İyi ki bir Dell'i koymadım inadına Dell deniyor. 😛 Burada satılmıyor artık Dell anlayın please.Apple ve Dell der geçerim.
Yukarıdaki yorumlara hiç bakmadım. Benim şu an bilgisayarım dell ve taş gibi çalışıyor. Bilgisayarcı da çalıştım 2,5 sene kafamda hep Dell almak vardı zaten.İyi ki bir Dell'i koymadım inadına Dell deniyor. 😛 Burada satılmıyor artık Dell anlayın please.
Şaka yapıyorum zaten. Bilgisayar alıcam da araştırıyorum 4 büyük elektronik mağazaya baktım Dell'i göremedim, notebook yok.Yukarıdaki yorumlara hiç bakmadım. Benim şu an bilgisayarım dell ve taş gibi çalışıyor. Bilgisayarcı da çalıştım 2,5 sene kafamda hep Dell almak vardı zaten.
Satılıp satılmadığını bilmiyordum. Neden satılmıyor artık?
Tabisi Dell ama ankette yokAnakartı vs. bunlar nedenleri ben marka olarak soruyorum.
Tamamen meraktan.
Gerçi dolar yükseldi 3000 liralıklar da pek iyi değildir muhtemelen artık5000 olmasa bile İ7'lileri 3000 civarında da buluyorsun aslında.
Bu kısımda beni geçmişsin bende Zıraat kullanılabilir limit 307 TL ama İş Bankası kartımda neredeyse limit bitti yani bu ayda batığım. Artık alıştım her ay iflas veriyorum.
Yengem mi harcatıyor sana para. Yoksa yine sanal aleme mi yatırıyon.Gerçi dolar yükseldi 3000 liralıklar da pek iyi değildir muhtemelen artık
Yaz tatili gelmese ben de öyle durumdaydım. Neyse ki tatil gelince giderlerim azaldıi bir ayda anca bu kadar toparladım.
Tabisi Dell ama ankette yok
DELiklere düşün emi. .ssCasperi bile ankete koyup Dell'i koymayan @mrt-06 yı kınıyorum
Dell en iyisi değilmi ama @MasacRE-Yengem mi harcatıyor sana para. Yoksa yine sanal aleme mi yatırıyon.
DELiklere düşün emi. .ss
Öyle tabi ki @mrt-06 ya göre Casper daha iyiymiş Yazık yazık anlamıyor ki birisi yol göstersin ona
Casper ne be en dandiğiÖyle tabi ki @mrt-06 ya göre Casper daha iyiymiş Yazık yazık anlamıyor ki birisi yol göstersin ona
Casperden uzak durun abla Dell, Lenovo gibi markaları tercih edin@mrt-06 Ablamm kızkardeşim yaklaşık 5 yıl oldu sanırım Casper marka laptop aldı geçen yıla kadar kullandı ve şuan ben kullanıyorum işte Casper güzeldi ama laptobun inanılmaz sesi var bu yüzdende geçen yıl Toshiba marka beyaz olanını aldı ondan memnun
ondan önce Asus laptobu vardı ikinci o gayet süperdi eğer ben melek ablan üstüne çay
dökmeyeydi ben daha yıllar yıllar kullanırdım onu
Casper güzelde sesi çok olan laptop ya şuan kullandığım benim casper sesi sğaolsun kulak bırakmıyor bende