuçlari ve tv haberleri bölümünde büyük katki sagladigimi düsünüyorum. Ve katki saglamayi devam ediyorum, baska bölümlerde de.
Beni sevmeye bilirsiniz ama bunu unutmayin lütfen, ben bu forumdaki hiç kimsenin kötülügünü istemem. Ben bu foruma deger veriyorum, siz benim 2.ailem oldunuz. OzaN benim abim, Neferet abim, Emre benim abim oldu.. Kardeslerim de oldunuz.
Neticesinde sizleri seviyorum ve 1 oy da kalacagimi biliyorum ama bunu unutmamanizi istiyorum ben de Neferet kadar o finali hakettigimi düsünüyorum. Ama buraya kadar gelmekte büyük bir basari bence.
Sevgiler ve saygilar,
Fks14.