En İyi 3 Türk Dizisi

3üde izlemedigim diziler; belki göz atmisimdir :D

Aşk-ı Memnu İngilizce bir dizi olsaydı Downton Abbey'in yaptığı etkiyi yapabilirdi herhalde. :)

Bu arada Wordpress ne anlar dizi içinden niye böyle bir liste yapmışlar ki? :D

Aşk-ı Memnu İngilizce bir dizi olsaydı Downton Abbey'in yaptığı etkiyi yapabilirdi herhalde. :)

Bu arada Wordpress ne anlar dizi içinden niye böyle bir liste yapmışlar ki? :D
downton abbey abd,ingiltere,avustralyada falan büyük ilgiyle iizleniyor o kadar geniş değil bence etkisi D:

Aşkı memnunu severek izliyordum :) bu dizi sadece 2 sezon devam etdi ve hiç bir izleyicini yormadı her bölümü çok güzeldi :) kurtlar vadisi neden yokki (b)

çünkü liste senin listen değil :)

listeyi yapan yurtdışından olduğu için olmayabilir mi (b)
ben kurtlar vadisi sadece 1. sezonunu izledim ve daha sonra hic izlemedim su anda bile izlemiyorum oyle diziler pek sevmem :T: ben merak etdim yani Turkiyede bu kadar izlenen ve reytinglerde 1. olan bir dizi nasil oluyor yok listede yani yurtdisi olsa bile bence yakin doguda izlene bilirdi en azindan :T:

ben kurtlar vadisi sadece 1. sezonunu izledim ve daha sonra hic izlemedim su anda bile izlemiyorum oyle diziler pek sevmem :T: ben merak etdim yani Turkiyede bu kadar izlenen ve reytinglerde 1. olan bir dizi nasil oluyor yok listede yani yurtdisi olsa bile bence yakin doguda izlene bilirdi en azindan :T:
konuda izlenirliğe göre değil sıralama senaryo-olayların işlkenişi ve casta göre yapılmuş :)) ayrıca izlenirliğe göre olsa bile my-aşkımemnu-ezel-fgsn-asi-öbgz-yaprakdökümünde sonra gelir kv-kvp

aşkı memnu-muhteşem yüzyıl tamamda kuzey güney ne alaka
kıvanç tatlıtuğ'un avrupai görüntüsünden mi acaba

benim ilk üçüm
1-deli yürek
2-kurtlar vadisi
3-ezel
Kıvanç Tatlıtuğun yurt dışında çok hayranı var ondan olabilir.Diğerleri yani am ve my zaten alışık olduğumuz durum.

Kıvanç Tatlıtuğun yurt dışında çok hayranı var ondan olabilir.Diğerleri yani am ve my zaten alışık olduğumuz durum.
Listede 2 ayyapım 1 tims dizisi var 2 yapımıda kutlarım:) zaten 2 yapımda türkiyenin en iyi yapımları

güzel hayaller bunlar neye göre kime göre herkes kafasına göre en iyi listesi yapıyo 3 ü de bu kapasitede diziler değil komik olmuş :)

Dünya da en fazla izlenen türk dizisi kurtlar vadisi tüm rekorların sahibi kurtlar vadisi en çok hayranı olan kurtlar vadisi türkiyede yıllardır reyting rekoru kıran ve hala en çok izlenen dizi yine kurtlar vadisi

1.sıra kurtlar vadisi değilse o listeye gülüp geçeceksin kısacası buna güldüğümüz gibi :kiki:

türkiyenin en büyük aktörü kenan imirzalıoğlu bu sıralamaya hiçbir dizisiyle giremiyormu?

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy