@denizz19 marulunun işi zor berivan,kınalı kr,gurbet kadını,parmaklıklar ardında birbirinden yılanlı diziler var 2000 lerdeo 2000 tarihlerindemiydi ?ben baska birsey dusunmustum
haklisin
![]()
@denizz19 marulunun işi zor berivan,kınalı kr,gurbet kadını,parmaklıklar ardında birbirinden yılanlı diziler var 2000 lerdeo 2000 tarihlerindemiydi ?ben baska birsey dusunmustum
haklisin
![]()
@denizz19 marulunun işi zor berivan,kınalı kr,gurbet kadını,parmaklıklar ardında birbirinden yılanlı diziler var 2000 lerde![]()
evet onlardan birini seçecek
![]()
seçti bile marul yine şaşırtmadı benim aklımda 3 tane varidi geniş aileyi seçtyim forumda seviliyi diye kalan ikisini oylama başlayınca paylaşırım
Bizim geliş amacımız zamanının en iyi hapishane dizisini göstermek ve o duyguyu insanlara işleyebilmek. Sabahattin Ali'nin anısına ve Sinop Cezaevi'nde yaşananlara binaen...
@pompy demen lazım o jeneriğe ne dosisi
Sana ne sana mı soracağızseçti bile marul yine şaşırtmadı benim aklımda 3 tane varidi geniş aileyi seçtyim forumda seviliyi diye kalan ikisini oylama başlayınca paylaşırım
@pompy demen lazım o jeneriğe ne dosisi![]()
dizisinde oynuyuyorum. oylamazsa cekilirimSüper olur.![]()
tam puan vereceksen vadikizin onu secerimAsi efsanesi ile gelen yok. Efsane yok bence hatta.![]()
vadiyi Çigdem seç dedi. Bir istanbul masali nasil ?O Vadi'yi seçmedi mi.Seçsin tam puan veririm. Hem Tuba'cı baya var forumda destek alır. Turkuaz gibi.
![]()
vadiyi Çigdem seç dedi. Bir istanbul masali nasil ?
yarışmada olsaydım Asiyi seçerdimBen izlemedim o diziyi. Asi severim. İlk sezonu Cemal ağası efsaneydi.Cidden tuba seven çok forumda. Billy turkuaz mrt-06 İsviçreli bla bla bla baya var. Seçse elenmez. Bende tam veririm tablo böyle olursa.
![]()
yarışmada olsaydım Asiyi seçerdim![]()
bencedeGerçek kraliçe deyip Tuba hayranı oldukları halde seçmeyenler utansın.![]()