En Çok Reklam Alan Diziler

yav bu adamın açtığı konular niye böyle
konuda doğru tek bir cümle yok
neymiş 4 senedir muhteşem yüzyılın açık ara olduğu listeymiş
neymiş kanal d ye geçtikten sonra reklam alan vadiymiş

arkadaş biraz objektif konu açın ya reklamın sayısı süresi falan önemli değildir MALİYETİ önemlidir bakın 3 reytignle yayından kaldırılacak olan benim adım gültepe kaçıncı arka sokaklar kaçıncı

yani burda listede olan diziler en çok kazanan dizilermiş gibi anlıyo ve gösteriyor bu arkadaş vallahi pes ya komiklikte sınır tanınmıyor :D

en çok ciro yapan dizilere baksın bu konuyu açan @sokak sanati 4 yıla 10 yıla 30 yıla

vadi my nin yayınlandığı tüm sezonlarda onu ciroda arkada bırakmış tozunu attırmıştır

yani böyle konularda manipülasyon yapmakla tatmin oluyorsa devammmm

ayrıca konuyu da şikayet edicem konuda yazanların hepsi yanlış!

Ne cok Karadayi dusmanlari varmis ) tabii pazartesi tum dizilere embargo koyunca oyle olur)

Karadayi 2 sezon zirvede 3 sezonda hic pisman olmaz reytingleri dusse bile yapimin ve kanalin en izlenen dizisi .Totaldede tum rakiplerine fark atar

Karagul tum dizileri reytingiyle ezer ama listede yok cok komik

Karadayı'yı izlemiyorum Atv'de izlediğim tek dizi Kara Para Aşk ve reklamlar hem saçma yerde giriyor hemde bitmek bilmiyor :D
Ben Karadayiyi hic kacirmadan izliyorum KPA 'da izliyorum ama son 2 hafta netten izledim.Kiyaslama yapsam Karadayi cok reklam veriyor hemde cok

yav bu adamın açtığı konular niye böyle
konuda doğru tek bir cümle yok
neymiş 4 senedir muhteşem yüzyılın açık ara olduğu listeymiş
neymiş kanal d ye geçtikten sonra reklam alan vadiymiş

arkadaş biraz objektif konu açın ya reklamın sayısı süresi falan önemli değildir MALİYETİ önemlidir bakın 3 reytignle yayından kaldırılacak olan benim adım gültepe kaçıncı arka sokaklar kaçıncı

yani burda listede olan diziler en çok kazanan dizilermiş gibi anlıyo ve gösteriyor bu arkadaş vallahi pes ya komiklikte sınır tanınmıyor :D

en çok ciro yapan dizilere baksın bu konuyu açan @sokak sanati 4 yıla 10 yıla 30 yıla

vadi my nin yayınlandığı tüm sezonlarda onu ciroda arkada bırakmış tozunu attırmıştır

yani böyle konularda manipülasyon yapmakla tatmin oluyorsa devammmm

ayrıca konuyu da şikayet edicem konuda yazanların hepsi yanlış!

Ben MTM'zinin daha önceki listelerine bakarak yazdım. Reklam geliri yazmıyor zaten konuda dikkatini çekerim.:)

:FMuhteşemimm olsaydı 2. nin 3 katı alırdı:Dyani 2. ulan istanbul olacaktı o zaman:D
yalnız listedeki dizilerin yarısı reytinglerde dökülüyor:A

Hey Allah'ım yaa :F

Önemli olan reklam sayısı değil reklamın maliyeti olayından girmicem bunun gerçekte ne oldugunu zaten sağır sultan biliyor :X

Asıl olay şu: (örnek) Ulan İstanbul 5 sn'lik Rephair reklamı yayınlar dizi boyunca [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 15 sn'lik mavi jeans reklamı yayınlar birde olaya bu yönden bakın antikaradayıcılar :) @sokak sanati özellikle sen :X

Hey Allah'ım yaa :F

Önemli olan reklam sayısı değil reklamın maliyeti olayından girmicem bunun gerçekte ne oldugunu zaten sağır sultan biliyor :X

Asıl olay şu: (örnek) Ulan İstanbul 5 sn'lik Rephair reklamı yayınlar dizi boyunca [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 15 sn'lik mavi jeans reklamı yayınlar birde olaya bu yönden bakın antikaradayıcılar :) @sokak sanati özellikle sen :X

Konuyla ilgisi yok zaten @ABAY_06 'da maliyet önemli dedi danışalım dedik.:F Yoksa bizde biliyoruz gelirin önemli olacağını.

Reklamlar baya fazla,Kanal D dizilerini izlerkende dikkat çekiyor.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy