Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocalarlar alay edermiş gibi cümle sonlarına gülücük koymak olmamış ama bence Necmettin Nursaçan Nihat Hatipoğlu Cübbeli Ahmet Hoca ve Mustafa Karataş diyorum
Yaşar Nuri beklediğimden çok çok az oy almış.Dinlemek için ondan iyisi yok bence.Şiir gibi.Kİtapları da var.Almadım ama netten okuyorum size de tavsiye ederim.Bu arada Hayrettin Karaman fazla tanınmasa da kendine özgün bir anlatım stili vardır.Bayağı da sevilir aslında.Youtube`dan bakabilirsiniz
Nihat Hatipoğlu nedense hiç samimi gelmiyor bana o yüzden pek sevmem ama önemserim Yaşar Nuri Öztürk'ün cevapları çok eğlenceli oluyor ama Saba Tümer'e katıldığı zaman sorulara sinirlendiği hali süper
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.