- Reaksiyon puanı
- 114,092
- Puanı
- 1,060
afişte kopya çek 90'da başlayıp 2000'lerde devam eden dizilere yönel sendeKonsept olmamış 90ları hiç bilmem.s
onunla alakali konsepte gelebilir
Ozmoturk bunu beğenmedi
Büyümüş değil hakkın rahmetine kavuşmuş haliafişte kopya çek 90'da başlayıp 2000'lerde devam eden dizilere yönel sende
hem dizilere degil jeneriğin güzelliğine oy vereceği
onunla alakali konsepte gelebilir
@xemrexxx paylastigin bücür cadinin büyümüş hali
insallah hayal kirikligina ugramazsiniz gelen sahnelerleKonsept güzel buram buram nostalji kokuyor
karamsar olmayayim dedimBüyümüş değil hakkın rahmetine kavuşmuş hali
Onada sira gelir belki daha geriye 5 konseptimiz kaldi@Dosi ye yabancı dizi jenerikleri ile gel dedik lafı yine tersten anlamış
sıra gelmez ona şimdiden yerlilerle işe başladığına göre sendende umudu kestik yabancı düşmanısınkaramsar olmayayim dedim
Onada sira gelir belki daha geriye 5 konseptimiz kaldi
deme öyle , en son yabanci ağırlıklı fragmanlara oy verdinsıra gelmez ona şimdiden yerlilerle işe başladığına göre sendende umudu kestik yabancı düşmanısın
öyle yaptında millet o haftayı iyi değerlendiremedi seçimleriyle batırmışlar ortalığı onca kaliteli film varken haftayı heba etmişlerdeme öyle , en son yabanci ağırlıklı fragmanlara oy verdin
zaten 1 ayak çukurda. Şuan toplamaya basladim o puanlariöyle yaptında millet o haftayı iyi değerlendiremedi seçimleriyle batırmışlar ortalığı onca kaliteli film varken haftayı heba etmişler
yabancı film özürlü birileride delihayla gelmiş neyse banane kalitesizliğinde boğulsun
aksak timur kötülerden oy alıp yine kurtarır durumu biz böyle isim vermeden kalaylamaya devam edelim bu yöntemi sevdimzaten 1 ayak çukurda. Şuan toplamaya basladim o puanlari
tamam birisi var facia puanlar aliyor. artık bu hafta iyi puan alsada galiba gidiciaksak timur kötülerden oy alıp yine kurtarır durumu biz böyle isim vermeden kalaylamaya devam edelim bu yöntemi sevdim
tamam birisi var facia puanlar aliyor. artık bu hafta iyi puan alsada galiba gidici
onunki daha soru isareti. çabaliyor baya biliyorsun sen bir sahneyi "begendin" ve biraz umudu var gibi yani dizidede iyi gelirse kefeni yırtarova kızımı? öyleyse inşallah şutlarlar bu hafta
tosbağa ile noyanın durumu nasıl gidicilermi yoksa hala direniyorlarmı ?onunki daha soru isareti. çabaliyor baya biliyorsun sen bir sahneyi "begendin" ve biraz umudu var gibi yani dizidede iyi gelirse kefeni yırtar
kafa kafayalartosbağa ile noyanın durumu nasıl gidicilermi yoksa hala direniyorlarmı ?