kösem 2 oyuncuyla kaldı finale zararı biraz karşılasın buGecenin Kraliçesi iyi almış oy.![]()
neticede ben yapıyorum programıAltın Kelebekten uzun sürdü program napalım.![]()
![]()
hhahah ohh reytişng alamazsın inş hem bir bölümlük kanal ile anlaşman lazımdıkösem 2 oyuncuyla kaldı finale zararı biraz karşılasın bu
neticede ben yapıyorum programıbu arada konumu kim taşıdı reyting listesine gireyim dedim anket bölümüne taşınmış konu
@mrt-06
Elendi kısmını dalga için yazmıştım 10. sıra da gayet iyi.
bence iyi kurtulduk ayollElendi kısmını dalga için yazmıştım 10. sıra da gayet iyi.![]()
Senaryo bölümüne açmışsın doğru kısma taşıdım.kösem 2 oyuncuyla kaldı finale zararı biraz karşılasın bu
neticede ben yapıyorum programıbu arada konumu kim taşıdı reyting listesine gireyim dedim anket bölümüne taşınmış konu
@mrt-06
kız neysehhahah ohh reytişng alamazsın inş hem bir bölümlük kanal ile anlaşman lazımdı![]()
ıyyy kaknem.ssSenaryo bölümüne açmışsın doğru kısma taşıdım.![]()
eninde sonunda hak yerini bulur Çiğdem`cim
AA koriş ilk 5 iyidir ayollkız neyse
veee
5-ONUR BÜYÜKTOPÇU : 100 PUAN
Korişe oy vermeyenler kaknemdir çarpıktır pistir.ss
Ekli dosyayı görüntüle 56018
@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @hayret bi şey @denizz19 @xBUGRAx @mesmeso61 @FaJi @MEnes @Doğu @DarkLeqenD @dreamy @pompy @papuleoo @Ahmad @Yiğitt @Forumdash @gizem ak @Dr. Sabahat @Sherlock @ozmoturk @soo @Dosi @MasacRE- @tolgab @Billy Kane @EFE UYSAL @dizi kolik @yatutarsa @BesaleT @eskici @turkuazz @emree-29 @Ahmad @S.G.A.T.
ıyyy kaknem.ss
bence 1. olmalıydı ben 12 pointimi korişe verdim.ssAA koriş ilk 5 iyidir ayoll![]()
5. sıradaki ismi tutturdum en azından.kız neyse
veee
@Çiğdem- @destere @cookies @vadikızı @mrt-06 @Bully @Harunnn60 @hayret bi şey @denizz19 @xBUGRAx @mesmeso61 @FaJi @MEnes @Doğu @DarkLeqenD @dreamy @pompy @papuleoo @Ahmad @Yiğitt @Forumdash @gizem ak @Dr. Sabahat @Sherlock @ozmoturk @soo @Dosi @MasacRE- @tolgab @Billy Kane @EFE UYSAL @dizi kolik @yatutarsa @BesaleT @eskici @turkuazz @emree-29 @Ahmad @S.G.A.T.
ıyyy kaknem.ss
bak bu tam puan olmuş iştekız neyse
veee
ıyyy kaknem.ss
halit ile çetin de olabilir çetin ile 1.olmustum şimdide halitle yarısıyorum ikisininde telif hakları bende ayolleninde sonunda hak yerini bulur Çiğdem`cim![]()
ona puan vermemiştim.İçimde kalmıştı15. oldı ogeçtik
![]()
kız pakistanlı dişi üyemiz @Dr. Sabahat MESAJ VAR sana diyor ki : 12 point engin altan 4 point engin akyürek 3 point kıvanç 1 point kaan urgancıoğluna verdim bu parlaklar benimdir başta çiğdem cadolozu olmak üzere @vadikızı @dizi kolik @gizem ak ve @Dosi ye kaptırmam onları dedihalit ile çetin de olabilir çetin ile 1.olmustum şimdide halitle yarısıyorum ikisininde telif hakları bende ayoll![]()
![]()
@xemrexxx
hhahha hadi oradan be sen yine uyduruyorsundur bir taraflarındankız pakistanlı dişi üyemiz @Dr. Sabahat MESAJ VAR sana diyor ki : 12 point engin altan 4 point engin akyürek 3 point kıvanç 1 point kaan urgancıoğluna verdim bu parlaklar benimdir başta çiğdem cadolozu olmak üzere @vadikızı @dizi kolik @gizem ak ve @Dosi ye kaptırmam onları dedi![]()
o kadına biriniz sorsanıza nereden bulmuş forumu diyekız pakistanlı dişi üyemiz @Dr. Sabahat MESAJ VAR sana diyor ki : 12 point engin altan 4 point engin akyürek 3 point kıvanç 1 point kaan urgancıoğluna verdim bu parlaklar benimdir başta çiğdem cadolozu olmak üzere @vadikızı @dizi kolik @gizem ak ve @Dosi ye kaptırmam onları dedi![]()