beyazsoy daha bilgli bu konular'da en iyisi o bilir )
beyazsoy daha bilgli bu konular'da en iyisi o bilir )
Karadayida daha cok ) reklam arasi dizi izliyoruzKara Para Aşk'ta olan reklam hiçbir dizide yok bence dakika başı reklama giriyo dizi![]()
Karadayı'yı izlemiyorum Atv'de izlediğim tek dizi Kara Para Aşk ve reklamlar hem saçma yerde giriyor hemde bitmek bilmiyorKaradayida daha cok ) reklam arasi dizi izliyoruz
Ben Karadayiyi hic kacirmadan izliyorum KPA 'da izliyorum ama son 2 hafta netten izledim.Kiyaslama yapsam Karadayi cok reklam veriyor hemde cokKaradayı'yı izlemiyorum Atv'de izlediğim tek dizi Kara Para Aşk ve reklamlar hem saçma yerde giriyor hemde bitmek bilmiyor![]()
yav bu adamın açtığı konular niye böyle
konuda doğru tek bir cümle yok
neymiş 4 senedir muhteşem yüzyılın açık ara olduğu listeymiş
neymiş kanal d ye geçtikten sonra reklam alan vadiymiş
arkadaş biraz objektif konu açın ya reklamın sayısı süresi falan önemli değildir MALİYETİ önemlidir bakın 3 reytignle yayından kaldırılacak olan benim adım gültepe kaçıncı arka sokaklar kaçıncı
yani burda listede olan diziler en çok kazanan dizilermiş gibi anlıyo ve gösteriyor bu arkadaş vallahi pes ya komiklikte sınır tanınmıyor
en çok ciro yapan dizilere baksın bu konuyu açan @sokak sanati 4 yıla 10 yıla 30 yıla
vadi my nin yayınlandığı tüm sezonlarda onu ciroda arkada bırakmış tozunu attırmıştır
yani böyle konularda manipülasyon yapmakla tatmin oluyorsa devammmm
ayrıca konuyu da şikayet edicem konuda yazanların hepsi yanlış!
my bu listeye hiç giremiyordu bile neden bahsediyonMuhteşemimm olsaydı 2. nin 3 katı alırdı
yani 2. ulan istanbul olacaktı o zaman
yalnız listedeki dizilerin yarısı reytinglerde dökülüyor![]()
😕Haklısın ben en çok konuşulan konusuyla karıştırdımmy bu listeye hiç giremiyordu bile neden bahsediyon![]()
konuyu açan arkadaşta karıştırmış heralde @sokak sanati😕Haklısın ben en çok konuşulan konusuyla karıştırdım![]()
abc1 e bakıyor ama tns ye güvenen yokReklam verenler Abc 1'e bakıyor reklam veriken neyse @beyazsoy'a soralım konu'nun uzmanına ne diyorsun beyazsoy sen bu listeye ?
Hey Allah'ım yaa
Önemli olan reklam sayısı değil reklamın maliyeti olayından girmicem bunun gerçekte ne oldugunu zaten sağır sultan biliyor
Asıl olay şu: (örnek) Ulan İstanbul 5 sn'lik Rephair reklamı yayınlar dizi boyunca [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 15 sn'lik mavi jeans reklamı yayınlar birde olaya bu yönden bakın antikaradayıcılar@sokak sanati özellikle sen
![]()