'En Özlenilen Dizi 2010-2015' | Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte beni haksız yere linç ediyorsunuz. Halbuki ben adaletli olması için neler neler yapmıyorum ki

Kıvanç, @Tolstoyevski 'nin elinin ters ayarı yüzünden elendi. Biraz trip atmıştım...
Neyse bu etkinlikte de kura işi bende, tarafsızlığımıza aynı ölçüde devam ederiz favori etkinliklerinde olduğu gibi.
Ciddiyim LİM bile olsa adaletten şaşmam kurada ne çıkarsa odur.

Reactions: Dosi
Sayın phohoho'cum lütfen Türkiye'de son 3-4 yılda çıkan başarılı bir komedi dizisi varsa önerir misin?
Geride kaldım yetişmiş olurum...
Ne zaman çıktığı önemli değil ki, kalıcılık önemli.
O yorumu biraz sinir etmek için attım da geniş ailenin ben bu forum dışında hiç konuşulduğunu görmedim cidden. Ama mesela Avrupa Yakası ve Leyla ile Mecnun ise hala tazeliğini koruyan diziler.

Reactions: xdragxx
Neyse bu etkinlikte de kura işi bende, tarafsızlığımıza aynı ölçüde devam ederiz favori etkinliklerinde olduğu gibi.
Ciddiyim LİM bile olsa adaletten şaşmam kurada ne çıkarsa odur.
Yok, anca ilk turlarda olur o. Kimin favorileri ilerlerse o kura çekemeyecek

Reactions: Tolstoyevski
Dışarda popüler olsun olmasın ne yapalım seviyoruz biz diziyi ve bizce en iyi diziler arasında

Ekşi Sözlük'te ve twitterda konuşuluyor ama denk gelmemişsin demek ki. Özellikle ben son 2-3 aydır oldukça fazla görüyorum, twitterda sayfaları çoğalmaya başladı

Seinfeld'da da aynı yorumu yapıyorsun. En çok konuşulan her zaman en iyi değildir

Katılıyorum en çok konuşulan iyi olmuyor maalesef. Kaldı ki ondan dolayı benim genelde popüler olan şeylere genelde alerjim var fazla abartıldığını düşünürüm hep.

Yok en çok konuşulan en iyidir diye bir savım yok zaten. Biraz sinir bozmak için yaptım yorumu. Titanic'e yapmaya çalıştığın darbeyi unutmadım. Aynısını geniş aileye yapıcam.

Yok en çok konuşulan en iyidir diye bir savım yok zaten. Biraz sinir bozmak için yaptım yorumu. Titanic'e yapmaya çalıştığın darbeyi unutmadım. Aynısını geniş aileye yapıcam.
Kincisin demek
Başarılı olmuştuk ama ne yalan söyleyim

Geniş Aile'ya yapmana gerek yok zaten ilk turlarda eleniriz öyle finali görme gibi bir durum söz konusu olmaz
Forum anti komedici zaten

Kincisin demek
Başarılı olmuştuk ama ne yalan söyleyim

Geniş Aile'ya yapmana gerek yok zaten ilk turlarda eleniriz öyle finali görme gibi bir durum söz konusu olmaz
Forum anti komedici zaten
Kinle ne ilgisi var bunun, eğlencesine yaparım yaparsam.

Ben Onu Çok Sevdim, 2013-14 döneminde yayınlanmış maksat listeyi kalabalıklaştırmaksa bu da listede kalsın.
@Dosi
------

Bu arada Kızım Nerede? 😱 😱 Güzel bir ATV dizisiydi o da olmazsa olmaz.
Ekledin mi? Şimdi gördüm bunu. Şuan teker teker okuyorum gözden kaçanları yakalamak için

Reactions: Tolstoyevski
Hayırlı olsun, şimdiden ellerine sağlık.
@Dosi

En güzel dizilerin olduğu dönemler... Kanal D dizilerinden birinin kazanacağından şüphem yok.

