En İyi 3 Türk Dizisi

türkiyenin en büyük aktörü kenan imirzalıoğlu bu sıralamaya hiçbir dizisiyle giremiyormu?
yav aga kime göre neye göre uyduruk bi sitenin uyduruk listesi bunu mu tartışacaz vadinin 1.liği kesin bir sonuçtur sonra ezel acı hayat falan gelir deli yürek de güzelde ben daha iyi sanıyodum vadinin ufak ve alt versiyonu gibi bişeymiş

türkiyenin en büyük aktörü kenan imirzalıoğlu bu sıralamaya hiçbir dizisiyle giremiyormu?
deliyürek ve acı hayat yurtdışında tanınmıyordu(diğerleri kadar),karadayı yeni satılıyor daha,ezel de zaten monte cristodan uyarlama o romandan uyarlama bir dolu amerikan-avrupa dizisi var adamlar niye seçsin

senaryo-oyuncu kadrosu-olayların işlenişine göre
ayrıca kv sadece kvciler için var gibi bir dudaktan kalbe dizisi kadar haberi çıkmıyor yurtdışında

yurtdışında haberi mi çıkmıyo
her gün yok şurda hayatı durdurdu yok şurda rekor kırdı diye haberleri geliyo hee senin kastın amerika ve avrupaysa onlar kendilerini yerin dibine sokan bi gerçeği izlerler mi
onlarda vadi gerçeğinin farkında dünyada 1 milyar izleyeni var bilmem anlatabiliyormuyum

Kim seçmiş ki bunları bana göre MY - KVP - HB.

abd ve avrupada niye vadi haberi çıksın arkadaş zaten kendi dizileri var en kalitelisinden anca çok iyi işse haberleri olur son-my-asi-ezel gibi

sadece ortadoğuda o da belli 3-5 ülkede izleniyor diye bir dizi 1 numara olamaz reytingte

Kim seçmiş ki bunları bana göre MY - KVP - HB.
hb ? hayat bilgisi?

vadi merikayı yerin dibine sokmuş adamların kafalarına çuval geçirmiş meclislerinde tartışma konusu olmuş ve dışişleri bakanlarına hesap sordurtmuş bir dizi nokta. 1 milyar izleyicisi olduğunu senaristimiz açıkladı bi pakistanda rekor kırsa zaten adamların nüfusu 180 milyon
böyle çok ülke var

olmayan reyting tablolarına inanmıyorum
gossip girl 160 küsür ülkede yayınlandı 1 milyar izleyicimiz var demedi vadi ya da herhangi bir dizi daha 50 ülkede yayınlanmadan 1 milyara nasıl ulaşmış

türkiyenin ilk mafya dizisi deli yürektir
15 sene öncenin zamanı koşullarına göre süper bir diziydi
kurtlar vadisi deli yürekten doğmuştur
kurtlar vadisi daha prodüksiyonlu daha masraflı bir dizi ve dünya meselelerine özellikle Ortadoğu ve terör meselelerine el attığı için fenomen oldu

not:15 yıl önce tv'de terör meselesini böyle işleyemezdin,şimdi tuncelinin ismi dersim olsun nevar diyoruz

şuna hiçbirzaman itiraz edemeyiz kurtlar vadisi gelmiş geçmiş türkiyenin en iyi dizisidir
bunu zaten 11 yıldır yayınlanması ve aldığı reytingler gösteriyor

İlk ikiye katılıyorum. Üçüncüyü seçmek zor gerçekten.

3. sü iç Dünya'mın en iyi dizisi.

3. sü iç Dünya'mın en iyi dizisi.
zaten bir mennan bir walter white
@OzaN

iyi olmak reytingle ölçülmüyor panpa şu an dünyanın en iyi dizisi breaking bad ama dizinin reytingi ahım şahım biş ideğil dahası büyük kanallarda bile yayınlanmıyor .

Son düzenleme:
Benim iç Dünyam benim kararım. :

Ödül ve prestij bazında konuşuyorum, coğrafi konumdan bahsetmiyorum.
cevap o ka sonra gelmiş ki konu neydi bakmak için önceki sayfaya gittim

downton abbey de süreden dolayı senaryo üzerine kurulu maşallah evde 10 hizmetçi var 6-7 kişi de efendi hepsine 3 dakika anca düşüyor

Aşk-ı Memnu ve Kuzey Güney izlediğim dizilerdi ama bir yerlerinde hep saçmalayıp, sıkmışlardır mutlaka ikisi de
Muhteşem Yüzyıl'ı 3-4 bölüm izledim ama yurt dışında ne kadar ilgi çektiği ortada.
Benim ilk üçümse Ezel, Çemberimde Gül Oya, Uçurum (yarım kalsa da)

Kurlar Vadisi Pusu
Kuzey Güney
Ezel