En İyi Bilgisayar Markası Hangisi?

Hangisi/Hangileri?

• Kullanılan toplam oy
    12
Apple ve Dell der geçerim. :D

İyi ki bir Dell'i koymadım inadına Dell deniyor. 😛 Burada satılmıyor artık Dell anlayın please. :A
Yukarıdaki yorumlara hiç bakmadım. Benim şu an bilgisayarım dell ve taş gibi çalışıyor. :D Bilgisayarcı da çalıştım 2,5 sene kafamda hep Dell almak vardı zaten.

Satılıp satılmadığını bilmiyordum. Neden satılmıyor artık? :)

Yukarıdaki yorumlara hiç bakmadım. Benim şu an bilgisayarım dell ve taş gibi çalışıyor. :D Bilgisayarcı da çalıştım 2,5 sene kafamda hep Dell almak vardı zaten.

Satılıp satılmadığını bilmiyordum. Neden satılmıyor artık? :)
Şaka yapıyorum zaten. :A Bilgisayar alıcam da araştırıyorum 4 büyük elektronik mağazaya baktım Dell'i göremedim, notebook yok. :D

Haa gamebook, masaüstü bölümüne bakmadım oralarda varsa bilemiycem. :A

Ben packard bell dedim @mrt-06 çünkü kullandigim o ve 5 sene oldu hala zehir gibi :A tuşlarda sorun var gayet doğal çünkü demistim yigenler firlatmisti birbirine ama hala çalisiyor :F
Universite yillarimda cok kullandim.
Marka olsun diyorsan Lenova veya Hp (galiba packard bell Hp nin yan ürünüydü)
Bir bilgisayar uzmani olarak önerim markadan çok özelliklere bakman. Film mi yükleyecen, oyunlarmi yükleyecen, amacina göre bakman gerekiyor.
Processor (umarim türkçede ayni şeydir) çok önemli, bilgisayarin beyni diye adlandirilir ve yüksek olmasina dikkat et.
Kipa'ya bak. Orada fiyatlar uygun olabilir. Avrupada elektronik şeyler çok pahali değil ve Kipa'daki fiyatlar bizim ora gibi (bir tek elektronik şeyleri bana hesapli geldi)
Kolay gelsin:)

Uzun zaman HP kullandım. Asus alıyordum son anda çok iyi bir Acer buldum ve paraya kıyıp aldım. Ne için kullanacağına bağlı. Ona göre kriter belirleyip bilgisayar alacaksın. Markaya güvenip bilgisayar alınmaz. İçerik kullanıma göre çok önemli.

Ben şahsen Acer'den memnumum, hiç sorun yaşamadım 1.5 senedir. Yeni gibi çalışıyor. Tabi fiyatı da o kadar vardı. Normal. :)

Herkes kendi kullandığı markayı yazacaksa bende MSI diyorum. :D

Kullanım amaç ve gayesine göre değişir bu işler. Zaten bir laptop'a baktığımızda üstünde farklı bir marka adı olmasına rağmen iç aygıtlarında farklı markalar kullanılıyor genelde. O yüzden genel bir yorum yapmak pek doğru olmaz şu koşullarda.

5000 olmasa bile İ7'lileri 3000 civarında da buluyorsun aslında. :A

Bu kısımda beni geçmişsin bende Zıraat kullanılabilir limit 307 TL ama İş Bankası kartımda neredeyse limit bitti yani bu ayda batığım. Artık alıştım her ay iflas veriyorum. :F
Gerçi dolar yükseldi 3000 liralıklar da pek iyi değildir muhtemelen artık :(

Yaz tatili gelmese ben de öyle durumdaydım. Neyse ki tatil gelince giderlerim azaldıi bir ayda anca bu kadar toparladım. :F

Gerçi dolar yükseldi 3000 liralıklar da pek iyi değildir muhtemelen artık :(

Yaz tatili gelmese ben de öyle durumdaydım. Neyse ki tatil gelince giderlerim azaldıi bir ayda anca bu kadar toparladım. :F
Yengem mi harcatıyor sana para. :A Yoksa yine sanal aleme mi yatırıyon. :F

Tabisi Dell ama ankette yok :A
Casperi bile ankete koyup Dell'i koymayan @mrt-06 yı kınıyorum :T:
DELiklere düşün emi. .ss

@mrt-06 :D Ablamm kızkardeşim yaklaşık 5 yıl oldu sanırım Casper marka laptop aldı geçen yıla kadar kullandı ve şuan ben kullanıyorum işte Casper güzeldi ama laptobun inanılmaz sesi var bu yüzdende geçen yıl Toshiba marka beyaz olanını aldı ondan memnun
ondan önce Asus laptobu vardı ikinci o gayet süperdi eğer ben melek ablan üstüne çay
dökmeyeydi ben daha yıllar yıllar kullanırdım onu :F

Öyle tabi ki @mrt-06 ya göre Casper daha iyiymiş :A Yazık yazık anlamıyor ki birisi yol göstersin ona :A

Casper güzelde sesi çok olan laptop ya şuan kullandığım benim casper sesi sğaolsun kulak bırakmıyor bende:A

@mrt-06 :D Ablamm kızkardeşim yaklaşık 5 yıl oldu sanırım Casper marka laptop aldı geçen yıla kadar kullandı ve şuan ben kullanıyorum işte Casper güzeldi ama laptobun inanılmaz sesi var bu yüzdende geçen yıl Toshiba marka beyaz olanını aldı ondan memnun
ondan önce Asus laptobu vardı ikinci o gayet süperdi eğer ben melek ablan üstüne çay
dökmeyeydi ben daha yıllar yıllar kullanırdım onu :F

Casper güzelde sesi çok olan laptop ya şuan kullandığım benim casper sesi sğaolsun kulak bırakmıyor bende:A
Casperden uzak durun abla Dell, Lenovo gibi markaları tercih edin :D