- Reaksiyon puanı
- 114,509
- Puanı
- 1,060
Alıntıdaki dosimosi detayını atlamak istedimFriends'in 10.sırada olmasını mı beğenmedin
Alıntıdaki dosimosi detayını atlamak istedimFriends'in 10.sırada olmasını mı beğenmedin
Senin açıdan hem Türkiye, hem de İsveç yerli oluyor. Bu liste sana ait, yani istediğin yere koyabilirsin. Sana yabancı geliyorsa yabancı yap, sorun değil.Burası bir Türk forumu olduğu için yabancı dizi kapsamına giriyor
Tamam Kalifat'ı görmezden gel. Sherlock bir numara (dizi olanıSenin açıdan hem Türkiye, hem de İsveç yerli oluyor. Bu liste sana ait, yani istediğin yere koyabilirsin. Sana yabancı geliyorsa yabancı yap, sorun değil.
@Sherlock sen bir numaraymışsın bak.Tamam Kalifat'ı görmezden gel. Sherlock bir numara (dizi olanı)
Napim ilk 5 benim için çok sağlam. Bu arada dosimosi iyidirAlıntıdaki dosimosi detayını atlamak istedimyoksa evet Friends ilk 5 yakışırdızevkler farklı olabiliyor. Saygı duyarım @Araf
Dizi dedim altını çizerek@Sherlock sen bir numaraymışsın bak.
6 olaydı bariNapim ilk 5 benim için çok sağlam. Bu arada dosimosi iyidir
Nein maalesefDizi dedim altını çizerek
6 olaydı bari
Neyse ilk 10'da iyidir. Birileri gibi sevdiğim diziyi 1. sıraya koymadın diye diss yağmuru yapmamNein maalesefMonica olmasaydı doğal olarak Chandler'in performasını %80 düşürmese olabilirdi belki
Altını çizdiğini fark edince, @Sherlock'a mi gönderme yapıyor dedim. Oysa vurguya gerek yoktu.Dizi dedim altını çizerek
6 olaydı bari
Bir zamanlar sana söylediğim güzel sözleri tekrar okumak için eski kutlama konuna bakmışsın.
Ahahahaha.Bir zamanlar sana söylediğim güzel sözleri tekrar okumak için eski kutlama konuna bakmışsın.
Mazi
Yakaladım ama hemen seni sjsjjsjjsjsAhahahaha.Yukarıda kullandığım fotoyu almak için bakmıştım.
Güzel sözlerin için tekrar teşekkürler tabii.
Çok tehlikelisiniz Dosi hanım.Yakaladım ama hemen seni sjsjjsjjsjs
O fotonun orda olduğunu nasıl hatırladın? Görsel tarama denen birşey mi var?
O sözler mazide kaldı ama...
Hmm deneyeyim bir dahaki sefere bendeÇok tehlikelisiniz Dosi hanım.Google Görseller’e “Beni bu mentiondan çıkarın” yazıp biraz aşağı inince o konuda paylaştığım foto çıkıyor şaşırtıcı bir şekilde.
Yapma, söyleme böyle şeyler…
Hayat acımasız olabiliyor Dosi hanım.Hmm deneyeyim bir dahaki sefere bende
Tehlikeli olduğum doğrudur 😎 hayat bize öyle olmayı öğretti.
Söyledim bile...
Hayat acımasız olabiliyor Dosi hanım.
Yaktım…
@Sherlock kardeşim, sen yarasa değil miydin? Gündüz gündüz ne arıyorsun forumda? Güneş seni mahveder bak, dikkat et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?