"En Büyük Show" 15 Eylül Cumartesi Başlıyor! Acun'a Rakip Geliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bu programdan umutluyum.Acun'u geçer mi geçmez mi bilemiyorum ama inşallah geçer.Acun programları senelerdir aynı formatta yayınlayarak sıkıcı bir hale gelmeye başladı geçenki yorumlarımda da söylemiştim zaten.Öyle ki Yetenek Sizsiniz Türkiye sadece Michael Jackson taklidi,köpeklerin show yaptığı bir program haline getirildi.Her yeni bölümde bunları görmememiz diye bir şey mümkün değil.O yüzden yeni programı izlemeyi planlıyorum ben Acundan ve Yetenek Sizsinizden soğuyalı uzun zaman oldu çünkü :)

Vaaayy Bomba gibi olmus , kesiikle izliicem ve cogu kiside izleyecekdir , sonunda Farkli kaliteli ve Güzel bi Program cikdi , Acundan sIkILmIsdIm gercekten habire ayni seyi yapiodu ve kamera celimi olsun seslendirme sunuculuk sahne dekoru olsun cok özentisizdi ... Ama Bu Program cok farkLI ve Cekici ... bizim Millet sevior böyle seyleri sihirbaz olsun tutuluo ve gelenlerde Profesyonel ... ilk 4 de rahat olacakdir belkide Zirvede olabilir..

Garip. Bence ilk 10'a girebilir. Hatta Acun'u da sarsacaktır. Ama zirveye oynamaz...

Yarisindan fazlasini alir :) ShowTv nin Programlari tutuOr helede iddiali vede Türk Halkin zevkine uyuyorsa oh ne ala 😉

haftaya cuma acun bunu 3e katlayınca burda olmanı bekliyorum :)

- - - Ekleme - - -

en büyük show show tv çakma programı ilk 20 dahi giremez ve yayından kaldırlır türk halki çakma seyleri sevmez

yeteneksizsiniz türkiye birinci olur farkla show tv iç yapımlari hepsi batık seflerin duellosu hayata gülümse hiçbiri 4 reyting aldıgı yok acun 10 reyting aliyor :)

haftaya cuma acun bunu 3e katlayınca burda olmanı bekliyorum :)

- - - Ekleme - - -

en büyük show show tv çakma programı ilk 20 dahi giremez ve yayından kaldırlır türk halki çakma seyleri sevmez

yeteneksizsiniz türkiye birinci olur farkla show tv iç yapımlari hepsi batık seflerin duellosu hayata gülümse hiçbiri 4 reyting aldıgı yok acun 10 reyting aliyor :)

Bayabi uctun sen xD ilk 20 diosn
ilk 7 de olacak bu kesin :) büyük show Seflerin Duellosu yada Hayata Gülümseyd benziomu hic ?! Sana Profesyonel sihirbazcilardan bahsediorm Show diorm ! Yetenek sizsinize sihirbazcilar ciktiginda Millet ayaga kalkmiyomu nekadar merakla solukla izliyorlar yada Aref diyim baskada bisey demim o adam cikdiginda Reytingler cikiodu hemde Basit seyler yaptigi halde :) BÜYÜK SHOW un tanitimi yeter zaten nekdr etkileyici oldugu ! Bende seni burda bekleyecegim Büyük Showun baslayacagi Gün :)

3 Reyting Alırsa Şükrederim :D
Fragmanın Yarısı Yetenek Sizsiniz den Alıntı :D

Bu arada bu yarışma eskiden izlediğim bir yarışma programına benzettim. Eskiden Star TV'de 'Ünlüler Sirki' diye bir yarışma programı vardı, ona çok benziyor. Evet, çok benziyor. O zamanlar Furkan Kızılay yarışmadaydı. Güzel bir yarışmaydı. Çok fazla hatırlamıyorum ama, çok benziyor.

157978703_640.jpg

Üçüde birbirinde iticiler tanıtım güzel olmuş ama onlar çok sinir bozucu