Her ne kadar Ülker Çikolatalı Gofret kazanamadığı için içim burukta olsa güzel bir etkinlikti Emeklerine sağlık @The_Erinch
Asıl ben teşekkür ederim; takibin ve katılımın için; dikkat ettim birçok ortak noktamız mevcutHer ne kadar Ülker Çikolatalı Gofret kazanamadığı için içim burukta olsa güzel bir etkinliktiEmeklerine sağlık @The_Erinch
Beklettim sizi ama değdi@The_Erinch en çok istediğim etkinlikti baştan sona kadar çok eğlendim abim eline emeğine sağlık harika bir etkinlikti yeni etkinliklerinde buluşmayı heyecanla bekliyorum abim😘
not:hak edenin kazanmasına çok sevindim
Beklettim sizi ama değdi
ben teşekkür ederim katılım ve desteğiniz için..
Bu arada Son 27 dk
@Emre Ozansoy @Zeyno45
Oyları bilseydim finalde browniye vermezdim gofrete verirdim ama ne bileyim böyle olacağınıBen üzüldüm 1 oy ile kaybetmesine.
Eline sağlık @The_Erinch diğer konuda da yazdım. Bu etklnlik vesilesi ile Ülker çikolatalı gofret almıştım1 tane kaldı. Gününü bekliyor
Konuyu sabitledim. Bu bölüme her uğradığımızda çikolata yazısını gördükçe canımız çekerHepinize gönülden teşekkür ediyorum ; katılımlarınız,yorumlarınız,oylarınız için çok teşekkür ederim
Sanada çikolata aldırttım 😁😁😁 görev tamam ❣️❤️Konuyu sabitledim. Bu bölüme her uğradığımızda çikolata yazısını gördükçe canımız çeker
Harikasın ❣️iyi yarışmaydı emeğine sağlık @The_Erinch çok keyif aldık 🤗
Şu muazzam GİF leri anında nasıl üretiyorsun... Vallahi tam Sherlock sun haaaaBir numaralı favorim olmasa da en sevdiğim çikolatalardan birisi kazandı, bu yüzden kendi adıma tatmin olduğumu söyleyebilirim.
Baştan sona güzel, leziz bir etkinlik oldu, ellerine sağlık abi.@The_Erinch
Konuya çok uygun olduğunu fark edince paylaşmadan olmaz dedim.Şu muazzam GİF leri anında nasıl üretiyorsun... Vallahi tam Sherlock sun haaaa
3 kere izlediğim bir film olur kendisi..Konuya çok uygun olduğunu fark edince paylaşmadan olmaz dedim.
Oylamalara denk gelmesende sevdiğin kazanmış 😇Antep fıstıklı her şeye varım.
Oylamalara denk gelmesende sevdiğin kazanmış 😇
Ülker reyiz... Çikolatalı gofretini şampiyon yapacaktık gittiler bu çikolatamsıyı şampiyon yaptılarAslında doğru çikolata türü kazanmış ama marka olarak değil
O çikolata türünü şu markadan hariç düşünenler yemesinler bence çikolata@The_Erinch @kerem @serhatt @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Alos @12.Adam @Gerekli24 @Tolstoyevski @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @Turkuazz @cookies @bazinga @xemrexxx @eskici
------
@Araf arafta dolastın için seni hep unutuyoruz
Fiyatlık ağır bastı forumdaÜlker reyiz... Çikolatalı gofretini şampiyon yapacaktık gittiler bu çikolatamsıyı şampiyon yaptılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?