Aynen Adaşı@Sherlock kardeşim, sen yarasa değil miydin? Gündüz gündüz ne arıyorsun forumda? Güneş seni mahveder bak, dikkat et.![]()
Aslında sanaydı oDosi hanım da paramparça oldu, vay be… @MasacRE @Maskeli Fedai
Aynen Adaşı@Sherlock kardeşim, sen yarasa değil miydin? Gündüz gündüz ne arıyorsun forumda? Güneş seni mahveder bak, dikkat et.![]()
Aslında sanaydı oDosi hanım da paramparça oldu, vay be… @MasacRE @Maskeli Fedai
Sayın admin @bazinga klima taktırdı ya kardeşim forumumuza, güneş bizi etkilemiyor artık.@Sherlock kardeşim, sen yarasa değil miydin? Gündüz gündüz ne arıyorsun forumda? Güneş seni mahveder bak, dikkat et.![]()
Hepimiz paramparçayız Dosi hanım, en temizi o.Aynen Adaşıokudum
Aslında sanaydı oama evet bir ara beni paramparça ettin. Daha tam olamadık
![]()
Onu aslında yazmışım, taslak olarak kalmış, göndermemişim. Yanlışlıkla göndermiş bulundum.Aynen Adaşıokudum
Aslında sanaydı oama evet bir ara beni paramparça ettin. Daha tam olamadık
![]()
Tahmin ettim onu. Dosi o detyaları çabuk yakalarOnu aslında yazmışım, taslak olarak kalmış, göndermemişim. Yanlışlıkla göndermiş bulundum.![]()
Detya: İsveç'te bir göl.Tahmin ettim onu. Dosi o detyaları çabuk yakalar@Sherlock
-- How I Met Your Mother1- How I Met Your Mother
-- Person of Interest
-- The 100
4- Prison Break
5- Preacher
6- Rick and Morty
7- Merlin
8- Continuum
9- Big Mouth
10- Orphan Black
[11- Banshee (3. sezona geçtim)]
-- How I Met Your Mother-- How I Met Your Mother
-- Person of Interest
-- The 100
4- Prison Break
5- Preacher
6- Rick and Morty
7- Merlin
8- Continuum
9- Big Mouth
10- Banshee (3x6'ya geçtim)
Bu kadar zaman sonra GoT izlettiren neydi arkadaşların mı yoksa internette dizi ile ilgili izlediğin videolar mı?01- The 100
02- Person of Interest
03- Big Mouth
04- Banshee
05- How I Met Your Mother
06- Game Of Thrones
07- Prison Break
08- Preacher
09- Merlin
10- Rick and Morty
(11- Continuum)
Laf arasında GoT'un muhabbeti açılmıştı da orada aklıma geldi. 2. sezon 1. bölümde "Seksten başka bir şey yok." düşüncesiyle bırakmıştım 5-6 yıl önce. 3-4 hafta önce tekrar baştan başladım, şimdi 4. sezona geçtim.Bu kadar zaman sonra GoT izlettiren neydi arkadaşların mı yoksa internette dizi ile ilgili izlediğin videolar mı?
Ben de o ''seksten başka bir şey yok'' nedeniyle çok geç başlayanlardanım hatta 1 sezonu 3-4 kez başlayıp bitirememiştim sonra Hardhome S5E10 spoiler yedim ve tamam sadece seks yokmuş burada diyerek 6 sezon başlamadan ilk 5 sezonu bitirdim ve en sevdiğim ilk 5 dizi arasında girmeye başardı,şimdi de House of the Dragon'u merakla bekliyorum.Laf arasında GoT'un muhabbeti açılmıştı da orada aklıma geldi. 2. sezon 1. bölümde "Seksten başka bir şey yok." düşüncesiyle bırakmıştım 5-6 yıl önce. 3-4 hafta önce tekrar baştan başladım, şimdi 4. sezona geçtim.
Meğerse seksten başka her şey varmış. 🥰Ben de o ''seksten başka bir şey yok'' nedeniyle çok geç başlayanlardanım hatta 1 sezonu 3-4 kez başlayıp bitirememiştim sonra Hardhome S5E10 spoiler yedim ve tamam sadece seks yokmuş burada diyerek 6 sezon başlamadan ilk 5 sezonu bitirdim ve en sevdiğim ilk 5 dizi arasında girmeye başardı,şimdi de House of the Dragon'u merakla bekliyorum.
Meğerse seksten başka her şey varmış. 🥰
01- The 10001- The 100
02- Person of Interest
03- Big Mouth
04- Banshee
05- How I Met Your Mother
06- Game Of Thrones (4. sezona geçtim)
07- Prison Break
08- Preacher
09- Merlin
10- Rick and Morty
(11- Continuum)
S | Dizi | Puan |
---|---|---|
1 | Mom | 10 |
1 | Modern Family | 10 |
1 | Friends | 10 |
2 | The Office | 9,0 |
3 | The Big Bang Theory | 8,3 |
4 | Episodes | 8,0 |
5 | Brooklyn Nine-Nine | 7,9 |
6 | How I Met Your Mother | 7,4 |
7 | The Last Man on Earth | 4,8 |
Friends dizisinde favori karakterin @phoebebuffay mı?Sadece KOMEDİ dizilerini listeledim.
Komedi dizisi olarak eksiğim yoksa 9 dizi izlemişim. 3 tane 10'luk dizim var, duruma göre bu ivmeyle giderse The Office de 10'na yükselebilir.
İzlediğim en vasat komedi ise The Last Man'di, gerçekten dünyadaki en bomboş senaryo olabilir.
How I met your mother her zaman açıp tekrarını izlediğim bir dizi ama efsanem diyemem, nedense yüksek puan vermek içimden gelmiyor her seferinde.
Mom beni kahkalarla güldüren bir diziydi özellikle ilk sezonları, Friends de ilk dizim olarak yeri ayrı. Modern Family'nin oyuncularını instagram'dan takip ediyorum o kadar içselleştirdim diziyi.
S Dizi Puan 1 Mom 10 1 Modern Family 10 1 Friends 10 2 The Office 9,0 3 The Big Bang Theory 8,3 4 Episodes 8,0 5 Brooklyn Nine-Nine 7,9 6 How I Met Your Mother 7,4 7 The Last Man on Earth 4,8
@bazinga @Aserat @xemrexxx @phoebebuffay @Alos
TLMoE'nin puanı şaka mı?Sadece KOMEDİ dizilerini listeledim.
Komedi dizisi olarak eksiğim yoksa 9 dizi izlemişim. 3 tane 10'luk dizim var, duruma göre bu ivmeyle giderse The Office de 10'na yükselebilir.
İzlediğim en vasat komedi ise The Last Man'di, gerçekten dünyadaki en bomboş senaryo olabilir.
How I met your mother her zaman açıp tekrarını izlediğim bir dizi ama efsanem diyemem, nedense yüksek puan vermek içimden gelmiyor her seferinde.
Mom beni kahkalarla güldüren bir diziydi özellikle ilk sezonları, Friends de ilk dizim olarak yeri ayrı. Modern Family'nin oyuncularını instagram'dan takip ediyorum o kadar içselleştirdim diziyi.
S Dizi Puan 1 Mom 10 1 Modern Family 10 1 Friends 10 2 The Office 9,0 3 The Big Bang Theory 8,3 4 Episodes 8,0 5 Brooklyn Nine-Nine 7,9 6 How I Met Your Mother 7,4 7 The Last Man on Earth 4,8
@bazinga @Aserat @xemrexxx @phoebebuffay @Alos