Başına bir iş mi geldi?dipsiz kuyular buralar
Başına bir iş mi geldi?dipsiz kuyular buralar
Goy goyu bırakıp ciddi bir yanıt istiyorum.Kaçırıldım😉
Leyla ile Mecnun, Behzat Ç., Geniş Aile ya da Ezel olmalıydı. @MEnes kardeşimle etkinliğini kınıyoruz.
Fark ile aldı ne yapalımLeyla ile Mecnun, Behzat Ç., Geniş Aile ya da Ezel olmalıydı. @MEnes kardeşimle etkinliğini kınıyoruz.
@Sherlock, @Tolstoyevski de müsaitlerse kınayabilirler.
LİM'i savunanların başında geldim bu etkinlikle, sizler ortamda yokken ben tek başıma bayrak mücadelesi veriyordum..Leyla ile Mecnun, Behzat Ç., Geniş Aile ya da Ezel olmalıydı. @MEnes kardeşimle etkinliğini kınıyoruz.
Fark ile aldı ne yapalımGeniş Aile vs Leyla ile Mecnun anketi yapacağım bir ara ama acaba artık erkene mi alsam. Exxen'de başlamadan@Tolstoyevski @xdragxx
Benim favorim kazandı ama Ezel'e de hayır demezdimVardım. Suskunlar ile ilgili derin muhalefetler yapmıştım @Tolstoyevski 'nin deyimiyle. Kazanması benim için iyi oldu ama diğer finalist Aşkı Memnuydu. O daha çok hakediyordu. Benim favorim Ezel'di.
O vesaire anketine hiç girme, boş ver. İkisinin yeri bende ayrı ama Leyla ile Mecnun bir tık daha önde.Fark ile aldı ne yapalımGeniş Aile vs Leyla ile Mecnun anketi yapacağım bir ara ama acaba artık erkene mi alsam. Exxen'de başlamadan@Tolstoyevski @xdragxx
Çok fazla mücadele verdin, ondan mı tersine çıktı sonuçlar acaba @MEnes? Biz olmalıydık biz.LİM'i savunanların başında geldim bu etkinlikle, sizler ortamda yokken ben tek başıma bayrak mücadelesi veriyordum..
Gerek yok bence bu kadar yoğun anketler döneminde hele ki zaten diziler üzerine anketler yapılırken boşver
Benim favorim kazandı ama Ezel'e de hayır demezdimGüzellerde bana çok zıt oylamalar yapıyordun. Kızıyordum sana biraz
Kınayanlar listesine beni de ekler msn?Leyla ile Mecnun, Behzat Ç., Geniş Aile ya da Ezel olmalıydı. @MEnes kardeşimle etkinliğini kınıyoruz.
Aman Özgü Namal favorim bile değildi. 1-2 oy ile veya düelloya sebep olan oylar veriyordun. Her zamanda aktif olmadığın için tam benim zamanımda gelip oy verdi demişliğim olduKimlere oy verdiğimi net hatırlamıyorum. Özgü Namal konusunda biraz üzerinize gelmiştim. Bugün @Tolstoyevski hatırlattı yine
Aman Özgü Namal favorim bile değildi. 1-2 oy ile veya düelloya sebep olan oylar veriyordun. Her zamanda aktif olmadığın için tam benim zamanımda gelip oy verdi demişliğim oldu
Aaa ben yoktum.Aman Özgü Namal favorim bile değildi. 1-2 oy ile veya düelloya sebep olan oylar veriyordun. Her zamanda aktif olmadığın için tam benim zamanımda gelip oy verdi demişliğim oldu
------
@serhatt sen varmıydın hatırlamıyorum ama bak ne yaptık finaldeMurat Yıldırım için eminim sevinirsin
Şaşırttın, laf atarsın sandımAaa ben yoktum.Murat'ım her şeyin en iyisini hak ediyor, ilk kez hayırlı bir sonuç çıkmış forumdan.
Sen de eklendin ama bu kadar kınayan varsa, nasıl kazandı, çok ilginç.Kınayanlar listesine beni de ekler msn?
Niye laf atayım be? 😱Şaşırttın, laf atarsın sandımozaman konuyada alayım harikanı
Aşk-ı Memnu tayfasısın sandımNiye laf atayım be? 😱
Şimdi baktım meğer Suskunlar'a elenmişSen de eklendin ama bu kadar kınayan varsa, nasıl kazandı, çok ilginç.
Biz L&M ekibi olarak elimizden geleni yaptık,ama gücümüz yetmedi.Sen de eklendin ama bu kadar kınayan varsa, nasıl kazandı, çok ilginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?