Adem Anılı gömdü
Adem Anılı gömdü
oylamalar çok kritik
Adem Anılı gömdü
Ahaha bu da ayrı kafada @DosiAdem Anılı gömdü
10. hafta puan tablosu
@Bully 54
@xemrexxx 54
@EFE UYSAL 37
ben gercekten esitlik icin ozellille belirtmedim. rast gele 5 kisiyi ayirdim bu sonuc cikti.
10.hafta 5 kisi
11.hafta 5 kisinin oylari kazananin konusunda olacak. haydi mola verin yarim saat falan
Ay ben ne ara Emre ile farkı kapadım Ne entrikalar peşindesin bakayım10. hafta puan tablosu
@Bully 54
@xemrexxx 54
@EFE UYSAL 37
ben gercekten esitlik icin ozellille belirtmedim. rast gele 5 kisiyi ayirdim bu sonuc cikti.
10.hafta 5 kisi
11.hafta 5 kisinin oylari kazananin konusunda olacak. haydi mola verin yarim saat falan
yok baska islerim varSen git birşeyler ye bakalım önce
Ay ben ne ara Emre ile farkı kapadım Ne entrikalar peşindesin bakayım
Bir yemek yiyeyim bari o arada, inşallah kazanan ben olurum
Buz devri yaktı beni GOTu ben alsaydım ben avantajlıydım@EFE UYSAL tebrikler şutlandın galiba 3.lük de yidir ço kbile sana melun
ay neyse bana kötü point verenlere cevabı santana versin inşallah küfür ediyordur ''bad things'' diye çevirmişler ispanyolcadan tam olarak açıklamamışlar
şimdi aramızda 10 point mi var son 10 oy hariç ;Ay ben ne ara Emre ile farkı kapadım Ne entrikalar peşindesin bakayım
Bir yemek yiyeyim bari o arada, inşallah kazanan ben olurum
yok baska islerim var
@denizz19 un aklına gelen kötü şeyleri sana ithaf ediyorum o zaman GOT konusundaBuz devri yaktı beni GOTu ben alsaydım ben avantajlıydım
final bu final. az keyfini süreyimkız 3 saat oldu ne yarım saat dahası .ss
kız bnm hesap doğru mu 111-101-84 mü durum şu anfinal bu final. az keyfini süreyim
tüm bildirimlere baktim ay ben bi bilgisayari yapayim umarim olur yoksa resmi ayarlayamam ki :S
final bu final. az keyfini süreyim
tüm bildirimlere baktim ay ben bi bilgisayari yapayim umarim olur yoksa resmi ayarlayamam ki :S
teyzeciğim @EFE UYSAL ın hiç şansı kalmadı galiba oh olsun survivor izleyicisine inşallah @Bully de şutlanırOlur inşallah dur hemen yüzünü düşürme