En İyi Ben Seçerim 1-3. Hafta Oy Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

@Dosi onca hafta senin yarışmanda sonuçlar açıklanırken konuya katkıda bulundu, sen iadeyi ziyaret yapacağına anca sonuçlar bittiğinde,30 sayfa sonra konuya uğra. Ayıp ayıp.

Bu sefer ters tepti sen beğenmedin halk beğendi ve 1. yaptı çok iyi başlangıç yaptım devamı gelir inş

@Dosi onca hafta senin yarışmanda sonuçlar açıklanırken konuya katkıda bulundu, sen iadeyi ziyaret yapacağına anca sonuçlar bittiğinde,30 sayfa sonra konuya uğra. Ayıp ayıp.

benim vaktimmi var ayoll ben reelde daha yoğunum gündüz 16:00 dan önce akşamda 23:00 dan önce gelemiyorum taa ekim ayından beridir hem bu konunun şakasını bile yapmayalım çünkü ciddiye alıcak kadar art niyetli insanlar malesef var beni forumda bilmeyen yok zaten cnm

Ne zaman saat düzenin düzelecek

ilk sunuculuk deneyimin muhteşem olmuş @Dosi
şutladıklarında muhteşem olmuş tepiğine sağlık
her hafta daha çok kişi şutlarsın umarım

@darklegend in zaten seçimleri berbattı elenmesi normal

@sokak sanati ise kendi ayağına kurşun sıktı eleyin beni diye çağırıyordu resmen yoksa yoksa bir aşk-ı memnu efsanesi dururken gidip kimsenin şeetmediği bana hilmiye de dizisiyle gelmezdi
kendi düşen ağlamazmış sürünsün daha beter olsun

@denizz19 bu puanlar içinde teşekür beklerdim
kazan doğurunca herkes teşekür eder asıl asalet kazan ölünce teşekür etmeyi başarabilmektir

Teşekkürler @destere kötü puan almadık bugün senden
çok sevdiklerim veya nefret ettiklerimle gelmediğin için mecburen orta alanı kapmışsın
kötülere dua et onlar olmasa orta alanı zor kapardın

1 puan ile 1 puan kapmışım.

@destere kalp ben
gökçe felaketinden sonra doğru yolu bulmuşsun gibi umarım tekrar aynı hatalara düşmezsin

gökçede iyi kızdı aslında ama yanlış meslek seçmiş sanırım banyoda sesi yankı yapınca kendisine hoş gelmiş şarkıcı olmak gibi bir hata yapmış
banyodayken bende bülbül kesiliyorum ama şarkıcıyım diye kimsenin kafasını şişirmiyorum

@destere sana yaptırımım büyük olacak.
kendine yaptırım uygula
aşk-ı memnu ile gel diye dilimizde tüy bitti ama sen gittin foktan şeyler seçtin ama bence elenmek için özel çaba sarfettin gibi
sonunda hakettiğin yeri bulmuşsun lanet olasıca gaspçı çakma başkan
) @Çiğdem- in seni tiz vakit başkanlıktan şutlaması şart oldu artık

Son düzenleme:
Takip edemedim sonuçları ve yarışmayı ama iyi puan verdiklerim beğenmiş ve harikasın kardeşim benim demiş kötü puan alanlar ise türlü benzetmelerle saydırmış her zamanki gibi.
Hepinizi saygıyla selamlıyorum kalite anlayışıma göre olması gerektiği şekilde puanlar dağıttım her zaman olduğu gibi.
Elenen arkadaşlara da geçmiş olsun diyorum canları saolsun bir dahaki sefere artık.

teşekkurler

olayı yanlis anladin. ilk mesajdakinpuan tablosu 3 haftanin toplam sonucu ve final puanlariyla alakasi yok. daha final puani ekleyecegim.
@vadikızı @ozmoturk ve @xemrexxx ninde final puanlari var hatta ezdiğin Emre 2. hafta lider oldu

iki sefer tam puan vermişim bunda biraz düşük almışsın hemen çemkirmeye başlamışsın noyancı

ama bu sefer kurnazlık yapmışsın bir puan almamak için diriliş i @Billy Kane e itelemişsin
Adam seni jüride görünce Dirilişden hızlaca uzaklaşıyo artık nasıl becerdiysen.

Ben alıştım artık bu duruma zeynep canı sağolsun
kı sen hakikaten 2. hafta patlama yapip 3 final puani aldin ve elenmekten son anda kurtuldun

Adam seni jüride görünce Dirilişden hızlaca uzaklaşıyo artık nasıl becerdiysen.
sana teşekkur ederim yarişmami ciddiye alip beni uğrastirmadan oylarini yolladiğin icin
baskalari seni kara listeye almis olabilir ama ben aldiris etmedim ve sende onlari hakli çıkarmadın

ayy evet öyle olmuş valla şaşırdım kendimee

Ne Aşkı Memnu'ymuş arkadaş.😛

Program içerik olarak çok iyi her hafta farklı olunca oy yollama isteği geliyor.
Teşekkür ederim bu arada desteğin için
Öhöm öhömm. @Çiğdem- @mrt-06