En Özlenilen Dizi 2010-2015 Sona Erdi! | Kazanan: Suskunlar

Leyla ile Mecnun, Behzat Ç., Geniş Aile ya da Ezel olmalıydı. @MEnes kardeşimle etkinliğini kınıyoruz.

@Sherlock, @Tolstoyevski de müsaitlerse kınayabilirler.
LİM'i savunanların başında geldim bu etkinlikle, sizler ortamda yokken ben tek başıma bayrak mücadelesi veriyordum..

Fark ile aldı ne yapalım
Geniş Aile vs Leyla ile Mecnun anketi yapacağım bir ara ama acaba artık erkene mi alsam. Exxen'de başlamadan
@Tolstoyevski @xdragxx

Gerek yok bence bu kadar yoğun anketler döneminde hele ki zaten diziler üzerine anketler yapılırken boşver

Reactions: Araf and Dosi
@Araf seninde fikrini alalım kazanan ve rakibi ile alakalı

@cehennet sen varmıydın bu oylamalarda?

Vardım. Suskunlar ile ilgili derin muhalefetler yapmıştım @Tolstoyevski 'nin deyimiyle. Kazanması benim için iyi oldu ama diğer finalist Aşkı Memnuydu. O daha çok hakediyordu. Benim favorim Ezel'di.

Vardım. Suskunlar ile ilgili derin muhalefetler yapmıştım @Tolstoyevski 'nin deyimiyle. Kazanması benim için iyi oldu ama diğer finalist Aşkı Memnuydu. O daha çok hakediyordu. Benim favorim Ezel'di.
Benim favorim kazandı ama Ezel'e de hayır demezdim
Güzellerde bana çok zıt oylamalar yapıyordun. Kızıyordum sana biraz

Reactions: cehennet
Fark ile aldı ne yapalım
Geniş Aile vs Leyla ile Mecnun anketi yapacağım bir ara ama acaba artık erkene mi alsam. Exxen'de başlamadan
@Tolstoyevski @xdragxx
O vesaire anketine hiç girme, boş ver. İkisinin yeri bende ayrı ama Leyla ile Mecnun bir tık daha önde.

Çok fazla mücadele verdin, ondan mı tersine çıktı sonuçlar acaba @MEnes? Biz olmalıydık biz.

Kimlere oy verdiğimi net hatırlamıyorum. Özgü Namal konusunda biraz üzerinize gelmiştim. Bugün @Tolstoyevski hatırlattı yine
Aman Özgü Namal favorim bile değildi. 1-2 oy ile veya düelloya sebep olan oylar veriyordun. Her zamanda aktif olmadığın için tam benim zamanımda gelip oy verdi demişliğim oldu

------

@serhatt sen varmıydın hatırlamıyorum ama bak ne yaptık finalde
Murat Yıldırım için eminim sevinirsin

Aman Özgü Namal favorim bile değildi. 1-2 oy ile veya düelloya sebep olan oylar veriyordun. Her zamanda aktif olmadığın için tam benim zamanımda gelip oy verdi demişliğim oldu

Tolstoyevski yönetiyorken oy vermemde problem yoktu yani.
iyi denk gelmiş. Etkinlik yapmayı seviyorsan biraz çile çekmen lazım.

Aaa ben yoktum.
Murat'ım her şeyin en iyisini hak ediyor, ilk kez hayırlı bir sonuç çıkmış forumdan.

Reactions: Dosi
Niye laf atayım be? 😱
Aşk-ı Memnu tayfasısın sandım

------

Sen de eklendin ama bu kadar kınayan varsa, nasıl kazandı, çok ilginç.
Şimdi baktım meğer Suskunlar'a elenmiş

Reactions: serhatt