Zey TV En İyi Ben Seçerim 6. Hafta - 90'larda Dizi Jenerikleri (Yerli)

Kokusunu almışsındır ortamdan kaçasın gelmiştir :F :F

Daha geçen gün annem evde paket yakaladı beni sorguya çekti ben de bahane uydurup inandırdım inandırıcılığım iyidir iyi yırttım :F
benim midem bulanır sigara kokusundan :)
evimde kimseye içirtmiyorum. balkona çıkarlar genelde :)

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Helal abla sana senin gibi insanlar lazım bu ülkeye örnek insanlar çok az Türkiyede sigara ve alkolle alakası olmayan sende onlardan birisin helal :A

Ben inandırırım :A:A
ve düşün birde yurt dışındayım ve yalnız biriyim ve öyle kişiler meyilli olur ama şükürki sağlam bir iradem var :D

• Beğendim
Aman hocalara iyi davran. çok çekiyorum senin gibi söz dinlemeyen öğrencilerden :A
Hahaha normaldir Öğretmen olacaksan bu riskleri göze alacaksın başka çaren yok :A Yeterince iyi davranmaya çalışıyorum ama oda bir yere kadar :F Daha geçen gün arkadaş hocaya kalem attı diye okuldan şutlandı :F

@Bully bununla ikidir muhabbet arasi habersiz gidiyor. insan bi söyler gidiyom diye :D
bende çıkayım artık saat 3 bizde.Baya geç oldu :A iyi geceler @EFE UYSAL gerci sizde sabah olmak üzere :A

Hahaha normaldir Öğretmen olacaksan bu riskleri göze alacaksın başka çaren yok :A Yeterince iyi davranmaya çalışıyorum ama oda bir yere kadar :F Daha geçen gün arkadaş hocaya kalem attı diye okuldan şutlandı :F
haha aa burda sert kural yok. öğrenciler özgür. çok mudahale edemiyoruz :A

• Beğendim
@Bully bununla ikidir muhabbet arasi habersiz gidiyor. insan bi söyler gidiyom diye :D
bende çıkayım artık saat 3 bizde.Baya geç oldu :A iyi geceler @EFE UYSAL gerci sizde sabah olmak üzere :A

Özgürse derste telefon oynar konuşur dışarı çıkar girer bunlardamı dahil :F

İyi geceler abla sana Allaha Emanet burdada sabaha az kaldı hava aydınlanır birkaç saat sonra :A

Özgürse derste telefon oynar konuşur dışarı çıkar girer bunlardamı dahil :F

İyi geceler abla sana Allaha Emanet burdada sabaha az kaldı hava aydınlanır birkaç saat sonra :A
burda Ipad vermisler ögrencilere takılıyorlar :A neyse baska zaman konu acilirsa detayli anlatirim :A sende Allah'a emanet ol

Oylarımı verdim. İyiler vardı kötüler vardı ortalar vardı. Zorlanmadım hiç. Bazıları eskiye bile götürdü. İyi de oldu. Sevdim bu haftayı.:D

sende eksi aldın.
şuana kadar kimle muhabet olsa derki ben kullanan biri degilim ama bir kere icmistim yada arada içerim der.

içmişsen ozaman kullanmam demiyeceksin :)
@mrt-06

Küçükken okul zamanında sağlıklıyken tek tük üfürmüşüzdür onlar sayılmaz :A

Ben o kadar içmiyorum en son 3 sene önce içmiştim. Arkadaş ortamında :)

Hiç alkol kullanmayan zaten nadirdir ben küçüklükten başlamıştım kolonya bağımlısı olmuştum. :A (Şaka şaka 😛 .ss)

Ben de hayatımda tek fırt çekmedim sigara ve hiç düşünmüyorum da, dumanı bile hastanelik ediyor adamı astımdan dolayı. :A
Alkol de keza öyle, yalnızca çocukken 3-5 yaşında komşudaki adam bir iki yudum bira içirmişti ailemin yanında tabi, o günden beri hiç alkol almadım. Ama sigaranın aksine, şimdilik almadım diyelim gelecek için sigara gibi kesin olmayacak diyemem @Dosi duymasın. :A

Kola, fanta, soda gibi asitli içecekleri de hiç içmiyorum, en son 1 yıl olmuştur kola içeli o da yanındaki yiyeceğe bağlı. Meyve suyu da çok içmem, hatta çay bağımlısı da değilim sabah 1 sallama çay akşam 1 demleme çay o kadar. Süt ve ayran da içmeye pek vakit bulmam. Şimdi düşündüm de ne ot adammışım be. :A Her gün düzenli olarak sadece kahve içiyorum Jacobs monarch. :)

Ben de hayatımda tek fırt çekmedim sigara ve hiç düşünmüyorum da, dumanı bile hastanelik ediyor adamı astımdan dolayı. :A
Alkol de keza öyle, yalnızca çocukken 3-5 yaşında komşudaki adam bir iki yudum bira içirmişti ailemin yanında tabi, o günden beri hiç alkol almadım. Ama sigaranın aksine, şimdilik almadım diyelim gelecek için sigara gibi kesin olmayacak diyemem @Dosi duymasın. :A

Kola, fanta, soda gibi asitli içecekleri de h içmiyorum, en son 1 yıl olmuştur kola içeli o da yanındaki yiyeceğe bağlı. Meyve suyu da çok içmem, hatta çay bağımlısı da değilim sabah 1 sallama çay akşam 1 demleme çay o kadar. Süt ve ayran da içmeye pek vakit bulmam. Şimdi düşündüm de ne ot adammışım be. :A Her gün düzenli olarak sadece kahve içiyorum Jacob monarch. :)
Vücudunda elektrolit kalmamıştır senin biraz sıvı tüket :A Sıvı atımı sıklığın da azdır senin :A :A

Vücudunda elektrolit kalmamıştır senin biraz sıvı tüket :A Sıvı atımı sıklığın da azdır senin :A :A

Kışın günde yaklaşık yarım litre içme suyu ve portakal, çorba gibi şeylerle düzeni sağlıyorum. Yazın günde 1-1.5 litre içme suyu ve karpuz gibi şeyler yine vücut dengesini koruyor. Tabi maden suyu da içiyorum arada, o da çok faydalı. :A

Kışın günde yaklaşık yarım litre içme suyu ve portakal, çorba gibi şeylerle düzeni sağlıyorum. Yazın günde 1-1.5 litre içme suyu ve karpuz gibi şeyler yine vücut dengesini koruyor. Tabi maden suyu da içiyorum arada, o da çok faydalı. :A
Sen yine iyi su içiyormuşsun bende su içme kültürü hiç yoktur. Bırak yarım litreyi 1 bardağı geçmez su tüketimim. Onun yerine ice tea, yarım demlik çay ve kahve tüketiyorum. Tabi afbuyrun küçük abdest zift gibi oluyor :A Su içmek gerçekten çok önemli yazın özellikle suya abandığım zaman gözeneklerimin açıldığını hissediyorum.

Iyy su içmeden yaşayan insanlar. Soğudum hepinizden.s.s

Son düzenleme: