En İyi Çıkış Yapan Oyuncu(ANKET) Yarışma 5(Meryem Uzerli-Songül Öden)

EN iYİ ÇIKIŞ YAPAN OYUNCU

• Songül Öden

Oy: 4 28.6%
  • Meryem Uzerli

Oy: 10 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oylama da eşitlik war

Kreys'e gıcıklık olsun diye Songül Öden'e verdim.:D

eşitlik sürüyor bazıları da kavga çıkarmak istiyor :D

<dl class="stats"><dt>Üyelik tarihi</dt><dd> 28.Mart.2012</dd></dl> <dl class="stats"><dt>Şimdiki Durum</dt><dd> Sisteme Giriş Yapıyor </dd></dl> <dl class="stats"><dt>Son Aktivitesi</dt><dd> Bugün 14:48</dd></dl> <dl class="stats"><dt>Avatar</dt><dd class="avatar">
ernkrbyk-86515.gif

Anketi kapatın .Şike yapmana gerek yok böyle anketlerde :D.
</dd></dl>

hahahh dakkaya bak

Bak seni 10 dakikadır takip ediyorum Songüle çıkıp oy atıyorsun . Foruma gir çık Songüle oy at evet tek tek inceledim.Anketi kapatın nedeni arkadaş niyese şike yapıyor .Foruma girdikten sonra ve çıktıktan sonra oy atma imkanına sahip oluyorsun ve çıkıp gir çıkıp gir arkadaş 36 oya kadar çıkarmış

Bak seni 10 dakikadır takip ediyorum Songüle çıkıp oy atıyorsun . Foruma gir çık Songüle oy at evet tek tek inceledim.Anketi kapatın nedeni arkadaş niyese şike yapıyor .Foruma girdikten sonra ve çıktıktan sonra oy atma imkanına sahip oluyorsun ve çıkıp gir çıkıp gir arkadaş 36 oya kadar çıkarmış

Derdin ne arkadaşım

Derdim filan yok senin hilene göz yumacak halimde yok.Kapatın artık şu anketi.Böyle ufacık şeylerde bile hile yapıyorsan bil ki sadece kendi kendine kandırıyorsundur

Arkadaşım en azından senin gibi ban yedikten sonra bir sürü fake hesap açıp msn den de millete küfür etmiyorum bir defa sisteme giriş yaptığımı görmüş kaç saattir de bni takip ediyosun demekki ban yemek istemiyorum kapatalım şu konuşmayı tamam mı ? arkadaşım

Arkadaşım en azından senin gibi ban yedikten sonra bir sürü fake hesap açıp msn den de millete küfür etmiyorum bir defa sisteme giriş yaptığımı görmüş kaç saattir de bni takip ediyosun demekki ban yemek istemiyorum kapatalım şu konuşmayı tamam mı ? arkadaşım

İki saattir arkadaşım deyip durma bana.Sağdan soldan duyduklarınlada gönderme yapma

İki saattir arkadaşım deyip durma bana.Sağdan soldan duyduklarınlada gönderme yapma

Niye küfür mü edeyim ne alaka arkadaşım demekle bu arada sağdan soldan duymaddım

- - - Ekleme - - -

<dl class="stats"><dt>Üyelik tarihi</dt><dd> 25.Temmuz.2011</dd></dl> <dl class="stats"><dt>Şimdiki Durum</dt><dd> Sisteme Giriş Yapıyor </dd></dl> <dl class="stats"><dt>Son Aktivitesi</dt><dd> Bugün 09:52</dd></dl> <dl class="stats"><dt>Avatar</dt><dd class="avatar">
arslan-bey-83948.gif
buyur herkes sisteme giriş yapıyor farkındaysan
</dd></dl>

Songül Öden dedim. Hem dram hem komedide kendini kanıtlamış biri. Meryem Uzerliyi de çok severim çok tatlı. Çok iyi bir oyuncu. Ama bir kaç dizi sonra kendini daha da geliştirip en iyi oyunculardan biri olacağına hiç şüphem yok. Ayrıca yalnız bir defa oy vermem mümkün. ernkrbyk haklı. Ben sistemden çıksamda kendi ismimle de gelsem yalnız bir oy kullana bildim. Yoksa diğerini de Meryeme verirdim

Songül Öden dedim. Hem dram hem komedide kendini kanıtlamış biri. Meryem Uzerliyi de çok severim çok tatlı. Çok iyi bir oyuncu. Ama bir kaç dizi sonra kendini daha da geliştirip en iyi oyunculardan biri olacağına hiç şüphem yok. Ayrıca yalnız bir defa oy vermem mümkün. ernkrbyk haklı. Ben sistemden çıksamda kendi ismimle de gelsem yalnız bir oy kullana bildim. Yoksa diğerini de Meryeme verirdim

Bazıları böyle işte revan anlayamıyorlar herkes sistemden çıkıp geliyor 2 güğnde forumun hackere mı oldum ben

Niye küfür mü edeyim ne alaka arkadaşım demekle bu arada sağdan soldan duymaddım

- - - Ekleme - - -

<dl class="stats"><dt>Üyelik tarihi</dt><dd> 25.Temmuz.2011</dd></dl> <dl class="stats"><dt>Şimdiki Durum</dt><dd> Sisteme Giriş Yapıyor </dd></dl> <dl class="stats"><dt>Son Aktivitesi</dt><dd> Bugün 09:52</dd></dl> <dl class="stats"><dt>Avatar</dt><dd class="avatar">
arslan-bey-83948.gif
buyur herkes sisteme giriş yapıyor farkındaysan
</dd></dl>
Arkadaşım deme hayatım boyunca seninle arkadaşlık etmem ve seninle aynı ortamda bulunmam.SAğdan soldan duyup burada gönderme yapma.Bu ankete kadar seninle sorunum yoktu ama bundan sonra benimle olan muhabbetini kes .

Moderatörün son düzenlenenleri:
Arkadaşım deme hayatım boyunca senin gibilerle arkadaşlık etmem ve senin gibilerle aynı ortamda bulunmam.SAğdan soldan duyup burada gönderme yapma.Bu ankete kadar seninle sorunum yoktu ama bundan sonra benimle olan muhabbetini kes .
tehdit mi ediyorsun beni hiç bir şey demiyorum

REvaN yalan borcum mu var?Bak şimdi ankette Meryem 40 olacak.Şimdi bunun yaptığını ben yapacağım iyice dikkatlice seyret beni.İki saattir yemin ediyor benim kızdığım nokta bu

REvaN yalan borcum mu var?Bak şimdi ankette Meryem 40 olacak.Şimdi bunun yaptığını ben yapacağım iyice dikkatlice seyret beni.İki saattir yemin ediyor benim kızdığım nokta bu

Bak sana diyorum arkadaşım ben böyle şeyler bilmem tamam mı ?

Alemtonun dediği gibi oylar artıyor her sayfa yenilediğimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...