En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

TSubasa Candır hiç futbol sevmeyen ben ona bayılırdım

tusubasa'yı @mrt-06 ya önermiştim

onu buyüklerde izliyor evli arkadaslarimda

bak seni oy icin rahatsiz etmedim. kendi icin oy yollanayan baskasina hiç yollamaz

@sokak sanati kendinden çok senin için üzülmüş bu hafta oy yollamıyayım dedi yas tutacak

hmm demek 1 puanın belli
Sokak'cım ile bizim kalplerimiz birdir.
Yas tutmak bize göre bir iş değildir.

bak seni oy icin rahatsiz etmedim. kendi icin oy yollanayan baskasina hiç yollamaz

@sokak sanati kendinden çok senin için üzülmüş bu hafta oy yollamıyayım dedi yas tutacak

hmm demek 1 puanın belli

Benim konsept ilgimi çekmedi. İlgi çeken yada sıkmayan bi konseptte oy veririm.

Bekleyip görelim o zaman.
sende bana konsept fikirleri diyebilirsin zaten geriye 4 tane kalacak
finaldede 1 tane kesinlestirdiğim var
ilginc olacak ve zorlanacak yarışmacilar. kimse puanlamaya kadar bilmeyecek tercihleri

sende bana konsept fikirleri diyebilirsin zaten geriye 4 tane kalacak
finaldede 1 tane kesinlestirdiğim var
ilginc olacak ve zorlanacak yarışmacilar. kimse puanlamaya kadar bilmeyecek tercihleri

Aklıma gelirse söylerim güzel konsept.
Perili hafta yapabilirsin. Acemi Cadı Sihirli Annem Bez Bebek falan yaad etmiş oluruz.

Aklıma gelirse söylerim güzel konsept.
Perili hafta yapabilirsin. Acemi Cadı Sihirli Annem Bez Bebek falan yaad etmiş oluruz.
bakalım
köstebekgiller Pirdino da sayılır belki
6 tane perili dizi yoktur belki

5 tane saydın bende en iyi arkadaşim yani Cinoyu ekliyeyim 6 tane oldu

Oldu işte.
cino efsaneydi. Orada ki sarı kafaya bayılıyordum. Pamuk prenses mi ne vardı. Küçük prenseste olabilir. Yıldız Çağrı Atiksoy oynuyordu.

Oldu işte.
cino efsaneydi. Orada ki sarı kafaya bayılıyordum. Pamuk prenses mi ne vardı. Küçük prenseste olabilir. Yıldız Çağrı Atiksoy oynuyordu.
aa onu bende izliyordum hatta Bana artık Hicran De dizinindeki kız orda kötü biriydi