@denizz19 marulunun işi zor berivan,kınalı kr,gurbet kadını,parmaklıklar ardında birbirinden yılanlı diziler var 2000 lerdeo 2000 tarihlerindemiydi ?ben baska birsey dusunmustumhaklisin
@denizz19 marulunun işi zor berivan,kınalı kr,gurbet kadını,parmaklıklar ardında birbirinden yılanlı diziler var 2000 lerdeo 2000 tarihlerindemiydi ?ben baska birsey dusunmustumhaklisin
@denizz19 marulunun işi zor berivan,kınalı kr,gurbet kadını,parmaklıklar ardında birbirinden yılanlı diziler var 2000 lerde
evet onlardan birini seçecek
seçti bile marul yine şaşırtmadı benim aklımda 3 tane varidi geniş aileyi seçtyim forumda seviliyi diye kalan ikisini oylama başlayınca paylaşırım
Bizim geliş amacımız zamanının en iyi hapishane dizisini göstermek ve o duyguyu insanlara işleyebilmek. Sabahattin Ali'nin anısına ve Sinop Cezaevi'nde yaşananlara binaen...
@pompy demen lazım o jeneriğe ne dosisi
Sana ne sana mı soracağızseçti bile marul yine şaşırtmadı benim aklımda 3 tane varidi geniş aileyi seçtyim forumda seviliyi diye kalan ikisini oylama başlayınca paylaşırım
@pompy demen lazım o jeneriğe ne dosisi
dizisinde oynuyuyorum. oylamazsa cekilirimSüper olur.
tam puan vereceksen vadikizin onu secerimAsi efsanesi ile gelen yok. Efsane yok bence hatta.
vadiyi Çigdem seç dedi. Bir istanbul masali nasil ?O Vadi'yi seçmedi mi.Seçsin tam puan veririm. Hem Tuba'cı baya var forumda destek alır. Turkuaz gibi.
vadiyi Çigdem seç dedi. Bir istanbul masali nasil ?
yarışmada olsaydım Asiyi seçerdimBen izlemedim o diziyi. Asi severim. İlk sezonu Cemal ağası efsaneydi.Cidden tuba seven çok forumda. Billy turkuaz mrt-06 İsviçreli bla bla bla baya var. Seçse elenmez. Bende tam veririm tablo böyle olursa.
yarışmada olsaydım Asiyi seçerdim
bencedeGerçek kraliçe deyip Tuba hayranı oldukları halde seçmeyenler utansın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?