Etiket listene bi bak bakalım ne eksik...Neden üzüldün canım.@Bully
Etiket listene bi bak bakalım ne eksik...Neden üzüldün canım.@Bully
Hazır almıştım başka konudan sonlara ekleme yaptım olmayanları sen kesin varsındır diye dikkat etmemişim.Etiket listene bi bak bakalım ne eksik...
O halde etiket listeni ben yokken hazırladığını, o yüzden unutulduğumu varsayıyorum canım.Hazır almıştım başka konudan sonlara ekleme yaptım olmayanları sen kesin varsındır diye dikkat etmemişim.
O halde etiket listeni ben yokken hazırladığını, o yüzden unutulduğumu varsayıyorum canım.
Şarkıları dinler oyumu kullanırım bir ara.
Etiket listene bi bak bakalım ne eksik...
Alma @Dosi'nin ahını çıkar aheste aheste.Hazır almıştım başka konudan sonlara ekleme yaptım olmayanları sen kesin varsındır diye dikkat etmemişim.
Biliyorum zaten, konuşmuştuk biz @xBUGRAx ileİlerde MS'de falan önümüze sunacağı çok belli. Sakın bu oyuna gelme
Intikamimi almis olurum böylece.Ne mana. 😱
Neyin intikamı.Intikamimi almis olurum böylece.
Bu Sarki Benim'de yeni dahil olan yarismacilarin intikamini.Neyin intikamı.
Hazır almıştım başka konudan sonlara ekleme yaptım olmayanları sen kesin varsındır diye dikkat etmemişim.
O halde etiket listeni ben yokken hazırladığını, o yüzden unutulduğumu varsayıyorum canım.
Şarkıları dinler oyumu kullanırım bir ara.
@xBUGRAx 'nin benim etkinliğimi "çalması" yetmezmiş gibi gidip etkinlikte ki etiketide araklamisAlma @Dosi'nin ahını çıkar aheste aheste.
@xBUGRAx 'nin benim etkinliğimi "çalması" yetmezmiş gibi gidip etkinlikte ki etiketide araklamisneyseki bir kereliğine mahsus yoksa telif hakkı isterdim
@Bully gelme bu oyuna. hazır etiket listesinde ortalarda isim silmeyi, sonlara isim eklemeyi akıl ediyorsa, listede kim var kim yok diye bakmış olmalı ki alt sıradakiler eklenmiş. Seni resmen es geçmiş 😱. aklımdasın, haftaya devam edeceğim etkinliğe seni ekleyeceğim.
@Aserat çok içlenmemiştim ama evet gerçekten ahımı alanların işleri rast gitmiyoreskiden uzun vadede iş bozulurdu ana şimdi yakın zamanda da oluyor
Bunu çok pozitif bir övgü olarak alıyorumOlaysın valla.
Bunu çok pozitif bir övgü olarak alıyorum
ben dinleyince oylarim. MS laflari dönmüş. 2016 zamanları Zerin Özer ile heveslenmistim kısmet olmamıştıÖyle canım ikisi de müzik etkinliği diye ordan alayım dedim.Çıkardım ilgilenmeyenleri ama daha da çıkarmam gerekenler varmış dönen olmadı.Keşke sadece @Bully i etiketleseydim o tek başına yetti.
İçimin yağları eridi.@xBUGRAx 'nin benim etkinliğimi "çalması" yetmezmiş gibi gidip etkinlikte ki etiketide araklamisneyseki bir kereliğine mahsus yoksa telif hakkı isterdim
@Bully gelme bu oyuna. hazır etiket listesinde ortalarda isim silmeyi, sonlara isim eklemeyi akıl ediyorsa, listede kim var kim yok diye bakmış olmalı ki alt sıradakiler eklenmiş. Seni resmen es geçmiş 😱. aklımdasın, haftaya devam edeceğim etkinliğe seni ekleyeceğim.
@Aserat çok içlenmemiştim ama evet gerçekten ahımı alanların işleri rast gitmiyoreskiden uzun vadede iş bozulurdu ama şimdi yakın zamanda da oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?