@Dosi simdi eleme yoksa bu puanlar nolacak
finale kalan 3 kişi yarısma boyunca topladiklari puanlara göre fazladan final puani alacaklarBaşkanımız meşgul bekle azıcık
@Dosi simdi eleme yoksa bu puanlar nolacak
finale kalan 3 kişi yarısma boyunca topladiklari puanlara göre fazladan final puani alacaklarBaşkanımız meşgul bekle azıcık
teşekkürler. ben sonra tüm yorumları üşenmeden okurum geceToplamda 3.olmak sevindirici, 4 de final puanım var Allah bereket versin
Elenen arkadaşlara geçmiş olsun.
@Dosi emeklerine sağlık canım harika bir sunuculuk yaptın(Sana bir övgü daha yapmıştım, maalesef kaynadı)
teşekkürler. ben sonra tüm yorumları üşenmeden okurum geceve haftalik tablo ve final puanida eklenirşimdi dinlenme zamanı
@Dosi iyi idare ettin 3 haftalik oy açikladin) zaten bir yarişmada ilk hafta @DarkLeqenD ya da @vadikızı elenmezse o yarişma olmamis demektiröteki elenen şahanehaftaya da @EFE UYSAL ya da @Billy Kane i postalarsak tamamdir
Gücün yetmez bizi elemeye.@Dosi iyi idare ettin 3 haftalik oy açikladin) zaten bir yarişmada ilk hafta @DarkLeqenD ya da @vadikızı elenmezse o yarişma olmamis demektiröteki elenen şahanehaftaya da @EFE UYSAL ya da @Billy Kane i postalarsak tamamdir
Olmadı tutmadı.@FaJi başına bir gün oryantal elbiseleri giyme vakası gelir umarım. O dansında internet camiasında tıklanma rekoru kırar. Amin.
@sokak sanati aramızda bir bağ olduğunu hissetmiştim zaten, aynı anda elenmemiz de bunu tescillendirdi. Can yoldaşım, askerlik arkadaşım diye boşuna demiyordum sana.
Olmadı tutmadı.
Anca hayal edersin ama gerçekleştiremezsin gücün yok@Dosi iyi idare ettin 3 haftalik oy açikladin) zaten bir yarişmada ilk hafta @DarkLeqenD ya da @vadikızı elenmezse o yarişma olmamis demektiröteki elenen şahanehaftaya da @EFE UYSAL ya da @Billy Kane i postalarsak tamamdir
Değildi eminim
Bende neden kulağım çınladı bu akşam diyordum bela yemişim durmadan
Al sana bela
Ekli dosyayı görüntüle 54878
Öncelikle emeklerine sağlık @Dosi
ilk 4 final puanları alanlar @Bully @mrt-06 @denizz19 üçünüzede 3 oylamadada sanırım iyi puanlar vermiştim hak etmişsiniz
1. olan @EFE UYSAL a ehlik puanlar vermiştim ama halk sevmiş ve 1.yapmış ayoll banada kocaman bir tebrik etmek düşer
Elenenler @sokak sanati ve @DarkLeqenD kol kola tam bulmussunuz birbirinizi güzel çift olmuşsunuz ayoll
@xemrexxx sende dizi film yarışmalarında hep 1 puanla falan final puanı kaçırıyorsun ama sana ohh olsun tabikide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?