Reactions: Dosi
Hayırlı olsun, şimdiden ellerine sağlık.
@Dosi

En güzel dizilerin olduğu dönemler... Kanal D dizilerinden birinin kazanacağından şüphem yok.
Birinin deyip mütevazi olma
Merve Özbey gibi çok belli gibi sonucu
diğer diziler hangi sıralamada olur, ona bakacağız

Reactions: Yiğitt
Yav tamam kardeşim tamam L&M tüm karakterleri goygoyları Geniş Aile'den aldı tamam...
Arkadaş gelmiş geçmiş en orjinal diziyi tüm esprileri Geniş Aile'den almış şekilde de göstermezsin ya... Ki At esprisinin Geniş Aile'de nasıl kullanıldığını da hatırlıyorum. L&M'de bambaşka bir şekilde kullanıldı ve alakası bile yoktu senin dediğin araklama olayıyla. Aynı şekilde Melül karakterinin de konuşmama durumunun o dediğin karakterle ve kullanım şekli ile ilgisi yok. Araklama dediğin şey çok başka bir şey. Konuşmayan her komedi karakteri Müfik'den mi araklanmış oluyor yani bu mantıkla baktığımızda...
Lütfen bir şeyleri kıyaslarken sanatsal olarak olaylara düzgün bakıp düzgün yorumlayalım, böyle komik oluyor...

Bu dediğim şeylerin umrunda olmaması bu dizinin değerini düşürmüş olmuyor. Bir sanat eseri bir seyirci tarafından değerlendirilirken ben sadece komedi seviyorum komedisine bakıyorum diğerleri beni ilgilendirmiyor şeklinde değerlendirilmez. Böyle bir değerlendirme sanatın ve sanatsal değerlerin özüne aykırı bir kere. Adamlar içerisinde yer alan tüm duygu ve değerleri en üst düzey kalitede seyirciye aktarıyor sen diyorsun ki ben komedi seviyorum geri kalan umrumda değil. Bir kere şunu söylemek lazım. Bir komedi dizisinin hem de absürt bir komedi dizisinin içerik olarak bu kalitede ve derinlikte olması bambaşka bir seviyenin örneği... Ya bir de tutup önüme bir sitcom örneği getirmen ve bunu bunu seviyorum demen... Neysse... Daha fazla konuşmak istemiyorum...

Uzun uzun cevap vermeyecem çünkü sen başka bir yerdesin ben başka bir yerdeyim

At esprisini birebir kullandı, Melül karakteri de birebir Müfik karakterinden alıntı demedim zaten. Ama Geniş Aile'ye kadar olmayan 2 durum Geniş Aile'den sonra kullanıldıysa bunda bir esinlenme vardır yok diyerek anca kendini kandırırsın. Birkaç şey daha vardı ama dizilerin üstünden uzun süre geçtiği için aklımda değil. Finali de alıntı olsa L&M özgün bir yapımdı buna lafım yok zaten.

Sanat ne sanatı Allah aşkına bunlar altı üstü dizi
L&M senin abarttığın kadar bir yapım değil bana göre sen de Geniş Aile'yi vasat bir dizi olarak görebilirsin. Herkesin düşüncesi kendine. Ama L&M'den Mona Lisa tablosu gibi bahsetmen bana göre komik
Hala diyorum bana göre Türkiye'deki en iyi işlerden biri ama sizin bu tavrınız bu işe olan sempatiyi antipatiye dönüştürüyor.

Sitcom örneği değil de anime örneği mi verseydim?
Her sitcom dizisini Çocuklar Duymasın seviyesinde görmen de tamamen ön yargı
Çok başarılı işler de çıkabiliyor.

Kısa yazacam dedim yine uzun yazdım ama cidden bu konudaki bu konuyla alakalı son mesajımdı
Geniş Aile de L&M de sevdiğim 2 dizi. Ama bana göre Geniş Aile 1-2 tık daha önde ilk sezonunu Türkiye'deki hiçbir komedi dizisine değişmem
Keşke siz de bu kadar saygı duyabilseniz

Reactions: MEnes
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...