10 yıldır Grundıg kullanıyorum o ne diyorlarAnakartı vs. bunlar nedenleri ben marka olarak soruyorum.
Tamamen meraktan.
Hepsi kötü. Apple ve Asus iyi bunların arasındaAnakartı vs. bunlar nedenleri ben marka olarak soruyorum.
Tamamen meraktan.
Onu biliyorum Arçelik'in yan markası. Bir arkadaşım da uzun yıllardır kullanıyor ama epey hantal.10 yıldır Grundıg kullanıyorum o ne diyorlar
taş devrinden kalma ama sağlam dayanaklılık önemli leptopta milletinki 2 yıl sonra hurdaya dönüyor mesala
Lenovo ya da HP alacağım.Hepsi kötü. Apple ve Asus iyi bunların arasında
Yakışır.Onu biliyorum Arçelik'in yan markası. Bir arkadaşım da uzun yıllardır kullanıyor ama epey hantal.
Lenovo ya da HP alacağım.
Çünkü o artık bilgisayar üretmiyor.Toshıbayı şıklara koymamışsınız kınıyorum.sss
Çok iyi bir pc markasıdır, demek üretmeyi bırakmış sende teknoloji ile haşır neşirsin demekÇünkü o artık bilgisayar üretmiyor.
Keza Sony, Samsung da laptop ürermiyor artık.
Beni nasıl tanıyor 800 liralıklara baktım da Hometech'in, o kadar düşmeyeyim dedim. Acer falan olsa alırdım 4 senedir kullandığım Acer'i 500 tl'ye almıştım. İndirimli tabii normalde 899'du.Yakışır.
Hatta 800 liraya falan al, dahasını alma. Tam sana layık.
Ben olsam (ve param olsa ) 4000'den aşağı almamBeni nasıl tanıyor 800 liralıklara baktım da Hometech'in, o kadar düşmeyeyim dedim. Acer falan olsa alırdım 4 senedir kullandığım Acer'i 500 tl'ye almıştım. İndirimli tabii normalde 899'du.
Şimdi alacağım 1500 civarı daha da üstüne koyamam. İstersen hesap numaramı vereyim sana acık para gönder bana.
Uzun yıllar kullanmak istiyorsan yanı uzun ömürlülük için baya iyi iş görüyor mesala yeni leptop alırsam yine bu markadan alabilirim bir 10 yıl daha götürürOnu biliyorum Arçelik'in yan markası. Bir arkadaşım da uzun yıllardır kullanıyor ama epey hantal.
Lenovo ya da HP alacağım.
Para olsa bende o kadarlık alırım ne olacak, zar zor 1500 TL biriktirdim.Ben olsam (ve param olsa ) 4000'den aşağı almam
Ne kadar göndereyim istersin?
4 elektronik mağazaya da baktım Dell yoktu galiba Türkiye pazarından çekildiler.En iyisi aslında toplama bilgisayarlar. Seçeneklerde yok bu yüzden bana göre en sağlam marka olan Lenovo diyorum. Aslında Dell marka daha sağlam ama o da listede yok
Zaten forumdaki üyelerin %90 ı dizi film izliyor bu yüzden kendinizi fazla kasmayin bütün markalar sizi idare eder tabi izlediginiz diziye göre
Mesela Kurlar Vadisi izleyen arkadaşlara iyi soğutma fanlı bilgisayar lazım yoksa bu Polat Alemdar nasıl bir adam nasıl ölmüyor diye sıcaklıktan dolayı surekli mavi ekran hatası alırsınız.
Ayrıca Muhteşem Yüzyıl izleyenlerin de alacağı bilgisayar iyi bir islemciye sahip olmalı yoksa bilgisayar bile zamanla dizidekini gerçek tarih zannedebilir.
Not: Kimse art niyet aramasın öylesine yazılmış bir mesaj. 2 diziyi de en az 30 bölüm izledim tabi kurtlar vadisini daha cok (oda polat alemdar ölecek mi diye merak ettim hep ) Güldürme amaclidir.
Bu biraz da kafa yapısıyla alakalı. Sen paran olsa da almazsınPara olsa bende o kadarlık alırım ne olacak, zar zor 1500 TL biriktirdim.
Benden iyisin.
5000 olmasa bile İ7'lileri 3000 civarında da buluyorsun aslında.Bu biraz da kafa yapısıyla alakalı. Sen paran olsa da almazsın
Pek sayılmaz