En İyi 3 Türk Dizisi

türkiyenin en büyük aktörü kenan imirzalıoğlu bu sıralamaya hiçbir dizisiyle giremiyormu?
yav aga kime göre neye göre uyduruk bi sitenin uyduruk listesi bunu mu tartışacaz vadinin 1.liği kesin bir sonuçtur sonra ezel acı hayat falan gelir deli yürek de güzelde ben daha iyi sanıyodum vadinin ufak ve alt versiyonu gibi bişeymiş :d

türkiyenin en büyük aktörü kenan imirzalıoğlu bu sıralamaya hiçbir dizisiyle giremiyormu?
deliyürek ve acı hayat yurtdışında tanınmıyordu(diğerleri kadar),karadayı yeni satılıyor daha,ezel de zaten monte cristodan uyarlama o romandan uyarlama bir dolu amerikan-avrupa dizisi var adamlar niye seçsin :)

güzel hayaller bunlar neye göre kime göre herkes kafasına göre en iyi listesi yapıyo 3 ü de bu kapasitede diziler değil komik olmuş :)

Dünya da en fazla izlenen türk dizisi kurtlar vadisi tüm rekorların sahibi kurtlar vadisi en çok hayranı olan kurtlar vadisi türkiyede yıllardır reyting rekoru kıran ve hala en çok izlenen dizi yine kurtlar vadisi

1.sıra kurtlar vadisi değilse o listeye gülüp geçeceksin kısacası buna güldüğümüz gibi :kiki:
senaryo-oyuncu kadrosu-olayların işlenişine göre :) ayrıca kv sadece kvciler için var gibi bir dudaktan kalbe dizisi kadar haberi çıkmıyor yurtdışında :)

yurtdışında haberi mi çıkmıyo :kiki: her gün yok şurda hayatı durdurdu yok şurda rekor kırdı diye haberleri geliyo hee senin kastın amerika ve avrupaysa onlar kendilerini yerin dibine sokan bi gerçeği izlerler mi :d onlarda vadi gerçeğinin farkında dünyada 1 milyar izleyeni var bilmem anlatabiliyormuyum

:F abd ve avrupada niye vadi haberi çıksın arkadaş zaten kendi dizileri var en kalitelisinden anca çok iyi işse haberleri olur son-my-asi-ezel gibi :)

sadece ortadoğuda o da belli 3-5 ülkede izleniyor diye bir dizi 1 numara olamaz reytingte :)

Kim seçmiş ki bunları bana göre MY - KVP - HB. :) :)
hb ? hayat bilgisi?

vadi merikayı yerin dibine sokmuş adamların kafalarına çuval geçirmiş meclislerinde tartışma konusu olmuş ve dışişleri bakanlarına hesap sordurtmuş bir dizi nokta. 1 milyar izleyicisi olduğunu senaristimiz açıkladı bi pakistanda rekor kırsa zaten adamların nüfusu 180 milyon :kiki: böyle çok ülke var :D

olmayan reyting tablolarına inanmıyorum :) gossip girl 160 küsür ülkede yayınlandı 1 milyar izleyicimiz var demedi vadi ya da herhangi bir dizi daha 50 ülkede yayınlanmadan 1 milyara nasıl ulaşmış :)

yav aga kime göre neye göre uyduruk bi sitenin uyduruk listesi bunu mu tartışacaz vadinin 1.liği kesin bir sonuçtur sonra ezel acı hayat falan gelir deli yürek de güzelde ben daha iyi sanıyodum vadinin ufak ve alt versiyonu gibi bişeymiş :D

türkiyenin ilk mafya dizisi deli yürektir
15 sene öncenin zamanı koşullarına göre süper bir diziydi
kurtlar vadisi deli yürekten doğmuştur
kurtlar vadisi daha prodüksiyonlu daha masraflı bir dizi ve dünya meselelerine özellikle Ortadoğu ve terör meselelerine el attığı için fenomen oldu

not:15 yıl önce tv'de terör meselesini böyle işleyemezdin,şimdi tuncelinin ismi dersim olsun nevar diyoruz

şuna hiçbirzaman itiraz edemeyiz kurtlar vadisi gelmiş geçmiş türkiyenin en iyi dizisidir
bunu zaten 11 yıldır yayınlanması ve aldığı reytingler gösteriyor

:F abd ve avrupada niye vadi haberi çıksın arkadaş zaten kendi dizileri var en kalitelisinden anca çok iyi işse haberleri olur son-my-asi-ezel gibi :)

sadece ortadoğuda o da belli 3-5 ülkede izleniyor diye bir dizi 1 numara olamaz reytingte :)

hb ? hayat bilgisi?
3. sü iç Dünya'mın en iyi dizisi. :F

3. sü iç Dünya'mın en iyi dizisi. :F
zaten bir mennan bir walter white :A @OzaN

türkiyenin ilk mafya dizisi deli yürektir
15 sene öncenin zamanı koşullarına göre süper bir diziydi
kurtlar vadisi deli yürekten doğmuştur
kurtlar vadisi daha prodüksiyonlu daha masraflı bir dizi ve dünya meselelerine özellikle Ortadoğu ve terör meselelerine el attığı için fenomen oldu

not:15 yıl önce tv'de terör meselesini böyle işleyemezdin,şimdi tuncelinin ismi dersim olsun nevar diyoruz

şuna hiçbirzaman itiraz edemeyiz kurtlar vadisi gelmiş geçmiş türkiyenin en iyi dizisidir
bunu zaten 11 yıldır yayınlanması ve aldığı reytingler gösteriyor
iyi olmak reytingle ölçülmüyor panpa şu an dünyanın en iyi dizisi breaking bad ama dizinin reytingi ahım şahım biş ideğil dahası büyük kanallarda bile yayınlanmıyor .:)

Son düzenleme:
Ödül ve prestij bazında konuşuyorum, coğrafi konumdan bahsetmiyorum. :):)
cevap o ka sonra gelmiş ki konu neydi bakmak için önceki sayfaya gittim :F
downton abbey de süreden dolayı senaryo üzerine kurulu maşallah evde 10 hizmetçi var 6-7 kişi de efendi hepsine 3 dakika anca düşüyor :D

Aşk-ı Memnu ve Kuzey Güney izlediğim dizilerdi ama bir yerlerinde hep saçmalayıp, sıkmışlardır mutlaka ikisi de :D Muhteşem Yüzyıl'ı 3-4 bölüm izledim ama yurt dışında ne kadar ilgi çektiği ortada.
Benim ilk üçümse Ezel, Çemberimde Gül Oya, Uçurum (yarım kalsa da)