En İyi Ben Seçerim 4. Hafta - Çizgi Film

Casper bende çok severim puan pek düşük olmadı :Den çok izlediğim çizgi filmlrden biriydi casper ben temel reis şirinler tom ve jerrj Teweety ve sylvester çok izlerdim birde heidi ve
tubasa diye futbolcu çocuğun çizgi filmine bayılırdım ya :F
TSubasa Candır hiç futbol sevmeyen ben ona bayılırdım :F

Casper bende çok severim puan pek düşük olmadı :Den çok izlediğim çizgi filmlrden biriydi casper ben temel reis şirinler tom ve jerrj Teweety ve sylvester çok izlerdim birde heidi ve
tubasa diye futbolcu çocuğun çizgi filmine bayılırdım ya :F
tusubasa'yı @mrt-06 ya önermiştim :A
onu buyüklerde izliyor evli arkadaslarimda :F

bak seni oy icin rahatsiz etmedim. kendi icin oy yollanayan baskasina hiç yollamaz :A
@sokak sanati kendinden çok senin için üzülmüş bu hafta oy yollamıyayım dedi yas tutacak :D

hmm demek 1 puanın belli :A
Sokak'cım ile bizim kalplerimiz birdir. :A Yas tutmak bize göre bir iş değildir. :A

Bekleyip görelim o zaman.:X
sende bana konsept fikirleri diyebilirsin zaten geriye 4 tane kalacak :A finaldede 1 tane kesinlestirdiğim var :A ilginc olacak ve zorlanacak yarışmacilar. kimse puanlamaya kadar bilmeyecek tercihleri :A

sende bana konsept fikirleri diyebilirsin zaten geriye 4 tane kalacak :A finaldede 1 tane kesinlestirdiğim var :A ilginc olacak ve zorlanacak yarışmacilar. kimse puanlamaya kadar bilmeyecek tercihleri :A

Aklıma gelirse söylerim güzel konsept.:D Perili hafta yapabilirsin. Acemi Cadı Sihirli Annem Bez Bebek falan yaad etmiş oluruz.:F

Oldu işte.:A cino efsaneydi. Orada ki sarı kafaya bayılıyordum. Pamuk prenses mi ne vardı. Küçük prenseste olabilir. Yıldız Çağrı Atiksoy oynuyordu.:F
aa onu bende izliyordum hatta Bana artık Hicran De dizinindeki kız orda kötü biriydi :A