Zey TV En İyi Ben Seçerim 6. Hafta - 90'larda Dizi Jenerikleri (Yerli)

Ne uğraşacam :A

Benden daha iyisi var hayatında dimi o yüzden bu pozların :A
birine yazmistim kime hatirlamiyorum. Galiba Emre'yeydi. Senden daha iyisini bulana kadar en iyisi sensin ve senden daha iyisinide zor bulurum demistim ama lafimi geri aldim :A kirdin beni bugün :)

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
senin emrah sevgini düşünürsek yarışsaydın şunu seçerdin bence:A
severim evet ama forumun zevkini biliyorum ben :) bu hafta tam puan verecegim kisi benim kimi sececegimi anlar. kafamdakiyle gelen sadece 1 kisiye tam puan verecegim. aklimda 1 den fazla secenek var.

Daha çok sarılmanı demek ki sevgin pamuk ipliğiyle bağlı :A
kıslandırma çabaları bana işlemez canim. ben kime sarildiysam kaydi gitti elimden :D benim kalbim aşka kapalı bir süre daha, ha kalp sever illaki ama icraata dökmem :A

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
severim evet ama forumun zevkini biliyorum ben :) bu hafta tam puan verecegim kisi benim kimi sececegimi anlar. kafamdakiyle gelen sadece 1 kisiye tam puan verecegim. aklimda 1 den fazla secenek var.

kıslandırma çabaları bana işlemez canim. ben kime sardıysaa kaydi gitti elimden :D benim kalbim aşka kapalı bir süre daha, ha kalp sever illaki ama icraata dökmem :A
ilk sayfadaki resimde var mı aklındaki:A

kıslandırma çabaları bana işlemez canim. ben kime sarildiysam kaydi gitti elimden :D benim kalbim aşka kapalı bir süre daha, ha kalp sever illaki ama icraata dökmem :A
Senin kafandaki fragmanı biliyorum bakalım tutacak mı :A