Ben boşa ümit vermem 2033 dediysem olur yine sıfırdan başlarım ve bu kez 6 bölümden fazlası olur gibi gibiYapma... Bize böyle umutlar verilmemeli... Yoksa... Gerçekten yaşanabilir mi böyle bir şey...
Ben boşa ümit vermem 2033 dediysem olur yine sıfırdan başlarım ve bu kez 6 bölümden fazlası olur gibi gibiYapma... Bize böyle umutlar verilmemeli... Yoksa... Gerçekten yaşanabilir mi böyle bir şey...
Yani tam 12 yıl sonra izleyecek misin gerçekten... O zamana kim öleee kim kala...Ben boşa ümit vermem 2033 dediysem olur yine sıfırdan başlarım ve bu kez 6 bölümden fazlası olur gibi gibi
Bir bakarsın 12 sene somra sandığımız sene 2 sene sonrası hangi zaman döngüsünde olduğumuz muamma nede olsa @TolstoyevskiYani tam 12 yıl sonra izleyecek misin gerçekten... O zamana kim öleee kim kala...
Sakın daha fazla devam etme, niye biliyor musun... Çünkü... Çünkü... Çünkü inanırım... @TolstoyevskiBir bakarsın 12 sene somra sandığımız sene 2 sene sonrası hangi zaman döngüsünde olduğumuz muamma nede olsa @Tolstoyevski
03.03.2023 güzel bir tarihmiş şöyle bakınca madem 03.03.2033 çok uzak geliyor.Sakın daha fazla devam etme, niye biliyor musun... Çünkü... Çünkü... Çünkü inanırım... @Tolstoyevski
1- How I Met Your Mother1- How I Met Your Mother
-- Person of Interest
-- The 100
4- Prison Break
5- Preacher
6- The Flash (İlk 4 sezon muazzam. Şu an 5x10'dayım.)
7- Rick and Morty
8- Merlin
9- Continuum
10- Big Mouth
Oooo adamsın, Person of Interest seviyor kral.1- How I Met Your Mother
-- Person of Interest
-- The 100
4- Prison Break
5- Preacher
6- Rick and Morty
7- Merlin
8- Continuum
9- Big Mouth
10- Orphan Black
[11- Banshee (3. sezona geçtim)]
1- Boardwalk EmpireSanırım henüz 10 dizi izlemedim ama izlediklerim ve bitirdiklerim kadarını yazayım.
1- Game of Thrones
2- Boardwalk Empire: İyi bir finalle 1.liği bile alabilecek durumda şu an benim gözümde.
3- Breaking Bad: Son sezonu harikaydı ama ilk 2 sezonu düşünerek bu sırayı uygun gördüm.
4- Dexter
5- The Sopranos: Sadece 2 sezon izlediğim için şu anlık bu sırada. İlerleyen sezonlarda 1.liğe oynaması muhtemel.
6- Friends
7- Death Note
Bunlar haricinde başlangıcını yaptığım ve şimdilik devamını getiremediğim 4 dizi var. Onları koymasam daha iyi.
Edit: Death Note'u eklemeyi unutmuşum. Uyarısından ötürü @berkann'a teşekkürler.
2 sene sonra güncelleyeyim. Gerçi eskiden sıralama olarak yapmamışım. O tarihten sonra baya güncel dizi izledim.Benim listem herkesinkinden çok ama çok farklı olacak bunun farkındayım
Yeni dizilere pek ilgim yok
Aklımda kalan dizilerim:
Friends
Charmed
Stargate SG 1
Stranger Things
Dawsons Creek
Gilmore Girls
Full Hause
Fresh Prince of Bel Air
Seinfeld
Buffy the Vampire Slayer
2010 senesinden sonra TV ile alakamı kestim ve İsveç'te eski dizileri başa sarıp yayınlarlar (özellikle komedi dizilerini)
Stranger Things dizisi hariç belirttiğim dizileri belki 4-5 kere izlemişimdir. Hafta içi hergün ve ard arda yayınlananlar var ve ben bir okadarınıda yazmadım
Umarım bu sıralama rastgeledir. Breaking Bad'i dram türünde üçüncü sıraya yazmışsın.2 sene sonra güncelleyeyim. Gerçi eskiden sıralama olarak yapmamışım. O tarihten sonra baya güncel dizi izledim.
Komedi:
Friends
Seinfeld
Fresh Prince of Bel Air
The Good Place
Atypical
Dram:
Kalifat
Sherlock
Breaking Bad
Better Call Saul
Charmed (ilk versiyon)
Rastgele sayılmaz ve o 2 diziyi ondan daha fazla seviyorumUmarım bu sıralama rastgeledir. Breaking Bad'i dram türünde üçüncü sıraya yazmışsın.
Hadi Sherlock'u anlarım (gerçi onu da anlamam) ama Kalifat niye zirve, o da ayrı bir olay. Walter abimizi hiç mi sevmedin?Rastgele sayılmaz ve o 2 diziyi ondan daha fazla seviyorum
Kalifat benim için gelmiş geçmiş en gerçekçi ve heyecanlı dizi. Gerçekçiliği çok iyi yansıttığı için bir numaram.Hadi Sherlock'u anlarım (gerçi onu da anlamam) ama Kalifat niye zirve, o da ayrı bir olay. Walter abimizi hiç mi sevmedin?
Bir sezonluk İsveç dizisini, beş sezonluk diziye değişti. Bunu da buraya bırakıyorum.Kalifat benim için gelmiş geçmiş en gerçekçi ve heyecanlı dizi. Gerçekçiliği çok iyi yansıttığı için bir numaram.
Ben dedektif olay çözme dizilerini severim. Yerli dizilerde Kanıt, yabancı dizilerde ise Sherlock en sevdiklerimden.
1 sezonu demek ki 5 sezona bedel ve dolu dolu geçmişBir sezonluk İsveç dizisini, beş sezonluk diziye değişti. Bunu da buraya bırakıyorum.
"Olmamış" butonuna basmayı hiç sevmem ama nedense basmadan duramadım. Tebrik ederim @Dosi.1 sezonu demek ki 5 sezona bedel ve dolu dolu geçmiş
Sorun değil. Zamanla herkesin zevkinin farklı olduğunu öğrenirsin elbet"Olmamış" butonuna basmayı hiç sevmem ama nedense basmadan duramadım. Tebrik ederim @Dosi.
- Lost
- Breaking Bad
- Dark
- Fringe
- Game of Thrones
- Avatar The Last Airbender & Steins Gate % SNK
- Rick And Morty
- Black Mirror
- Kalifat @Dosi
- How I Met Your Mom
Hadi buna da laf et @Araf
- Lost
- Breaking Bad
- Dark
- Fringe
- Game of Thrones
- Black Mirror
- Oz
- Kalifat
- SNK& Rick Morty
Breaking Bad neden bir numara değil? How I Met Your Mother ya da Friends neden yok?
- Lost
- Breaking Bad
- Dark
- Fringe
- Game of Thrones
- Black Mirror
- Oz
- Kalifat
- SNK& Rick Morty