Aa onu ben de biliyorum. Bizim türk kanalları geç oldu ama tekrarlardan ve internetten dolayı eski dizilere hakimimYarım Elma'da var bir de çocukken ne izlerdim. Unutmadan yazayım. ? @Dosi
Aa onu ben de biliyorum. Bizim türk kanalları geç oldu ama tekrarlardan ve internetten dolayı eski dizilere hakimimYarım Elma'da var bir de çocukken ne izlerdim. Unutmadan yazayım. ? @Dosi
Niye büyük harklerle yazdınKARA MELEK
BÖYLE Mİ OLACAKTI
HATIRLA SEVGİLİ
BİR İSTANBUL MASALI
BEYAZ GELİNCİK
BİZİMKİLER
MAHALLENİN MUHTARLARI
ŞAŞIFELEK ÇIKMAZI
FERHUNDE HANIM VE KIZLARI (FERHUNDE HANIMLAR)
YABANCI DAMAT
IHLAMURLAR ALTINDA
Mayıs ayında yapmıştık. Beren Saat kazandı 1 puan fark ile. Rakibide Hazal Kaya'ydıKim güzel seçildi bu yıl peki? Ben yoktum sanırım. ?
Caps Lock açık kalmış farkında değilimNiye büyük harklerle yazdın
İlla bana iş çıkartacaksın küçük yazmak için
Şaşıfelek Çıkmazı da ne? nasıl bir diziCaps Lock açık kalmış farkında değilim
Bilmemen normal 1996 da TRT de yayınlanmış sonra bitmiş tekrar çekilmiş, çok güzel aile ve mahalle dizisi
Benim bilmediğim diziyi sen nerden biliyorsun diye soracaktım ama tabi Türkiye'de yaşamamanın etkisi.Bilmemen normal 1996 da TRT de yayınlanmış sonra bitmiş tekrar çekilmiş, çok güzel aile ve mahalle dizisi
Çarpışma ve İçerde yeni diziler. Galiba sen kendi özlediklerini belirttin?kurtlar vadisi içerde ezel ve çarpışma'da eklendi
2010'dan önce bitmiş mi olacak dizi. Çünkü 2010'dan önce başlayıp 2010'larda devam eden diziler de var orası önemliDizi önerilerinizi bekliyorum
2010 senesi ve öncesinde olan tüm dizileri önerebilirsiniz ?
@Forumdash @MasacRE @S.G.A.T. @MEnes @Sherlock @mrt-06 @Bully @bazinga @xemrexxx @Çiğdem @denizz19 @takas @sokak sanati @destere @Yiğitt @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Aserat @vadikızı @Yakamoz-Asi @BesaleT @serhatt @Billy Kane @pompy @emreemreu @Arslan Bey @cookies @XanTier @yatutarsa @HeisenBerg @haluk792 @Yiğitt @Ahmed @-KADİR- @DarkLegenD @MasacRE @Maskeli Fedai @HachiKo @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @MayısKralı @YıldırıM @kerem @Sherlock @Titanium @Tolstoyevski @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Jonsnow @Canol @soo @Emre Ozansoy @12.Adam @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @alperuz @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @The_Erinch @12.Adam @RevaN @Turkuazz @Dosi @alperuz @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @batuhankaralar @ozgur2113 @dreamy @bazinga @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @Gizmen ve herkes
Seneye olsa yine Beren Saat kazanırGeçen sene Hazal Kaya'nın yılıydı ya, Beren Saat neye göre seçilmiş. Neyse bir şey demiyorum ikisi de güzel kadın ama Hazal Kaya hem güzellik hem de oyunculuk anlamında son 2 yıldır ekrandaki en parlayan oyunculardan birisiydi keşke o olsaydı. Artık gelecek yıl hakkını yedirmeyelim bari...
İzlemeni tavsiye ederimBenim bilmediğim diziyi sen nerden biliyorsun diye soracaktım ama tabi Türkiye'de yaşamamanın etkisi.
Bakındım ve baya ünlü isimler oynamış dizide 😱 isminden komedi falan düşündüm
Güzel soru2010'dan önce bitmiş mi olacak dizi. Çünkü 2010'dan önce başlayıp 2010'larda devam eden diziler de var orası önemli
Sen yine duymuşsun, ben de o bile yokBende bilmiyorum isim olarak duydum ama izlemedim, bilgim yok.
Bence bitiş tarihine göre değerlendirilmesi daha doğru olurGüzel soruBaşlangıcı düşünmüştüm ama birlikte karar verelim şunayanılmıyorsam sadece Öyle Bir Geçer Zamanki o seneye takılıyor?
eski türk dizilerini izleyemiyorum nedense. Anca TV'den yayınlanıyorsa izliyorumİzlemeni tavsiye ederimDerya Alabora, Fikret Kuşkan, Tamer Karadağlı...
'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğimde o kısma özen gösteriyordum ve sadeve bir dizi ağıma takılmıştıBence bitiş tarihine göre değerlendirilmesi daha doğru olurDizileri incelemedim ama tek o değildir herhalde ya
Yalnız biz güzelliği oyladık, oyunculuğunu değilForumda olsaydım keşke eşitlik sağlansaydı. ? Neyse finale çıkmak bile 1.'lik gibi bir seydir zaten de Hazal'ın farklı bir güzelliği var bence, daha güzel daha çekici geliyor bana. Mimiklerini çok iyi kullanıyor, karakteri üstüne iyi giyiyor. Ama Beren Saat öyle gelmiyor bana, rol yeteneğini kaybetti bence inandırıcı gelmiyor artık başarılı bulmuyorum, güzel bir kadın ama o kadar.
Google'a dizi ismini yazınca ilk yayın tarihi ve son yayın tarihi çıkıyor direk. Öyle bakabilirsin. Bence 2010 öncesi iyi olur. Ama yine son karar sende'Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk' etkinliğimde o kısma özen gösteriyordum ve sadeve bir dizi ağıma takılmıştı
Yayın yılına bakmak daha kolayıma kaçıyor ama önerini dikkate alacağım. Fazla dizi olmaması gerekir. Tüm liste tamamlansın, jenerik konumdan kontrol ederim.olanların ve %80 orda tanıtmıştım. o konuda kolaylık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?