downton abbey abd,ingiltere,avustralyada falan büyük ilgiyle iizleniyor o kadar geniş değil bence etkisi D:Aşk-ı Memnu İngilizce bir dizi olsaydı Downton Abbey'in yaptığı etkiyi yapabilirdi herhalde.
Bu arada Wordpress ne anlar dizi içinden niye böyle bir liste yapmışlar ki?![]()
o zman yabancıların hazırladığı hiçbir listeye liste demicen çünkü yurtdışında vadi ilk 10 da bile değilvadinin olmadığı listeye liste bile demem
çünkü liste senin listen değil1.sırada niye kvp, 2. 3.sırada leyla ile mecnun yok ?![]()
listeyi yapan yurtdışından olduğu için olmayabilir miAşkı memnunu severek izliyordumbu dizi sadece 2 sezon devam etdi ve hiç bir izleyicini yormadı her bölümü çok güzeldi
kurtlar vadisi neden yokki
![]()
ben kurtlar vadisi sadece 1. sezonunu izledim ve daha sonra hic izlemedim su anda bile izlemiyorum oyle diziler pek sevmemçünkü liste senin listen değil
listeyi yapan yurtdışından olduğu için olmayabilir mi![]()
konuda izlenirliğe göre değil sıralama senaryo-olayların işlkenişi ve casta göre yapılmuşben kurtlar vadisi sadece 1. sezonunu izledim ve daha sonra hic izlemedim su anda bile izlemiyorum oyle diziler pek sevmemben merak etdim yani Turkiyede bu kadar izlenen ve reytinglerde 1. olan bir dizi nasil oluyor yok listede yani yurtdisi olsa bile bence yakin doguda izlene bilirdi en azindan
![]()
evet anladımkonuda izlenirliğe göre değil sıralama senaryo-olayların işlkenişi ve casta göre yapılmuş) ayrıca izlenirliğe göre olsa bile my-aşkımemnu-ezel-fgsn-asi-öbgz-yaprakdökümünde sonra gelir kv-kvp
Kıvanç Tatlıtuğun yurt dışında çok hayranı var ondan olabilir.Diğerleri yani am ve my zaten alışık olduğumuz durum.aşkı memnu-muhteşem yüzyıl tamamda kuzey güney ne alaka
kıvanç tatlıtuğ'un avrupai görüntüsünden mi acaba
benim ilk üçüm
1-deli yürek
2-kurtlar vadisi
3-ezel
Listede 2 ayyapım 1 tims dizisi var 2 yapımıda kutlarımKıvanç Tatlıtuğun yurt dışında çok hayranı var ondan olabilir.Diğerleri yani am ve my zaten alışık olduğumuz durum.
sen zaten diziden ne anlarsın .3üde izlemedigim diziler; belki göz atmisimdir![]()