- Reaksiyon puanı
- 114,087
- Puanı
- 1,060
afişte kopya çekKonsept olmamış 90ları hiç bilmem.s
onunla alakali konsepte gelebilir
Ozmoturk bunu beğenmedi
Büyümüş değil hakkın rahmetine kavuşmuş haliafişte kopya çek90'da başlayıp 2000'lerde devam eden dizilere yönel sende
hem dizilere degil jeneriğin güzelliğine oy vereceği
onunla alakali konsepte gelebilir
@xemrexxx paylastigin bücür cadinin büyümüş hali
insallah hayal kirikligina ugramazsiniz gelen sahnelerleKonsept güzel buram buram nostalji kokuyor
karamsar olmayayim dedimBüyümüş değil hakkın rahmetine kavuşmuş hali
Onada sira gelir belki@Dosi ye yabancı dizi jenerikleri ile gel dedik lafı yine tersten anlamış
sıra gelmez onakaramsar olmayayim dedim
Onada sira gelir belkidaha geriye 5 konseptimiz kaldi
deme öyle , en son yabanci ağırlıklı fragmanlara oy verdinsıra gelmez onaşimdiden yerlilerle işe başladığına göre sendende umudu kestik yabancı düşmanısın
öyle yaptında millet o haftayı iyi değerlendiremedi seçimleriyle batırmışlar ortalığı onca kaliteli film varken haftayı heba etmişlerdeme öyle , en son yabanci ağırlıklı fragmanlara oy verdin
zaten 1 ayak çukurda. Şuan toplamaya basladim o puanlariöyle yaptında millet o haftayı iyi değerlendiremedi seçimleriyle batırmışlar ortalığı onca kaliteli film varken haftayı heba etmişler
yabancı film özürlü birileride delihayla gelmişneyse banane kalitesizliğinde boğulsun
aksak timur kötülerden oy alıp yine kurtarır durumuzaten 1 ayak çukurda. Şuan toplamaya basladim o puanlari
tamamaksak timur kötülerden oy alıp yine kurtarır durumubiz böyle isim vermeden kalaylamaya devam edelimbu yöntemi sevdim
tamambirisi var facia puanlar aliyor. artık bu hafta iyi puan alsada galiba gidici
onunki daha soru isareti. çabaliyor bayaova kızımı?öyleyse inşallah şutlarlar bu hafta
tosbağa ile noyanın durumu nasıl gidicilermi yoksa hala direniyorlarmı ?onunki daha soru isareti. çabaliyor bayabiliyorsun sen bir sahneyi "begendin" ve biraz umudu var gibiyani dizidede iyi gelirse kefeni yırtar
kafa kafayalartosbağa ile noyanın durumu nasıl gidicilermi yoksa hala direniyorlarmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?