evet teyzeciğim muhteşem yüzyıl savaş müziği- vadi cendere-hababam fon müziğinden birini seçecektim hababamı seçtim al dinle sen bir dahaKurtlar vadisinimi seçecekti Emree
kız 3 saat oldu ne yarım saat dahası .sshizli gidecem. benim sonra yarim saate ihtiyacim var hem daha heyecan olur
@Doğu
3- GoT
2- Titanic
1- Buz Devri
evet teyzeciğim muhteşem yüzyıl savaş müziği- vadi cendere-hababam fon müziğinden birini seçecektim hababamı seçtim al dinle sen bir daha
k,imin hangi haftaya oyu açıkjlandı anlamadım valla takip edemiyorum @destere ile @Tolstoyevski nin legion u gibi karışık bir final oldu@Doğu teşekkürler 2 puan için, Ezel'e tam isterim
sunu dusun sen 11. hafta 10 puan farkla öndesin. simdikide birazdan gelecek ama 10 oy aciklanmadik,imin hangi haftaya oyu açıkjlandı anlamadım valla takip edemiyorum @destere ile @Tolstoyevski nin legion u gibi karışık bir final oldu
inşallah legion un finalindeki gibi seni de uzaylılar kaçırır.ss@Dosi nin oylari
Titanic 5
Buz devri 4
G o t 3
sunu dusun sen 11. hafta 10 puan farkla öndesin. simdikide birazdan gelecek ama 10 oy aciklanmadi