Yok cidden aradım, birkaç tane belirlediğim jenerik arasından bunu seçtim.elenmek için seçmiş olma ihtimalin yüksekzaten bu haftaki tüm konseptlerde sıvadın sadece bu değil
Yok cidden aradım, birkaç tane belirlediğim jenerik arasından bunu seçtim.elenmek için seçmiş olma ihtimalin yüksekzaten bu haftaki tüm konseptlerde sıvadın sadece bu değil
Çok beklersin canım biliyorsun ben erkenden elenmiyorum kaderimde yok, eleneceksem son anda güme giderimBu hafta sen gidersen ne gülerim
Baştan desene be 😡Ne sınamaymış arkadaş
Ya ben seni yalnız bırakır mıyım hiç, elensem de yarışmacıymışım gibi katkı veririm tabii ki
burda olsada olmasada farketmez sonuçta batırmış yaniBugün @vadikizi yok yeni kurbanın Atacanmi?
Beklediğin cevapları hemen vermeyi sevmiyorum biliyorsunBaştan desene be 😡
Seni eletmemeye gayret ederim
Kıyasıya bir mücadele var. Hata yapan elenecek. 3 kişide az değilburda olsada olmasada farketmez sonuçta batırmış yanionca jenerik dururken gidip pompy den gelmesi direk beni şutlayın demekten başka bişey değil
Gicikligini unutmuştum evetBeklediğin cevapları hemen vermeyi sevmiyorum biliyorsun
Zaten dostunsam seni yalnız bırakmayacağımı bilmen lazım
umarım @Bully elenenler arasındadırKıyasıya bir mücadele var. Hata yapan elenecek. 3 kişide az değil
Lider pozisyonunda değilumarım @Bully elenenler arasındadır
Sana olan kinini puanlara yansıtmış. bu hafta özel yetki kullan dedim istemedi. Kullansaydi elenme şansın 98% olacaktıİnşallah sana o keyfi yaşatmayacağım yine
Shrek ve Vikings'e iyi verdiğini düşünüyorum da Çocuklar Duymasın'ı bilemiyorum, bekleyip göreceğiz artıkLider pozisyonunda değil
Sana olan kinini puanlara yansıtmış. bu hafta özel yetki kullan dedim istemedi. Kullansaydi elenme şansın 98% olacaktı
Yani sana kötü verdi ve özel yetkiyle sana 1 diğer hepsine 6 verse elenme ihtimalini yüksek çünkü 4 kişi puanları çok yakınShrek ve Vikings'e iyi verdiğini düşünüyorum da Çocuklar Duymasın'ı bilemiyorum, bekleyip göreceğiz artık
Özel yetki kullansaydı elenme şansım %98 olacaktı, ne demek şimdi bu anlayamadım
jüriye güvenim yok yoksa gidiciler arasında halay başını senin çekmen lazımdıİnşallah sana o keyfi yaşatmayacağım yine
Hep jüri kötü zaten, bi kere de hakkımı vermedinjüriye güvenim yok yoksa gidiciler arasında halay başını senin çekmen lazımdı
oylamam hep adil olmuştur ama sen hep kötülerle gelip jüriye adaletsizlik yapıyorsunHep jüri kötü zaten, bi kere de hakkımı vermedin
buna puanın kaç olurdu? Beğendiğin bayan da var. Keşke bunu seçtirseydim vadikızına, bununla gelene 6 verip diğer herkese 2-1 verirdimoylamam hep adil olmuştur ama sen hep kötülerle gelip jüriye adaletsizlik yapıyorsungöz kulak ve ruhsal sağlığımız bozuluyoraslında senin hiç bir yarışmada yarışmaman lazım
öyle bir şey aklıma gelmedi değil ama sonra düşündüm bana inanmazlar kim önce yolladı diye@Dosi Gelecek sezon seçimler sana gitsin, sen yine isim vermeden at, böyle daha heyecanlı oluyor. Ama bu sefer de aynı seçimi yapan kişiler arasında tartışma çıkar.
Yarın gelecek oyları kabul etmeyecek misin@Bully @xemrexxx @EFE UYSAL bugün oylamanın son günü. Zaten kimse garantide değil -10 kesin elenmenize sebep olacak bir puan
Geçen nerden danıştıysan yine ordan danışırsın işteöyle bir şey aklıma gelmedi değil ama sonra düşündüm bana inanmazlar kim önce yolladı diye
ve illaki kapalı kapılar ardında döner birşeyler ama başka bir konsept düşünebilirim aktifliğim devam ederse yazdan sonra
aaa şimdi yazarken birşeyler geldi aklıma
Yarışmamı bi bitireyim yine hızlı konseptli birsey düşünebilirim belki 2-3 bölümlük
@mrt-06 @Bully bana ilham gelirse kime danışılacak? program tarzında birşey olabilir
gicikligi birak oylari bekletmeYarın gelecek oyları kabul etmeyecek misin
Geçen nerden danıştıysan yine ordan danışırsın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?