Zey TV En İyi Ben Seçerim 6. Hafta - 90'larda Dizi Jenerikleri (Yerli)

Kokusunu almışsındır ortamdan kaçasın gelmiştir

Daha geçen gün annem evde paket yakaladı beni sorguya çekti ben de bahane uydurup inandırdım inandırıcılığım iyidir iyi yırttım
benim midem bulanır sigara kokusundan

evimde kimseye içirtmiyorum. balkona çıkarlar genelde

Reactions: Tolstoyevski
Helal abla sana senin gibi insanlar lazım bu ülkeye örnek insanlar çok az Türkiyede sigara ve alkolle alakası olmayan sende onlardan birisin helal

Ben inandırırım
ve düşün birde yurt dışındayım ve yalnız biriyim ve öyle kişiler meyilli olur ama şükürki sağlam bir iradem var

ve düşün birde yurt dışındayım ve yalnız biriyim ve öyle kişiler meyilli olur ama şükürki sağlam bir iradem var
Sende baya inatçı biriymiş belli oluyo içirmek için çok uğraşan olmuştur illaki ama sen yılmamışsın sağlam durmuşsun

Bende inatçıyımdır normalde kolay kolay birşey yaptırtamazlar bana hocalarla bile kavga ederim istemediğim şeyi yaptırtmaya zorladıkları zaman
Aman hocalara iyi davran. çok çekiyorum senin gibi söz dinlemeyen öğrencilerden

Aman hocalara iyi davran. çok çekiyorum senin gibi söz dinlemeyen öğrencilerden
Hahaha normaldir Öğretmen olacaksan bu riskleri göze alacaksın başka çaren yok
Yeterince iyi davranmaya çalışıyorum ama oda bir yere kadar
Daha geçen gün arkadaş hocaya kalem attı diye okuldan şutlandı

@Bully bununla ikidir muhabbet arasi habersiz gidiyor. insan bi söyler gidiyom diye

bende çıkayım artık saat 3 bizde.Baya geç oldu
iyi geceler @EFE UYSAL gerci sizde sabah olmak üzere

haha aa burda sert kural yok. öğrenciler özgür. çok mudahale edemiyoruz

Özgürse derste telefon oynar konuşur dışarı çıkar girer bunlardamı dahil

İyi geceler abla sana Allaha Emanet burdada sabaha az kaldı hava aydınlanır birkaç saat sonra

Özgürse derste telefon oynar konuşur dışarı çıkar girer bunlardamı dahil

İyi geceler abla sana Allaha Emanet burdada sabaha az kaldı hava aydınlanır birkaç saat sonra
burda Ipad vermisler ögrencilere takılıyorlar
neyse baska zaman konu acilirsa detayli anlatirim
sende Allah'a emanet ol

Oylarımı verdim. İyiler vardı kötüler vardı ortalar vardı. Zorlanmadım hiç. Bazıları eskiye bile götürdü. İyi de oldu. Sevdim bu haftayı.

sende eksi aldın.
şuana kadar kimle muhabet olsa derki ben kullanan biri degilim ama bir kere icmistim yada arada içerim der.

içmişsen ozaman kullanmam demiyeceksin

@mrt-06

Küçükken okul zamanında sağlıklıyken tek tük üfürmüşüzdür onlar sayılmaz

Ben o kadar içmiyorum en son 3 sene önce içmiştim. Arkadaş ortamında

Hiç alkol kullanmayan zaten nadirdir ben küçüklükten başlamıştım kolonya bağımlısı olmuştum.
(Şaka şaka 😛 .ss)

Ben de hayatımda tek fırt çekmedim sigara ve hiç düşünmüyorum da, dumanı bile hastanelik ediyor adamı astımdan dolayı.

Alkol de keza öyle, yalnızca çocukken 3-5 yaşında komşudaki adam bir iki yudum bira içirmişti ailemin yanında tabi, o günden beri hiç alkol almadım. Ama sigaranın aksine, şimdilik almadım diyelim gelecek için sigara gibi kesin olmayacak diyemem @Dosi duymasın.

Kola, fanta, soda gibi asitli içecekleri de hiç içmiyorum, en son 1 yıl olmuştur kola içeli o da yanındaki yiyeceğe bağlı. Meyve suyu da çok içmem, hatta çay bağımlısı da değilim sabah 1 sallama çay akşam 1 demleme çay o kadar. Süt ve ayran da içmeye pek vakit bulmam. Şimdi düşündüm de ne ot adammışım be.
Her gün düzenli olarak sadece kahve içiyorum Jacobs monarch.

Vücudunda elektrolit kalmamıştır senin biraz sıvı tüket
Sıvı atımı sıklığın da azdır senin

Vücudunda elektrolit kalmamıştır senin biraz sıvı tüket
Sıvı atımı sıklığın da azdır senin

Kışın günde yaklaşık yarım litre içme suyu ve portakal, çorba gibi şeylerle düzeni sağlıyorum. Yazın günde 1-1.5 litre içme suyu ve karpuz gibi şeyler yine vücut dengesini koruyor. Tabi maden suyu da içiyorum arada, o da çok faydalı.

Sen yine iyi su içiyormuşsun bende su içme kültürü hiç yoktur. Bırak yarım litreyi 1 bardağı geçmez su tüketimim. Onun yerine ice tea, yarım demlik çay ve kahve tüketiyorum. Tabi afbuyrun küçük abdest zift gibi oluyor
Su içmek gerçekten çok önemli yazın özellikle suya abandığım zaman gözeneklerimin açıldığını hissediyorum.

Iyy su içmeden yaşayan insanlar. Soğudum hepinizden.s.s

Son düzenleme: