'En Özlenilen Dizi 2010-2015' | Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etkinlik sahibi benim yalnız. Tols beni devre dışı yapacak galiba :A

Bu arada Kanıt aralarında en sevdiğim ama çok ilerlemez :T:
Ben daha ziyade teknik departmanda mesai harcıyorum bu projede ama dediğin gibi bir durum da olabilir tabi ilerledikçe bilemeyiz.. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Etkinlik sahibi benim yalnız. Tols beni devre dışı yapacak galiba :A

Bu arada Kanıt aralarında en sevdiğim ama çok ilerlemez :T:
Arka planda arı gibi çalıştığı belli; gene iyi bir iş çıkaracaksınız gibi duruyor, İkinizede kolay gelsin.

@Tolstoyevski

Genel Listede zamanında izlediğim ve önem verdiğim diziler var, bakalım ne kadarını taşıyabileceğiz üstlere göreceğiz.

Aynen, finali 2016'ya sarkmamışsa olur. Baya iyi diziler eksikmiş listede :A

1 Erkek 1 Kadın Nisan 2015 te Fox TV de final yaptı. Ulan İstanbul da 2015 diye biliyorum ama emin değilim bakmak laızm. Teşekkürler.
O kısmı kontrol ederim. Teşekkürler :bhr:
------

Arka planda arı gibi çalıştığı belli; gene iyi bir iş çıkaracaksınız gibi duruyor, İkinizede kolay gelsin.

@Tolstoyevski

Genel Listede zamanında izlediğim ve önem verdiğim diziler var, bakalım ne kadarını taşıyabileceğiz üstlere göreceğiz.
Geçen sene baştan sona kendim yürüttüm ve @Tolstoyevski bu sene afiş ve liste ile ilgileniyor 😊
Kura işinide sonlara doğru ona teslim ederim gibi.

• Beğendim
Reactions: soo and The_Erinch
Geçen sene 65 dizi ile yolumuza devam etmiştik. Bu senede şuan 65 diziye ulaştık.
Konuya eklendi

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Hocam ben burda Leyla ile Mecnun övmeye başlasam sana teknik olarak, sinematik olarak, senaryo olarak, oyunculuk olarak her alanda ve her dalda zirve olduğunu tek tek kanıtlayabilirim. Lütfen bunu isteme benden ama istersen yaparım... :A Ortada gerçekten bir abartı olsa bunu da en objektif biçimde söyleyebileceğimi düşünüyorum ama ortada herhangi bir abartı yok... Keşke olsa ama yok maalesef...

Leyla ile Mecnun popülaritesinden dolayı sevilmedi, tam olarak Leyla ile Mecnun olduğundan dolayı sevildi. Kendisi gibi bir iş hiç bir zaman yapılmadığından ve hiç bir zaman yapılamayacağından dolayı sevildi. Ki başlarda hiç de popüler falan değildi, sonradan milletin birbirine söylemesiyle iyice popülerleşti. Ve o sonradan izleyenlerin bir çoğu Leyla ile Mecnun'un gerçek ruhunu anlamayan tiplerdir buna emin olabilirsin. Olay tutma tutmama meselesi de değil. Ne yani çok tutan, çok izlenen ve çok büyük fan sayısına sahip olan diziler en iyisi mi diyeceğiz... Alakası bile yok. Bu kıyası elbette herkes kendi içinde yapar. Herkesin kendince en iyisi bu demeye hakkı vardır. Ancak genel geçer kuralları göz önüne alıp yerli diziler içerisinde gidip de mesela (tamamen örnek veriyorum) Arka Sokaklar'a en iyisi diyen birinin en iyi kıstasını önemsemezsin. Sanat eserlerine aykırı bir yorum olur bu. Sinematik bilgi ve birikimi olan kişilerin dediklerini dinlersin daha çok. Yerli diziler içerisinde bir kıyas yapıyoruz burada ve bu kalite kıstasları göz önüne alındığında Leyla ile Mecnun'un senin dediğin gibi ilk 10 dışında olsun veya tamam güzel dizi de çok abartılıyor gibi yorumlar olsun bunlar göz önüne alınmaz... Çünkü gerçekten komik yorumlardır bunlar... Leyla ile Mecnun'la ilgili hiç bir yorum abartı değildir ve hiç bir zaman da olmayacaktır...
Benim yorumlarım komik ama senin hiçbir zaman yapılamaz, yapılması teklif dahi edilemez yorumların çok gerçekçi öyle mi? :A
Ben yine diyorum L&M'yi beğeniyorum ama 1'se 5 olarak gösterildi. İzlerken gülmekten karnıma ağrılar giren sahnesi de Erdal Bakkal sahneleri dışında yok denecek kadar azdı :A En iyi Türk komedilerinden bir tanesi ama sizin gördüğünüz kadar yüksek değil. Olayı şöyle kapatacağım.

-Mecnun senin uğruna çöllere düştüğün Leyla bu mu bu kız bildiğin tipsiz.
+Sen bir de onu benim gözümden gör.

:A Yani herkesin en sevdiği dizi gözüne bir başka gelir. Sizde de durum aynı. L&M ilk 10 dışında olur demedim ayrıca Türkiye'deki en iyi 3-4 komediden biridir dedim :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Benim yorumlarım komik ama senin hiçbir zaman yapılamaz, yapılması teklif dahi edilemez yorumların çok gerçekçi öyle mi? :A
Ben yine diyorum L&M'yi beğeniyorum ama 1'se 5 olarak gösterildi. İzlerken gülmekten karnıma ağrılar giren sahnesi de Erdal Bakkal sahneleri dışında yok denecek kadar azdı :A En iyi Türk komedilerinden bir tanesi ama sizin gördüğünüz kadar yüksek değil. Olayı şöyle kapatacağım.

-Mecnun senin uğruna çöllere düştüğün Leyla bu mu bu kız bildiğin tipsiz.
+Sen bir de onu benim gözümden gör.

:A Yani herkesin en sevdiği dizi gözüne bir başka gelir. Sizde de durum farklı. L&M ilk 10 dışında olur demedim ayrıca Türkiye'deki en iyi 3-4 komediden biridir dedim :A
Hala Leyla ile Mecnun'a komedi dizisi olarak bir daraltma yapman evet gerçekten komik... :A Ben diyorum gelmiş geçmiş en iyi yerli dizi sen diyorsun Türkiye'deki en iyi 3 4 komediden biri... Biz aynı dili konuşmuyoruz ki bir kere tartışalım. :A Ve her karakteri ayrı ruh hastası, ayrı orjinal, ayrı spin off yapılacak düzeyde olan bir diziye sadece Erdal Bakkal'ın sahneleri dışında gülmekten karın ağrıtan sahnesi yok demek bambaşka bir dünya... :A

Hiç konuşmayan Melül karakterinin bile her sahnesi ayrı komik. Çiçekti teyze bile ayrı bir dünya. Az sakallı dede, Kubilay, Hidayet. Yanın yanı karakterlerin bile orjinalliği, kalitesi ve derinliği vardı. Adam sadece ana karakterleri değil yan karakterleri bile müthiş yazmış. Ki bunları sadece komedi içerisinde düşünemezsin, bir çok karakterinde dramatik bir altyapı vardı. Bilmiyorum ama fazla basit görüyorsun L&M'deki derinliği. En sevdiğim dizi diye bunları söylediğimi söyleyip duruyorsun ama durumun öyle olmadığını net bir şekilde söyleyebilirim. Ya beni konuşturma be adam... :A Leyla ile Mecnun'la ilgili konuşursam sayfalar yetmez buraya, yapma bunu bana... :A

Hala Leyla ile Mecnun'a komedi dizisi olarak bir daraltma yapman evet gerçekten komik... :A Ben diyorum gelmiş geçmiş en iyi yerli dizi sen diyorsun Türkiye'deki en iyi 3 4 komediden biri... Biz aynı dili konuşmuyoruz ki bir kere tartışalım. :A Ve her karakteri ayrı ruh hastası, ayrı orjinal, ayrı spin off yapılacak düzeyde olan bir diziye sadece Erdal Bakkal'ın sahneleri dışında gülmekten karın ağrıtan sahnesi yok demek bambaşka bir dünya... :A

Hiç konuşmayan Melül karakterinin bile her sahnesi ayrı komik. Çiçekti teyze bile ayrı bir dünya. Az sakallı dede, Kubilay, Hidayet. Yanın yanı karakterlerin bile orjinalliği, kalitesi ve derinliği vardı. Adam sadece ana karakterleri değil yan karakterleri bile müthiş yazmış. Ki bunları sadece komedi içerisinde düşünemezsin, bir çok karakterinde dramatik bir altyapı vardı. Bilmiyorum ama fazla basit görüyorsun L&M'deki derinliği. En sevdiğim dizi diye bunları söylediğimi söyleyip duruyorsun ama durumun öyle olmadığını net bir şekilde söyleyebilirim. Ya beni konuşturma be adam... :A Leyla ile Mecnun'la ilgili konuşursam sayfalar yetmez buraya, yapma bunu bana... :A
Skgjsklgjklslljgjkslj

Ya tamam sevin kendi kendinize çok ayrı bir dünya olarak görün ne yapabilirim yani :A

Ben de sana diyorum ki bu dediklerin umrumda değil. Sadece komedi olarak daraltma yapılmasın evet dramı falan da var ama benim umrum dışı bunlar. Ben komedi dizisi seviyorum ve komedi dizisinde güldürü dışındaki detaylar zerre umrumda değil :A O yüzden yabancı sitcomlarda en çok Seinfeld'i sevdim adamların mottosu hiçbir şey hakkında bir dizi ve ben de bunu seviyorum komedide :A

At olayından sonra Melül karakterini hatırlatman da iyi oldu bu arada :A O kadar komedi dizisi izledim Lala Müfik öncesi konuşmayan bir komedi karakteri hatırlamıyorum çünkü. Neyse tesadüftür tesadüf :A

İşte aradığım an

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Bu mesajdan sonra Menes'in yorumuna cevap vermeme kararı aldım....
Ayrıca program sahibi olarak sübliminal olarak tarafını belli etmen de yakışmadı....
Yalnız Geniş Aile benim için Leyla ile Mecnun'dan önde. Ben bu fotoyu o amaçla atmadım ki. Sık sık kullanırım. Peki onu değiştireyim :D

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Evet geri döndüm ama eskisi kadar her gün aktif değilim :bhr: En az bir kez her gün bura giriyorum:Z
Bir kaç haftaya başlarız ve oylamalar 2 gün sürer, illa oylamaya vaktin olur :A
Zamanla daha da aktif olursun umarım :bhr:

• Harika
Reactions: EnveR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...