1. sezonunu izledim olsun o kadar, Atatürk'ün hatrına 1. olamadın@ozmoturk muhteşemsin çok teşekkürler
Olsun o fragmanı izlettirdim ya onlara yeterli benim için.Dirilişin o kalistesini bu forumun anlamasını beklemiyorum zaten@Billy Kane
Aşağı parmak simgesi atacağına onu düşüneydinRus köle Hürremin ölüm fragmanı ile gelsem 10 puanlar yıkılırdı.
İzlemediğim bir dizi olduğu için zaten dezavantajlıydı, fragmandan da hiç etkilenemedim yani üzgünüm@mesmeso61 bak @Bully ne vermiş L&M ye
Bully'nin oyları
mrt-06 - My 123 Mustafa'nın ölüme gidişi 10
xemrexxx - Muhteşem Yüzyıl 123. bölüm 9
denizz19 - Vatanım Sensin 8
sokak sanati - Bana Artık Hicran De 7
vadikızı - Söz 6
DarkLeqenD - Şeref Meselesi 5
Efe Uysal - Arka Sokaklar 4
Billy Kane - Diriliş 3
ozmoturk - Masum 2
Faji - Leyla ile Mecnun 1
Senden Poyraz'a yüksek puan çıkmayacağını bildiğim için öyle yaptım 😛@Bully herşey karşılıklı demiştim kızmıyorum
Şuana kadarki Arka Sokaklara en düşük puan senden geldiSenden Poyraz'a yüksek puan çıkmayacağını bildiğim için öyle yaptım 😛
Şaka tabii ki, üstündeki tüm dizileri izlemiştim
bu haftalik dizilere gore oy a birşey demiyorumSenden Poyraz'a yüksek puan çıkmayacağını bildiğim için öyle yaptım 😛
Kaliteye göre oylamalıydınSenden Poyraz'a yüksek puan çıkmayacağını bildiğim için öyle yaptım 😛
@Bully sana etti bu lafıAllah belasını versin, sil 9 puanımı
bu haftalik dizilere gore oy a birşey demiyorum
İzlediğim dizilere yüksek, izlemediklerime de düşük vereceğim tabii ki, izlediğim diziye nasıl ihanet edeyim ben ona vaktimi ayırmışım, emek vermişimKaliteye göre oylamalıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?